HTC představilo trojici telefonů s novým systémem WP7
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
jo Android ma tolik moznosti, ze maximalne vyhovuje i spravcum siti a pracovnikum ve firemni sfere... a UI ma vice nez 4 barvy... je proste hrozne pubertalni
Kdezto Windows Pocketpaskvil 7 je naprosto dospely system 
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
ro bkf1:
Jasnééé. Podpora exchange u Androidu je na maximálne vylaďenej úrovni.
Jasnééé. Podpora exchange u Androidu je na maximálne vylaďenej úrovni.
- bkf1
- smartmaniak

Kdyz i nejvetsi bijec vsech neMicrosoftich OS v tehle zemi Radek Hulan pise o Androidu 2.2 "Exchange samotný funguje dobře, sync kontaktů a kalendáře je taky ok", tak na tom asi neco bude...
PS: Kdyz v nejakem telefonu neni plna podpora Exchange, tak to znamena, ze nevyhovuje cilove skupine "na praci"???
PS: Kdyz v nejakem telefonu neni plna podpora Exchange, tak to znamena, ze nevyhovuje cilove skupine "na praci"???
-
janac_marek
- smartguru

Yop.
Podpora exchange je pre mnohých kľúčová. Ale nie len pre firmy.
Mnohým samozrejme stačí úroveň podpory exchange aj taká, akú má iOS a Android.
Podpora exchange je pre mnohých kľúčová. Ale nie len pre firmy.
Mnohým samozrejme stačí úroveň podpory exchange aj taká, akú má iOS a Android.
Pořád se nemoho zbavit dojmu, že jsou podobé mému Touch HD....
janac-marek: urcite mas teda nejaky konkretni pripad z praxe, kde Android svou podporou Exchange nestacil. Budeme radi, kdyz se s nami podelis. Protoze jinak je tve tvrzeni postaveny na velmi spatnych zakladech ;)
-
janac_marek
- smartguru

Synchronizuje to farebné kategórie?
to jsem nezkousel.
-
janac_marek
- smartguru

Ani ja, ale googlil som o tom info a nenašiel som.
Je to podľa mňa vec, ktorá inde ako na MS telefóne nebude len tak ľahko podporovaná. A nie je jediná.
Ak má byť synchronizácia dokonalá vrátane notes, tak to zákonite musí mať MS vyľadené najlepšie, keďže je to jeho.
iOS to žiaľ nevie tiež.
Chcel som teraz kupovať iPhone a jeden WP7, ale ako vidím ja si radšej počkám ten rok, kým bude (a dúfam, źe bude) WP7 na lepšej úrovni a hlavne s funkčným marketplace. Beriem preto iPhone a Android.
iPhone s JB pokladám za najlepšiu možnosť pre mňa v súčasnosti. Je tam všetko, čo potrebujem. Ale JB nechcem, takže s iPhone budem existovať bez JB.
Android nie je zlý, ale proste mi nie je tak sympatický ako WP7. Vadia mi aj také detajli ako je tvrdé narazenie na koniec stránky (alebo hocičoho) pri skrolovaní.
Toto má iPhone a WP7 urobené tak gumovo. Neviem, či to má Apple patentované, ale ak áno je to škoda, takéto veci by sa nemali patentovať.
Je to podľa mňa vec, ktorá inde ako na MS telefóne nebude len tak ľahko podporovaná. A nie je jediná.
Ak má byť synchronizácia dokonalá vrátane notes, tak to zákonite musí mať MS vyľadené najlepšie, keďže je to jeho.
iOS to žiaľ nevie tiež.
Chcel som teraz kupovať iPhone a jeden WP7, ale ako vidím ja si radšej počkám ten rok, kým bude (a dúfam, źe bude) WP7 na lepšej úrovni a hlavne s funkčným marketplace. Beriem preto iPhone a Android.
iPhone s JB pokladám za najlepšiu možnosť pre mňa v súčasnosti. Je tam všetko, čo potrebujem. Ale JB nechcem, takže s iPhone budem existovať bez JB.
Android nie je zlý, ale proste mi nie je tak sympatický ako WP7. Vadia mi aj také detajli ako je tvrdé narazenie na koniec stránky (alebo hocičoho) pri skrolovaní.
Toto má iPhone a WP7 urobené tak gumovo. Neviem, či to má Apple patentované, ale ak áno je to škoda, takéto veci by sa nemali patentovať.
-
cryingfreeman
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy
android os asi alebo skôr určite nemá tak dokonalý Exchange ako WM(ale bežne stačí), ktoré sú v tejto oblasti logický best(aby nie, to vy bolo pre MS zahanbujúce pri vlastnom produkte), kvality u Exchange Wp7 ale ešte niesú známe
Radek Hulán má k android os celkom prívetivý vzťah, nedávno nahodil na svoje HD2 android os 2.2 a zhodnotil ho v članku vcelku dobre, niektoré výhrady boli síce mylné, niektoré oprávnené(dané ale inou filozofiou os)
v mail kliente android os kritizoval malý počet zobrazených mailov na jednej stránke oproti outlooku u WM(ktorý bol vytvorený ale pre rezistívne displeje), u WP7 ich bude mať zobrazených ešte menej
JackalJackal: ty si snaď kamionista, podľa počtu zakúpených navigácií
Radek Hulán má k android os celkom prívetivý vzťah, nedávno nahodil na svoje HD2 android os 2.2 a zhodnotil ho v članku vcelku dobre, niektoré výhrady boli síce mylné, niektoré oprávnené(dané ale inou filozofiou os)
v mail kliente android os kritizoval malý počet zobrazených mailov na jednej stránke oproti outlooku u WM(ktorý bol vytvorený ale pre rezistívne displeje), u WP7 ich bude mať zobrazených ešte menej
JackalJackal: ty si snaď kamionista, podľa počtu zakúpených navigácií
- bkf1
- smartmaniak

