taky mi cosi nedaří se připojit wifi router...v seznamu bezdr. sítí v PC naskočí, zadám klíč, pak oba (PC,HTC) se pokouší spojit a nekonec se stejně nepřipojí...nevite co s tím...ještě jsem nedosahl 10 pokusu jak tady někdo přede mnou,
HD 2 a problém s WI-FI routerem
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG G3, note 8.0
zdravim,
taky mi cosi nedaří se připojit wifi router...v seznamu bezdr. sítí v PC naskočí, zadám klíč, pak oba (PC,HTC) se pokouší spojit a nekonec se stejně nepřipojí...nevite co s tím...ještě jsem nedosahl 10 pokusu jak tady někdo přede mnou,
že by jenom zkoušet...?na jinem počítači a vistach se an nezobrazi ta bezdratova sit...tak nevim, diky
Tak mám úplně stejný problém jako marek_proksa chtel jsem to vyzkouset a pc se po zadaní WEP hesla nepřipojí...telefon píše ze čeká na spojení a pořád nic.
A zkoušeli ste v nastavení wi-fi sítí v advanced na záložce power posunout posuvník na best performance? Česky to bude asi nejvyší výkon, nebo tak nějak.
100 x lepší a funkční je Wifirouter, šlapal na Diamondech a maká i tady.
- Attachments
-
- WMWifiRouter.0.91.CAB
- (115.23 KiB) Downloaded 181 times
Tak už jsem na to přišel, udělal jsem hard reset a po něm to fungovalo OK, takže jsem si hezky nainstaloval všechny patche a aplikace, potom jsem to vyzkoušel znova a ejhle zase to nefungovalo. Tak jsem přemýšlel který program nebo nastavení může mít vliv na WiFi adaptér. A může za to BsB tweaks v sekci Connectins zapnuté Wifi N, po vypnutí je to bez poblému!
Termiks: diky taky jsem nastavil
Spacirv: Zkousel jsem vcera, primo z XDA.
Termiks: diky taky jsem nastavil
Spacirv: Zkousel jsem vcera, primo z XDA.
- Attachments
-
- XDA-Tom_Codon CM Wifi Internet Sharing VGA.cab
- (169.4 KiB) Downloaded 157 times
Má stejný problém, zapnu Wifi router a síť okolo neni vidět. Wifi jinak funguje. I po HR a v AJ to nejde. Poradí někdo prosím?Nsonic wrote:Ufff...já také moc díky..funguje to...
-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 02, 2009 22:15) --
Bohužel radost byla předčasná...nastal jiný problém. Teď se sice Wi-fi router spustí i se správným APN internet, hlásí, že je spuštěný a připraven přijmout připojení. Nicméně jej není vidět. A to jsem zkoušel dva různé notebooky s různými OS (XP, OSX 10.6) a další mobil. Ta síť prostě není vidět...
fista
Pokud neni videt Tva sit, tak mas pravdepodobne v nastaveni u routru v sekci Wireless zadano skryti SSID ( Hide SSID mas na Yes ). U routeru ASUS to byva v sekci Wireless / Advanced.