Nefungující hlasitost při vypnutém dispelji

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Airbase
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by Airbase »

Zdravím všechny uživatele HD2 a mám na ně velkou prosbu. U mé HD2 nefunguje regulace hlasitosti hardwarovými tlačítky na regulaci hlasitosti (např při přehrávání MP3) při vypnutém dispelji. Tento problém se týká pouze externích aplikací (LCG Jukebox), ne přehravače v sense. U mých dřívějších zařízení ať už s WM 6.1, tak WM 6.5 vše fungovalo bez problémů. Mám HD2 s ofiko ROM 3.14.531.0. (T-Mobile USA) a Radiem 2.14.50.04, ale tento problém jsem měl s každou ROM (včetně ofiko CZ 1.66) a rádiem. Předem moc díky za reakce.

-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 13, 2010 20:08) --

Nikdo?? Neříkejte, že všichni posloucháte mp3 na vestavěném přehrávači v Sense, který se sice dobře ovládá, ale má hrozný equalizier (Audio Booster) a neumí přehrávat složky. Někdo přece musí mít stejný problém :cry:

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv říj 14, 2010 20:36) --

Tak jinak, proč nefunguje regulace hlasitosti pomocí hardwarových tlačítek v aplikacích jako LCG Jukebox, Nitrogen, Pocket Music, TCPMP atd.? Hardwarova tlacitka reguluji vzdy jen defauktni hlasitost Windows Mobile. Vzdy to fungovalo tak, ze tyto tlacitka v externich aplikacich fungovaly nezavysle na systémové hlasitosti. Ne na HD2...tam tohle funguje jen v debilnim prehravaci v Sense a nikde jinde. Poradte prosim. Urcite to nekde v registru jde zmenit.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Na TP2 jsem resil stejny problem,tam pomohla zmena registru.Upozornuji ze na HD2 to nemusi fungovat,ale za zkousku to stoji.

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Control \ Power \ State \ Unattended]

"wav1:" = dword: 00000000

restart a vyzkouset.
Post Reply

Return to “HTC HD2”