Odeslání obrázku přímo z galerie
Zdravim, zajímalo by mě jestli jde nějak nastavit abych mohl odeslat obrázek přes bluetooth v tu chvíli když si ho zrovna prohlížím v galerii a né abych ho musel zdlouhavě hledat přes pruzkumníka a odesílat z něj. Díky za info.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Není potřeba nic nastavovat, stačí na vybraném obrázku podržet prst a pak dole z nabídky zvolit, zda ho chceš poslat na FB, mailem, či MMSkou. 
no jo to vim že tohle jde
ale ja jsem se ptal na odesílání přes bluetooth...tahle volba tak bohužel není 
-
mike-biker
- moderátor

Stačí odeslat z Bluetooth prostředí. Start - Settings - Bluetooth - Bt Send object. Jinak to nejde.
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Ale jde. Přes Pictures a Videos (Obrázky a videa). Na obrázku podržím prst a ejhle - velký výběr co s ním, včetně poslání přes BT 
-
mike-biker
- moderátor

Ale já tam kámo mám na výběr jen Mail, Messages a FB. BT tam není... 
- Pistolník
- stálý přispěvatel

Tak si kámo myslím, že si pleteš programy. Nemyslím z obrázků v Sense, ale "Obrázky a Videa" ve Windows.
Tam je v nabídce : Poslat přes BT, Vyjmout, Kopírovat, Odstranit, Poslat, Nastavit jako pozadí Today. A mámo to všichni. Teda jestli tam máš WM
Tam je v nabídce : Poslat přes BT, Vyjmout, Kopírovat, Odstranit, Poslat, Nastavit jako pozadí Today. A mámo to všichni. Teda jestli tam máš WM
-
mike-biker
- moderátor

Jo tak to je jasný,
ale to už je jedno, jestli to pošlu přes Widle, nebo TC, nebo přes BT klienta. Já jsem vycházel z toho, že kolega používá Galerii Sense. Já do Widliček vůbec nechodím, používám většinou programy třetích stran.
BTW - nejlepší mi přijde obsluha v Bluetooth, kde je vše All in one. Jde posílat cokoli.
BTW - nejlepší mi přijde obsluha v Bluetooth, kde je vše All in one. Jde posílat cokoli.
jasne no používám galerii v Sense a tam tahle volba neni :( no tak to odesílání skrze obsluhu bluetooth je taky volba a je tam jak řikáš all in one, ale je to je jeste vic na prd nez to posilat z pruzkumnika pac tu sice taky nejsou ani miniatury, ale navic to nejde ani otevrit a podivat se na ten obrazek co hledam :( takže si zase tak akorat musim pamatovat jmeno souboru a hledat ho znovu pro odeslani :(
tohle je fakt na prd, pač když nekomu ukazuju fotky a on řekne: "jee ta je pekna, posli mi ji" tak ji dalsich 5 minut hledam abych ji poslal :(
tohle je fakt na prd, pač když nekomu ukazuju fotky a on řekne: "jee ta je pekna, posli mi ji" tak ji dalsich 5 minut hledam abych ji poslal :(
-
mike-biker
- moderátor

Já jí posílám mailem a je to. Jinak souhlas, tato funkce mohla být dotaženější. Ale jak psal Pistolnik, lze to udělat přes galerii ve Widlích. 
- Pistolník
- stálý přispěvatel

Přesně tak. Přes BT nevidíš náhledy. Ve Widlích se to dá odeslat i ze základní obrazovky, kde máš náhledy cca 20 orázků, tedy pěkně přehledné.
no chtělo by to nějakou chytrou úpravičku která by tuhle volbu přidala i do Sense 
- Pistolník
- stálý přispěvatel

Máš můj souhlas a plnou podporu 
no joo jenže já nic takovyho vykouzlit neumim :( takže by to chtělo nějakého ochotného šikulu co by se do toho pustil
no snad se nekdo najde 
Používám Resco Photo Manager Pro v7.11, který, kromě mnoha jiných věcí, právě tohle umí - otevřu menu u obrázku a nabídne se mi spousta možností, co s tím, mj. i odeslat přes bluetooth. Pokud není BT zapnuté, tak nabídne i jeho zapnutí.
Editováno mike-biker.
Editováno mike-biker.
- Pistolník
- stálý přispěvatel

To je sice krásný, ale to umí i Windows. My ale chceme, aby to uměl prohlížeč v Sense. A chceme a chceme....
Anoo a anoo
a máme holé ruce
...no je to sice trochu sranda, ale když by to umelo Sense tak by byl život s HD2 o mnoho příjemnější, takhle vypadám jak tatar před těma co řikají že mám nabušenou plazmu, ale neodešle normálně ani obrázek 
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Když sranda tak sranda
To, co požadujete od Sense pod WM, vám v míře vrchovaté splní Android portovaný na HD2.
Pak to vypadá asi takto:
To, co požadujete od Sense pod WM, vám v míře vrchovaté splní Android portovaný na HD2.
Pak to vypadá asi takto:
no tak to je vskutku taky kulantí řešení
ale zase nevim jestli chci právě teď jít do Androidu a přeinstalovávat telefon