Mno ja vzhledem k tomu, ze mam Touch HD se spolehlivou a celkem rychlou ROM, ktera plni moje potreby, tak predpokladam dalsi koupi telefonu taky tak za rok nejdrive. Ale to uz by melo byt WEH, ktere ma byt mimojine plne kompatibilni s Windows Pocketpaskvil 7 ;o)janac_marek wrote:ako vidím ja si radšej počkám ten rok
jen se priznej, se bojis, ze ti na to prijde zena co? :D Ony nemaji pochopeni pro takove utraty 
ano ano tak tohle je ohrana pisnicka
nejvetsi krize prichazi vzdy, kdyz vyjde novy model telefonu.. clovek tak nepatrne otukava, pak ze to je levny a kdyz se proda ten stary, ze to bude za par korun.. ale finale vzdycky dostaneme po cuni :D Pak se doma schovavaji vsude mozne uctenky a clovek zije ve strachu
)
- miramares
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950
Tak to já bych tedy měl konkrétní příklad z praxe. Co takhle úkoly? Google je vůbec prakticky nemá. To jejich "odškrtávátko", co za ně nabízí je hooodně omezené.NeoPlex wrote:janac-marek: urcite mas teda nejaky konkretni pripad z praxe, kde Android svou podporou Exchange nestacil. Budeme radi, kdyz se s nami podelis. Protoze jinak je tve tvrzeni postaveny na velmi spatnych zakladech ;)
-
janac_marek
- smartguru

Tak chýbanie takejto veci ma ani nenapadlo
.
Notes to syncuje? Asi tiež nie.
Notes to syncuje? Asi tiež nie.
to je pravda, ukoly umi Android jenom v ramci google task. Neumi je synchronizovat s Outlookem.
Spis mi slo o pouzivani exchance serveru na emaily, moznost vyuzivani firemni posty atd
Spis mi slo o pouzivani exchance serveru na emaily, moznost vyuzivani firemni posty atd
chci si v lednu koupit k narozkam nove zarizeni , po 2 letech s htc hd ( 1 ) uz je na case a jak to tak vidim tak HTC DESIRE HD je jednoznacne jasna volba , do ledna uz asi nic lepsiho od htc nevyjde
edit - no leda , ale kdo vi co je na tom pravdy , HTC SKORPION
edit - no leda , ale kdo vi co je na tom pravdy , HTC SKORPION
Dival jsem se znova na parametry techhle tri zarizeni a vubec nechapu smysl uvedeni Mozarta i Trophy. Jaky je v nich rozdil? Trophy ma o 3 MPix mensi rozliseni fotaku a 0,1" vetsi displej. A dal?
-
janac_marek
- smartguru

U všetkých nových WP7 je probĺem pamäť 8? 16?
To je málo.
To je málo.
- bkf1
- smartmaniak

Mno to je starej song o chybejicim SD slotu... clovek chce usetrit, tak si koupi model s 8GB/16GB s tim ze to staci... a ted GPSka-mapy, programy, objemove narocnejsi hry (treba i emulovane z playstationu), hromada fotek a MP3jek ktere se nikomu nechce promazavat a... a pamet je plna... co s tim? Za 500-kilo 8GB miniSD karta (nebo za 850 KC 16GB Class 4) a problem je vyresen ;o) Nenene dnes vlastne ne... chybi slot na SD karty... co s tim? Nove zarizeni? Promazat existujici data? Ukazte mi nekoho, kdo by z jednoho nebo druheho reseni byl nadsenyjanac_marek wrote:je probĺem pamäť 8? 16?
PS: Mimojine karta je i urcity druh konektivity napr. takhle: Mobil -> SDkarta -> notebook NEBO Mobil -> SDkarta -> Mobil (hlavne kdyz se jedna o vetsi data, ktera prece nebudu hodinu prenaset pres BT napr. zminene MP3ky, fotky atp.)