a po připojení se HTC vypnulo.Když jsem ho znovu zapnul a připojil kabelem (ke svému PC) tak se mi nepřihlásil ani se neoběvila ikona nabíjení.Zkusil jsem nabíječku a také nic.Pro jistotu jsem udělal HW reset ale bohužel to nepomohlo.Při vapnutém přístroji také nic led se nerozsvítí.Přístroj jinak funguje.Ale bez nabíjení dlouho nebude
Htc HD2 nefungující nabíjení
Dobrý den všem mám problem s HD2 nefunguje mi nabíjení ,včera jsem připojil přístroj na jiný PC naž obvikle
a po připojení se HTC vypnulo.Když jsem ho znovu zapnul a připojil kabelem (ke svému PC) tak se mi nepřihlásil ani se neoběvila ikona nabíjení.Zkusil jsem nabíječku a také nic.Pro jistotu jsem udělal HW reset ale bohužel to nepomohlo.Při vapnutém přístroji také nic led se nerozsvítí.Přístroj jinak funguje.Ale bez nabíjení dlouho nebude
.Prosím o radu čím by to mohlo být.Děkuji.
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Vypadá to, že tam něco odešlo - natrvalo. S největší pravděpodobností HW problém. Jestli fuguje zbytek telefonu,tak to buď bude kabelem - zkus jiný, v mírně horším případě konektorem ve founu.