Ahojte, chcem vas vsetkych poprosit o pomoc. Uz som vyskusal hadam vsetky email klienty dostupne pre wm, ale ani s jednym sa neviem pripojit na schranku. Zrejme to bude nieco s nastavenim, kde zadavam nejake zle hodnoty ale neviem co a kde. Tak sa chcem opytat ci poznate nejakeho overeneho funkcneho email klienta na prezeranie a odosielanie majlov.
Skusal som profimail, qmail, mujmail atd. ale stale to iste.
Mam schranku na centrume.sk nastavil som prihlasovacie meno, heslo, pop3.centrum.sk server, mail.o2active.sk ako smtp server kedze mam O2 SK atd. ale stale mi vyhodi nejaku chybu: server not found. Neviem si stym uz rady. Dakujem vsetkym za pomoc.
aky email klient + ako ho nastavit?
-
Stavros Niarchos
- nováček

- Zařízení: iPhone 4 + pár WM veteránů
To není klientem, ale špatným nastavením. Jinak ta schránka funguje? Myslím z PC. Když to zkoušíš jsi připojený na PDA k netu? Ostatní aplikace běží? Tj.můžeš brouzdat po netu, RSS, počasí se stahuje, fungují IM.... překontroluj si to pingnutím.
tu schranku pouzivam uz asi 10rokov a funguje stale den co den:D. Internet mam neobmedzeny od O2. Cez operu ide net v pohode, qip funguje bezproblemov.
muj mail vypise server error, profi mail connection down...
muj mail vypise server error, profi mail connection down...
-
Stavros Niarchos
- nováček

Nechce se mi to hledat, tak se zeptám: jsi si jistý, že ty pop3 a smtp jsou správně a pak že jsi je správně vyplnil v PDA?
Zkus to překontrolovat a pak před stažením nebo odesláním pošty nejdřív udělěj soft reset.
Zkus to překontrolovat a pak před stažením nebo odesláním pošty nejdřív udělěj soft reset.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Urcite tam budes mit neco spatne vyplnene,napr. i smtp server,kde treba O2 CZ pouziva svuj server odchozich zprav napr. smtp.etmail.cz nikoliv smtp.seznam.cz apod..
no nastal pokrok, v klasickom windowsackom messaging mi to nacita nove spravy, ale len nove. Ziaden z klientov stale nefunguje. SMTP mam spravne, O2 SK ma mail.o2active.sk. takze nechapem, preco mi maily nacita ten klasicky win klient ale ine klienty nie. zahada. a rad by som videl vsetky majly, nie len nove, ale aj uz precitane...
-- doplnění předchozího příspěvku (pon říj 11, 2010 15:39) --
problem vyrieseny, stacil soft reset
Tak toto by ma nebolo napadlo, dakujem za radu.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon říj 11, 2010 15:39) --
problem vyrieseny, stacil soft reset
-
Stavros Niarchos
- nováček

Soft reset - vždyť jsem to psal. Ale hlavně že to funguje.