TEFONOVANIE S HTC HD2 - CISTY ZVUK ???

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by Pistolník »

Od té doby, co jsem upgradoval na 1.48 (asi týden) se mi ani jednou nestalo, že by začalo řvát sluchátko. U předešlé 1.43 mi to dělalo tak každý třetí hovor. (Bože ať to tak zůstane :P )
Chrčení a praskání při některých hovorech je ovšem stále.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Přidávám se, je to zatím největší problém. :-( . Doufám, že to pořeší - asi softwarově. Ptz. je trapné, když mám hovor ze své 3 roky staré W810i a je to úplně o něčem jiném. A docela se přiznám, HD2 jsem si pořídil mimo jiné kvůli telefonování. :lol:
practicus
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC HD2

Post by practicus »

qendorf wrote:To volani je pekne naprd a mam pocit ze to je nekvalitnim reproduktorem (sluchatkem). Proste a jednoduse chrci ta blana. Pokud ma nekdo barvu hlasu "vyladenou" na rezonanci frekvenci repracku... zacne chrcet. Dost me to stve ale pochybuju ze s tim neco pujde udelat.
Ahoj, taky mi to nepříjemně chrčí, ale můžu ujistit, že to není repráčkem, zkus si připojit Koss PortaPro a je to stejný, a neovlivní to ani stažená hlasitost...
Zas na druhou stranu je příjemný to odfiltrování šumu, to se fakt povedlo.. Takže to vidím jednoznačně na SW problém, tedy nejspíš v budoucnu řešitelný.
RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Trabant

Post by RejPal »

Co tohle: http://www.wmmania.cz/forum/viewtopic.p ... 947#380947" onclick="window.open(this.href);return false; to by nepomohlo?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Po 2 dnech a cca 20 telefonatu jsem tento problem atim nezaznamenal.
Choze
nováček
nováček
Zařízení: HTC S710 VOX, HTC HD2 LEO

Post by Choze »

RejPal wrote:Co tohle: http://www.wmmania.cz/forum/viewtopic.p ... 947#380947" onclick="window.open(this.href);return false; to by nepomohlo?
Tak instalace uvedeného CABu můj problém s kvalitou zvuku nevyřešila... :cry: Stále občasné "zachrastění" při telefonním hovoru :evil:

:oops:
Jinak upravuji své tvrzení z předchozích dnů - občasné "zachrčení" se ozývá i u příchozích hovorů (u některých volajících...) a to i při hlasitosti stažené na minimum a nebo při nasazených sluchátkách...
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Vzhledem k tomu, že to jde SW upravit, tak to přežívám a čekám. Ale vadí mi to dost! :evil:
Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S

Post by Kolda.o »

Sorry ale pokud porovnate zvuk jakehokoli HTC s jakymkoli SE nikdy z toho nevyjde HTC jako vitez.
Nekde je to tu napsano - je to vlastnost ne chyba. A zvyknout se na to da. Ikdyz v prpade HD2 a praskani je to pro zlost.
Chester252
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by Chester252 »

Ahoj,

Potřeboval bych poradit. Koupil jsem si HTC HD2 a mám nasledujicí problém. Při telefonním hovoru se mi trhá pozadí hovoru. Hlas slyším normálně, ale pozadí se trhá. Například když byl kamarád venku a jelo kolem nej auto, tak jsem slyšel motor intervalově. Tento problém nastává tehdy, když nikdo nemluví.

Byl bych rád, kdyby mi někdo pomohl vyřešit tento problém.

Díký Ondra
lookass
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM

Post by lookass »

jsou SW věci, který by mělo HTC ale URYCHLENĚ! opravit... je to sice neuvěřitelný stroj, ale když nefachaj SMS, nejde z toho pořádně volat a pětimego foťák fotí blbě... :evil:
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Bych se odvážil říct, že první dvě vady už jsou vcelku odstraněny, aspoň já jsem ani jednu nepocítil (ROM 1.48)...a kvalita fotek z PDA/telefonu nikdy nemůže být zvlášť dobrá...prostě fysiku neošidíš.
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

nahrajte si vyšší verzi ROM a problémy máte vyřešené.
a jak píše YAMATO foto a foťák neočůráš :grin:
Choze
nováček
nováček
Zařízení: HTC S710 VOX, HTC HD2 LEO

Post by Choze »

A jakou oficiální ROM od HTC si máme nahrát? Na HTC je pro ČR stále pouze 1.48
A nebo se pletu? :?:
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Post by htctester »

nepleteš , v tuto dobu stále . Nechci se přít, ale asi v tom má prsty lokalizace ,kterou vyrábí jedna společnost nejmenovaná, jinak 1.66 je dostupná a pokud ti nevadí angličtina proč otálet.
Johny0007
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD 2

Post by Johny0007 »

Chrčením repráčku samozřejmě trpím také. Výrazné zlepšení ale nastalo, když jsem nahrál novou verzi Radio ROM. Používám Leo_RADIO_15.34.50.07U_2.08.50.08 z XDA a kromě zvýšení výdrže baterky a zlepšení signálu se snížilo i chrčení. Nové Radio jsem nahrál na ROM 1.43 kterou jsem měl od začátku. Změna na novou Artemis 5.0 na to vliv už neměla.
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

Aktuálně mám tuto : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=639068" onclick="window.open(this.href);return false;, jsem s ní maximálně spokojený.
peje
nováček
nováček

Post by peje »

Mám nejnovější RadioROM 2.14.50.04 (pocházející z USA T-Mobile ROM 3.14.531.0) a stále při hovoru slyším chrčení a praskání, zejména pokud druhá strana mluví nahlas. Má někdo stejné postřehy?
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

Post by Milan Pištělka »

S radiem 2.14.50.04 už tyto problémy nebyly a teď s úplně nejnovějším radiem 2.15.50.14 je zvuk zase o poznání lepší a hlavně má výrazně větší citlivost GPS a wifi.
peje
nováček
nováček

Post by peje »

naprosto bez chrceni, praskani? Pak bych to asi videl na vadny reproduktor sluchatka i kdyz je mi to divne, slysim to i v externich sluchatkach...
blackout
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC HDII

Post by blackout »

Zdravím všechny zkušené a znalé.. Po éře Nokií, iPhonu, a dalších telefonů jsem před rokem vyzkoušel HTC a od té doby nevezmu do ruky nic jiného. Začal jsem s BlackStonem a před týdnem jsem si koupl Leo (HD2). "hádédvojka" je jedním slovem úžasná a je přesně telefon, který splňuje veškeré mé požadavky a potřeby. Bohuže mně již od začátku trápí problém zmíněný v tomto vláknu. Pročetl jsem už desítky fór, rad, odkazů, ale stále bez řešení. Telefon mi při hovorech samovolně zvyšuje hlasitost, což lze upravit pouze tlačítkem hlasitosti na maximum a zase zpět, poté se to jakž takž vyrovná. V průběhu hovoru: praskání, šum, nečistoty zvuku. Nahrál jsem ROM:1.72.113.4 (originál T-Mobile, staženo z HTC) a stále nic. Kromě toho instalace ROMky vypadala bez problému, bohužel se však nezobrazuje v informacích o softwaru. Provedl jsem také úpravu registru a nainstaloval opravný fix .....
.... nic, nic, nic a stále nic.
Dokázal by mi prosím někdo pomoci nebo poradit?
HTC HD2.JPG
(148 KiB) Downloaded 2 times
Předem díky.

Lukáš
Post Reply

Return to “HTC HD2”