HTC Desire HD a SE Xperia X8 nově v nabídce Vodafone
Na paměťovku bych úplně nesázel a fólie asi nemá na tvrzeném kapacitním displeji velký smysl, nebo je to jinak?
No to by mně taky zajímalo,zda bude v krabici s Desire HD alespoň pouzdro,jelikož na rozměry telefonu se těžko obstarává obal,vím jak jsem to měl s Galaxy S,šel jsem do stánku kde mají jem pouzdra asi 500 druhů a nevešlo se ani do jednoho.A folii bych také rád uvítal.
-
koulou
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Tak, když nebude karta, tak mi to vadit nebude, protože si chci stejně zrovna koupit 32GB a to by k tomu určitě nedali (HTC Desire mělo v balení 4GB a třeba HTC Touch HD mělo 8GB kartu). A než se tam štvát s nějakou čtyřgigovkou, tak to rači bez karty.
Fólie, no nevím. Taky v ní nevidím moc smysl, když nebudu použivat žádný stylus a budu se dotýkat pouze prsty a navíc, když je sklo tvrzené. A přece jenom každá další vrstva, kterou dáte na displej shorší výsledný počitek z displeje. Ikdyž uznávám, některé kvalitní folie za 250 Kč a více, jsou skoro dokonalé.
No a nějaké to pouzdro... ...uvidíme, stejně bych to viděl na nějaké kožené na opasek...
Fólie, no nevím. Taky v ní nevidím moc smysl, když nebudu použivat žádný stylus a budu se dotýkat pouze prsty a navíc, když je sklo tvrzené. A přece jenom každá další vrstva, kterou dáte na displej shorší výsledný počitek z displeje. Ikdyž uznávám, některé kvalitní folie za 250 Kč a více, jsou skoro dokonalé.
No a nějaké to pouzdro... ...uvidíme, stejně bych to viděl na nějaké kožené na opasek...
Jsem byl dnes ve Vodafonu a ta slečna mi tvrdila že v balení bude 2GB karta,sluchátka,kabel,nabíječka...podle mně karta o ničem ještě že mám svou alespon 8GB no a pouzdro a folie nikde...snad se mýlila
joo a prej bude naskladněn v týdnu po 18.10.
-
koulou
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
O tom naskladnění v týdnu po 18.10 to má i Alfa na svých stránkách. 
No jak tu píšete, tak souhlasím s tím, že nějaké dobré pouzdro a karta by potěšila, ale fólie na kapacitní displej s tvrzeným sklem mi přijde zbytečné. Mám HD2 a nikdy jsem nepřemýšlel o tom, že bych si nějakou koupil.
A to bohužel hd-čko už i schytalo 2 pády na zem, jeden přímo na displej. Bez jediného škrábnutí, natož většího poškození.
A to bohužel hd-čko už i schytalo 2 pády na zem, jeden přímo na displej. Bez jediného škrábnutí, natož většího poškození.
Když je řeč o pouzdru,nemmělo by na něj náhodou pasovat pouzdro co se dává do balení s HD2??Koukal jem a rozdíl mězi nima je max 2mm.
V telefonu byla 8 GB karta. Žádné pouzdro, ani fólie.