Zdravím.
Mám problém připojit svůj telefon HTC HD2 k mému notebooku.
Na notebooku je nainstalovaný operační systém Windows 7 Professional 64bit.
Po instalaci 64bitového Windows Mobile Device Center (verze 6.1.6965.0), mi to ale už telefon nenajde.
Hlásí nepřipojeno.
Na Win XP s ActiveSync vše v pořádku. Nevíte čím by to mohlo být??
Díky za pomoc.
HTC HD2 + WMDC na Win 7 64bit
-
RowerKiller
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
Nastavení/connections/USB to PC/ a tady odškrtni položku enable faster data synchronizacion 
-
RowerKiller
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
díky moc.. 
Já mám problém trošku jiného rázu. Pokouším se instalovat WMDC na nové windows 7 ale neustále mám problém, jelikož se mi samotná instalace rozjede ale záhy zruší díky ..nastane instalace ovladače zařízení a poté mi to píše, že software ovladače zařízení nebyl úspěšně naisntalován....co je špatně? Mam aktualizované veškeré aktualizace ohledně W7. díky
-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 16, 2010 18:51) --
Já mám problém trošku jiného rázu. Pokouším se instalovat WMDC na nové windows 7 ale neustále mám problém, jelikož se mi samotná instalace rozjede ale záhy zruší díky ..nastane instalace ovladače zařízení a poté mi to píše, že software ovladače zařízení nebyl úspěšně naisntalován....co je špatně? Mam aktualizované veškeré aktualizace ohledně W7. díky
-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 16, 2010 18:51) --
A máš pc v době instalace připojené k internetu a povolené automatické aktualizace systému W7?
jojo, povedlo se. Hurááá
funguju