Další fotografie naleznete zde.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G2fTRLANjuM[/youtube]

jj bohuzel vsechno jsou to stale stejne leskle cihlicky jedna stejna jako druha, ze uz ani nepoznam, co je to za znacku (treba takovy Samsung byl vzdycky poznat na prvni pohled... treba dnes mi foto i8910 HD pripomnelo zaslou slavu profi designu Samsungu, ktery pro me stale nema konkurenci ani hodne vzdalene). Z "novejsich" HTC (VGA/WVGA) se podle me trochu povedl designove akorat Touch HD a ted novy Desire Z (akorat skoda te mechanicke konstrukce). Zbytek to byly typicke fadni leskle ctverce... jedinou spetku zivota do toho vnesl T-Zlodej se svymi redesigny Diamonda a Touch Pro... jeste mozna Touch Pro 2 se take HTC trochu povedl...Cleric wrote:HTC by mělo vyhodit designera. Žijeme v 21. století a jediný co se mění je hardware, zbytek zůstává stále

jj, jediné co mě trochu zajímá je ten vylepšený zvuk, neb na HD2 zvuk nepatří mezi šampiony. No, počkám na nový čip set.M4Touch wrote:prostě jen HD2ka s Win 7
Tak nevieme ake narocne hry a aplykacie nas cakaju:)IkE Blaster wrote:Argument RAM mě udivuje od dob, kdy HTC začalo dávat víc jak 128MB. Pak se začali objevovat názory, že 128MB je málo. Dneska nevíte, jak náročný bude WP7, nevíte, kolik RAM bude potřebovat a jestli nějaká paměť navíc vůbec k něčemu bude a stejně tu jsou skoro narážky, že má málo RAM

a co by jsi chtěl? kytičky okolo displeje? kolo u auta je nejlepší, když je kulaté. pro dotekový telefon je nejlepší velký displej a minimum věcí okoloCleric wrote:HTC by mělo vyhodit designera. Žijeme v 21. století a jediný co se mění je hardware, zbytek zůstává stále fádní jak několik let na zpět.

vidis stacia 4 deci vina a uz pisem tvrdoIkE Blaster wrote:aplykacie?!?
iPhonu jakou dobu stačilo 128MB RAM na graficky povedené aplikace a už tam bych tipoval, že byl systém náročnější, než bude WP7. Nyní (iPhone 4) má 512MB a nikdo si, pokud vím, neštěžuje. Toto HTC má napsáno 576MB + 64MB.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest