XTask - výborný taskmanager s podporou WM 6.5.x
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
WM6.5 startmenu vs Wktask close X
Rozdíl je v tom, že bez doinstalovaného taskmanageru se většinou programy neukončují a minimalizují se na pozadí. Ty je pak sice můžeš ukončit přes toho spravce uloh, kteryho mas v nastavení, ale vyhoda WkTask nebo Xtask je v tom, že ty programy ukončuje hned po stisknutí křížku, takže pak nikam nemusíš chodit a dodatečně něco ukončovat.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Tak som upravil ďalšiu inštalačku a to WkTask.
pridané -
všetky potrebné výnimky pre wm 6.5 a 6.5.x
základné nastavenie zapísané do registrov (to si viete potom zmeniť každý podľa seba)
odobrané -
všetky jazyky okrem CZ a SK
Prípadne ak by niekto veľmi chcel, vedel by som mu vytvoriť inštalačku na mieru s vlastnými nastaveniami, aby nemusel po každej inštalacii nanovo všetko nastavovať.
pridané -
všetky potrebné výnimky pre wm 6.5 a 6.5.x
základné nastavenie zapísané do registrov (to si viete potom zmeniť každý podľa seba)
odobrané -
všetky jazyky okrem CZ a SK
Prípadne ak by niekto veľmi chcel, vedel by som mu vytvoriť inštalačku na mieru s vlastnými nastaveniami, aby nemusel po každej inštalacii nanovo všetko nastavovať.
- Attachments
-
- Smartmania.cz_WkTaskL_1202.cab
- Smartmania.cz WkTask
- (166.53 KiB) Downloaded 300 times
Vyšla nová verze Xtasku 2.2 !
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=606162
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=606162
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Právě testuju novou verzi, díky za tip. Jinak jsem tohle téma oddělil do nového vlákna.
-
jenda.69
- častý přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S
Hele, používám to, protože mi celkem vyhovuje asi nejvíc ze všech taskmanagerů (i když originální wktask bych raději, jenže na 6.5 v menší vrchní lištou nejde...), ale občas se mi u některých aplikací stává (konkrétně GCz), že když ji zavřu křížkem, tak zůstane běžet a na liště taky zůstane. A na druhej pokus dobrý.
A GCz se taky zobrazuje jako víc ikonek, když je člověk hlouběji v programu. Nejde to nějak nastavit, nebo mam čekat na další verzi?
//tak to GCz se mi už neukazuje jako víc ikonek, ale když jsem třeba v detailech keše a zmáčknu křížek, tak to má skočit zpátky do seznamu, ale skočim na hlavní obrazovku a do seznamu se dostanu, až když zase v xtasku kliknu na ikonku GCz.
A GCz se taky zobrazuje jako víc ikonek, když je člověk hlouběji v programu. Nejde to nějak nastavit, nebo mam čekat na další verzi?
//tak to GCz se mi už neukazuje jako víc ikonek, ale když jsem třeba v detailech keše a zmáčknu křížek, tak to má skočit zpátky do seznamu, ale skočim na hlavní obrazovku a do seznamu se dostanu, až když zase v xtasku kliknu na ikonku GCz.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

To je podle mě závislé na konkrétním programu. Já už GCz delší dobu nepoužívám, ale je možný, že si některé funkce spouští jako další miniaplikaci, která se pak zobrazuje jako nová ikona. Zkusil bych ji pak hodit do Exception a pak se nebude zobrazovat. Úplně stejný problém se zavíráním některých programů jsem měl na předchozí ROM konkrétně u Outlooku. Taky jsem podezříval xTask, ale na jiné ROM se mi programy zavírají na poprvé a bez problémů, tak je otázka jestli za to může xTask, konkrétní program, nebo ROM...
-
jenda.69
- častý přispěvatel

Tak ale nějaký nastavení by na to mělo bejt, ne? Když jsem měl romku od PDACorner, tak tam byla v nastavení nějaká volba, co dělá tlačítko s křížkem...
Budu muset holt asi zase chvíli zkoumat a pátrat.
Budu muset holt asi zase chvíli zkoumat a pátrat.
Presne tak. Aplikacie pri niektorych ponukach otvaraju nove okna miesto povodneho. Potom treba zavriet hlavne okno a ak je program dobre napisany zavrie aj vsetky z neho otvorene.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

2 jenda: Ale to nastavení křížku nebylo nic jiného než nastavení jiného taskmanageru. Ve spoustě ROM bývá třeba HTC taskmanager, to je byť oficiální, ale stejně je to nástavba. Nativní správce spuštěných programů se nijak nenastavuje a nastavují se až konkrétní taskmanagery, které si nainstaluješ.
-
jenda.69
- častý přispěvatel

Farokh: to vím, ale tohle nastavení mi tak nějak fungovalo i na xtask... Jsem z toho jelen. 
pouzivam ofiko ROM od T-mobilu WM 6.5 a po nainstalovani SPB mobile shell mi task manager na todayu obrazovke v pravo hore zmizne, ked nainstalujem tento XTask, objavi sa tam, ci ho bufdem musiet spustat ako aplikaciu cez ikonu ???
Myslím, že XTask je "Shellu-odolný"
. Takže by ti zmiznout neměl.
A instalaci žádnou nemá. Jen je potřeba nakopírovat *exe soubory do Program Files.
A instalaci žádnou nemá. Jen je potřeba nakopírovat *exe soubory do Program Files.
potvrzujem, je "odolne" 
K cemu je v nastaveni moznost real time 6.5.3 ?