Modern Combat 2: Nejlepší 3D multiplayerová hra je tady

Zajímavé hry pro iPad a iPhone, tipy a návody
Post Reply
iPhoneTips.cz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Apple iPhone 4

Post by iPhoneTips.cz »

Jedna z nejočekávanějších her pro iPhone byla před několika dny konečně umístěná na App Store. Modern Combat 2: Black Pegasus kromě dokonalé grafiky pro Retina displej nabízí i možnost využití 3D gyroskopu a skvěle se tedy hodí zejména pro majitele iPhone 4, ale dosyta si ji užijí i majitelé starších modelů. V samotné hře máte k dispozici 15 zbraní, 4 multiplayer módy, které lze hrát až s 10 hráči současně. První, co vás na Modern Combat 2: Black Pegasus zaručeně uchvátí, je grafika, která je asi jedna z nejlepších, kterou jsem u aplikací na App Store viděl. Ostatně přesvědčit se o tom můžete z přiložených obrázků.

obrázek
Informace: Zpráva původně vyšla na spřáteleném serveru iPhoneTips.cz.

V předchozím odstavci jsem upozornil na multiplayer, ve hře ale samozřejmě najdete také kampaň. Nedokážu momentálně říct jak dlouhou, ale podle prvních poznatků je atmosféra hry, především při použití sluchátek, je hodně dobrá. Pokud připočtete možnost ovládat hru gyroskopem (pohled se mění podle toho, jak natáčíte svým iPhone), je celkový pocit z hraní opravdu výborný. Od singleplayeru však nečekejte žádné revoluční novinky, jde přece jenom o střílečku, takže zde se moc nového vymyslet nedá. První pocity ze hry pro jednoho hráče jsou ale pozitivní.

obrázek

Kromě grafiky hra bude bodovat především díky multiplayeru, na který se Gameloft tentokrát zaměřil především. V Modern Combat 2 na vás čekají 4 multiplayerové herní módy: Deathmatch, Team deathmatch, Defuse the bomb a Capture the flag. Do jedné multiplayerové hry se může připojit až 10 hráčů současně, což je myslím hodně lákavá možnost. Vývojáři do hry implementovali také systém levelů vašeho charakteru, kterých je celkem 72. Při procházení hrou bude stoupat váš level a čím větší číslo bude, tím více nových zbraní se vám odemkne. Modern Combat 2: Black Pegasus nepatří mezi nejlevnější hry, avšak oproti jiným titulům nabídne velkou porci zábavy a především multiplayer, který vám vydrží na hodně dlouhou dobu.

Modern Combat 2: Black Pegasus
obrázek
Cena: 5,49 €
Velikost: 440 MB

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fM0E6QL2_rA[/youtube]
janac_marek
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7

Post by janac_marek »

Zatiaľ mám len staručký iPod, takže toto by tam možno ani nešlo. Pri výmene telefónu beriem iPhone a túto hru už mám vo wish liste :).
Dosť ma to láka, snáď aj ovládateľnosť bude dobrá.

Ešte k tomuto:
"Modern Combat 2: Black Pegasus nepatří mezi nejlevnější hry"
No na jednej strane to nie je 79c, ale na strane druhej je to stále len 5.49€ a teda cena tejto hry na iPhone je stále neporovnateľne menšia ako boli trebárs hry na PSP.
5.49€ možno nie je cena, čo dá každý za každú jednu hru na odskúšanie, ale je to cena, ktorá je zvládnuteľná pre hádam každého. Navyše môže hru vlastniť legálne a nič nemusí kradnúť.
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

Milý pane janac_marek
hry na PSP stojí kolem 800 korun,problém u těhle her je,že jsou jako na PC,tudíž mají dlouhý přiběh,a můžete to hrát třeba i půl roku než ji dohrajete.Problém u iPhone je ten,že hru mám dohranou za pár hodin a stejně za chvílu přestane bavit.Ještě jsem na svýho iPhona 4 nenašel hru,která by trvala déle než den(pokud nepočítám nějakej tenis nebo fotbal, kterej se dá hrát do alelůja).Když spočítám cenu iPhone 4 plus hry co jsem na něho nakoupil vyjde mě cenově lépe PSP GO s 10 hrami
janac_marek
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7

Post by janac_marek »

Áno. Ja iPhone ani neberiem ako hernú konzolu. Chýbajú mu hlavne tlačítka.
PSP som mal. Prešiel som kedysi dosť hier a žiadna mi netrvala polroka. Najviac sa mi ľúbil Killzone, ale aj to som prešiel strašne rýchlo a to len počas návštev WC a večer pred spaním.
Celkovo ma hry v poslednom čase vôbec nebavia. Preto som sa zbavil XBOX-u aj PSP-čka. Jediné čo fakt hrám, keď si chcem oddýchnuť sú práve hry takého typu, ako sú na iPhone. Je toho kopec, vždy niečo iné (Splode, Galcon, LilRacerz, FlightControl, ...). Na PC možno nejakú flashovku a prípadne tréningový simulátor na RC heli.

Ako samozrejme beriem argument, že je to iný štýl hier, ale táto konkrétne (aj keď som ju nehral), môže byť na úrovni niektorých strielačiek na PSP (aj keď nevravím, že hrateľnosťou - myslím skôr obsahovo).
Narážal som ale hlavne na formu distribúcie u iPhone. Tá je doslova geniálna a som rád, že aj ostatní výrobcovia OS na tento systém prechádzajú. Aj na WM sa dala app nainštalovať aj keď som bol mimo domova, ale bolo to krkolomné a náročné. Tuto fakt človeku stačí vyhľadať app a je to.
Cenu znižuje jednak nepotrebnosť fyzickej distribúcie. Na reklamu stačí vynaložiť menšie prostriedky, atď...
Aj preto je tá cena taká, aká je aj u takto dobrej hry a náročnej na vývoj.
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

Distribuce je geniální,a ano vymyslel ji apple,ale PSP se opičí,tudíž má také stahování her přes wifi,ono do PSP GO tu hru ani jinak dostat nejde(kromě přes pam. kartu přes PC),žádné UMD disky,žadné krabice od her,tímto šla cena her na PSP taky dolů
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

Doufám, že jim nebude dlouho trvat to přepsat pro android.. Velice rád zakoupím
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

GreenArrow: asi hledáš opravdu špatně, např. The Quest má hratelnost cca 100h a mnoho příběhů, SimCity se asi také neohraje za 1 odpoledne, tak jako Worms, Civilization....., pak tu máme indie hry (opakovatelná hratelnost). Stále se bavíme o hrách za pár dolarů.
steve
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 3G, Samsung Galaxy Tab

Post by steve »

Quest je fajn, ale SimCity a Civ revolution su slabe, Worms ma nemozne ovladanie
Post Reply

Return to “Hry a zábava na iOS”