Spekulace: Dostane klasický HTC Desire nové Sense UI?

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
Martin Prokop
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC 8X, Optimus 4X HD a HP Touchpad

Post by Martin Prokop »

Na tiskové konferenci HTC v Londýně, tedy při představován dvou nových komunikátorů s Androidem - Desire HD a Desire Z, patřila znatelná část keynote i nové verzi uživatelského prostředí Sense. Hlavní novinkou je zde možnost propojení se servem HTCSense.com (naše poznatky). Server umožňuje vzdálenou správu systému Android, navíc například s možností prozvonění či zamčení telefonu. Snad jediná vada na kráse je dostupnost. Funguje totiž pouze na výše zmíněných novinkách Desire HD a Z. To by se ale do konce roku mohlo změnit. Internetem kolují spekulace o aktualizace uživatelského prostředí Sense i pro déle prodávaný HTC Desire. Zprávy zatím ukazují na listopad, což by jistě potěšilo každého uživatele tohoto komunikátoru.

obrázek
Dočkáme se této možnosti i u starších komunikátorů s OS Android a prostředím Sense?

Dále se také spekuluje možnost použití serveru HTCSense.com (či něčeho podobného) i u systému Windows Phone 7.

Zdroj: Pocketnow.com
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

V prodejně HTC mi několikrát zopakovali (asi abych si to pořádně zapamatoval :-) ), že HTCSense.com bude jen pro HD a Z, ale předpokládám, že nemají žádné zákulisní informace. Otázka je, jestli opravdu má pro HTC smysl tohle dělat, nebo je lepší tlačit lidi ke koupi nového zařízení...
Martin Prokop
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Martin Prokop »

Pro ostatní zařízení, mimo "rodinu" Desire, mi to také přijde nereálné, ale přeci jen alespoň Desire by aktualizace dostat mohl. Uvidíme, uvidíme 8-)
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

Jenže na druhou stranu právě majitelé Desire jsou nejslibnější cílovou skupinou pro koupi Desire HD...
Demonicus
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry 9810

Post by Demonicus »

Moc bych tomu nevěřil, z historie jsem se několikrát (a jednou i na vlastní kůži) přesvědčil o mizerné zpětné podpoře HW a updatů u HTC. Každopádně bych to majitelům Desire přál, aby dostali update s novým UI
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

Mizerné? Myslím, že podpora od HTC je jedna z nejlepších. Co takový Samsung či Sony Ericsson? To je teprv mizerná podpora. Nesmíš očekávat, že ti někdo bude podporovat telefon až do smrti..
Martin Prokop
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Martin Prokop »

S tou mizernou podporou ze strany HTC taky moc nesouhlasím. Ok, například upgrade na HTC Hero trval o dost déle než měl, na druhou stranu u modelu Desire byl hned po Nexusu One první telefon s Androidem 2.2. Opravdu rád bych poukázal na Sony Ericsson, který ještě dnes má svá zařízení na Androidu 1.6.
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Post by Cleric »

Já bych tuhle službu určitě uvítal. Necháme se překvapit.
ezzz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Post by ezzz »

Teď už je to u HTC s podporou lepší. Asi si chtějí napravit reputaci. Např. když jsem měl Touch Pro, nedočkal jsem se ani oficiální WM 6.5, a to byl telefon za cca 15K. U Hera se opravdu čekalo hrozně dlouho na A2.1, což jsem nevydržel. No a majitelé HTC Desire si teď užívají skvělou podporu svého přístroje. Osobně je mi jedno, jestli nové Sense UI pro Desire bude nebo ne. Určitě ho kdyžtak vyzkouším, ale netoužím po tom. Byl bych vděčnější za ještě jeden upgrade systému, až vyjde. Jinak asi všechny jeho slibované funkce se dají nahradit nějakou samostatnou aplikací.
AdamiX
nováček
nováček
Zařízení: Touch HD, Wildfire, Desire HD, 7 PRO

Post by AdamiX »

Aké šťastie že máme XDA však :)
Demonicus
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry 9810

Post by Demonicus »

ezzz tak nějak jsem to myslel - měl jsem (a stále mám) Touch HD, telefon podle mne naprosto připraven pro WM6.5 (co se týká výbavy), bohužel nikdy tent update nedostal - prakticky žádnou novou romku pořádně neměl. SE prakticky podporu snad ani nemá, nebo ji tak nelze nazývat. HTC se možná snaží, ale nepřeceňoval bych je, pro mě jsou pořád krok pozadu - prosím ponechte mi možnost mít vlastní názor ;)
arny
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC Desire - bez úprav

Post by arny »

Souhlasím že podpora HTC je dobrá. Kdykoli jsem psal na jejich linku podpory http://www.htc.com/cz/CS_Mail.aspx tak mi skoro obratem odpověděli.

Na můj dotaz zda bude Desire umět přehrávat divx avi jsem dostal odpověď, že by to má umět od další aktualizace. Takže předpokládám že by tam mohlo být i nové sense...

mimochodem, služba lokalizace, synchronizace kontaktů a atd má i microsoft - překvapivě zdarma i na starší telefony (Touch Pro například) http://sn1-p3.myphone.microsoft.com" onclick="window.open(this.href);return false;
TMa24
nováček
nováček
Zařízení: Desire

Re: Spekulace: Dostane klasický HTC Desire nové Sense UI?

Post by TMa24 »

Osobne uz nejaky ten tyzden pouzivam na svojom desire nove sense a musim povedat ze zmien je tam tak minimalne na A4. Kazdy vie ze desire sa predava ako ponebohy a ak by spustili aktualizaciu noveho sense, urobili by nielen krasnu reklamu sami sebe ale skrtli by rozpocet inym znackam, nakolko by sa opat zvysil predaj tohto modelu. Zaroven by htc riadne otestovalo htcsense.com (pokial sa neboja tolkoho naporu zo straty nedockavych uzivatelov desire) :-P

Ak nie tak uz len cakat kym developeri nedorobia kameru (inak ide velmi slusne, povedal by som lepsie ako leedroid)
Post Reply

Return to “Operační systém Android”