HD2 VS DESIRE HD

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

HD2 VS DESIRE HD

Post by TMASKA »

jelikoz zatim nemam zadne skusenosti s androidem a uvazuji o nem , zeptam se skusenych . Nekde ,myslim tady na smartmanii jsem cetl od nejakeho uzivatele ze android na desire hd je v rychlosti systemu , posouvani nabidek prstem po displaji atd o neco pomalejsi nez hd2 s wm6.5 .
muzete to prosim nekdo potvrdit nebo vyvratit ? dekuji predem
h00ked
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung nexus S

HD2 VS DESIRE HD

Post by h00ked »

no Desire HD sem v ruce nemel, mam normalni desire a mel sem moznost je porovnat s HD2 a prislo mi to srovnatelne, mozna ze HD2 byl o neco rychlejsi, to asi chvilemi bylo, ale zase HD2 s windows mobile pomalinku umírá, viz články zde, většina vývojářů se teď soustřeďuje především na Androida a iOS, i proto bych já dal znovu přednost desire před HD2 :)
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

HD2 VS DESIRE HD

Post by Luboš Klicpouch »

Někdo ti řekne, že Android je strašnej, někdo zase že je strašnej WM. Navíc WM je mrtvej. Další verze už nebude, Android je stále se rozvíjející. Zda HD2 dostane WP7 se ještě neví na 100%. Takže být tebou, raději bych šel do Desire HD..
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG G3

HD2 VS DESIRE HD

Post by prcek15 »

V dnešní době máš dvě možnosti. Pokud zvolíš jinak, dopadneš (podle mě) špatně. Na výběr je mezi Androidem a iOS. Pro ty, kdož chtějí dobré funkce, plnohodnotný systém a mít na výběr mezi různými modely (bez/s QWERTY,...) si koupí Androphone. Ti, kteří mají hodně peněz a chtějí mít funkcemi obyčejný, leč perfektně vyladěný telefon, koupí iPhone 4. WP7? Trochu větší prodejnost tipuji jen na Q4 2010. Symbian^3/4 neohromí a ostatní, jako jsou Bada,.. budou to samé. Jediné, co by mohlo ještě nějak v blízké době ohrozit Android a iOS bude WebOS od HP. No, raději počkám, s čím na mě ti výrobci přijdou... :)
Post Reply

Return to “Operační systém Android”