Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Re: Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » ned zář 26, 2010 11:25

Take me napadlo, ze by to mohlo byt tim odpojenim, ale nepomaha ani to. Vzdy je nutny restart ;( no jeste si s tim pohraju a neuveritelne drzim palce klukum co pracujou na verzi pres bootloader.

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od hil » ned zář 26, 2010 12:24

somro píše:ved nato to mam sformatovane odjakziva
Měl jsi tam nějakou předchozí verzi Androida? Před instalací nové verze vymaž na SD kartě vše co se týká Androida.

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » pon zář 27, 2010 13:53

propršenou neděli jsem využil pro základní výzkum a výsledkem
je výkonnostní tabulka devíti buildů Androida.
Pro získání potřebných hodnot jsem použil program Quadrant.
SetCPU byl nastaven na 1036 MHz.
Hodnota je průměr 3 nejvyšších hodnot z +- deseti po sobě jdoucích.
Přílohy
quadrant.png
(13.21 KiB) Staženo 643 x
screenshot_8_65.png
(68.39 KiB) Staženo 643 x

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » pon zář 27, 2010 17:19

Man pocit ze s androidom je slabsia baterka. A hlavne signal v budovach. Je NATO nieco co to day do normalu ?

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » pon zář 27, 2010 17:26

To jsi tak líný? Nebo jsi hold zvyklí, že ti každý dá vše až pod nos? Doporučuji ti přečíst celé téma, aby si se nemusel ptát na otázky, na které už bylo dávno odpovězeno!

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » pon zář 27, 2010 19:27

Milan Pištělka píše:propršenou neděli jsem využil pro základní výzkum a výsledkem
je výkonnostní tabulka devíti buildů Androida.
Pro získání potřebných hodnot jsem použil program Quadrant.
Moc pěkné srování, i když podle mě výkon závisí spíše na kernelu, tedy na tom, jakou verzi a z jakými vlastnostmi daný kernel je. Některé buildy obsahují přetaktované kernely, vylepšují 3D výkon. Jinak je samozřejmě pravda, že i s úplně stejným kernelem by byly rozdíly, ale podle mě už ne tak velké.

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od premikkoci » pon zář 27, 2010 19:41

Ta aplikace neni pravdivá! Je to maximálně subjektivní.

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » čtv zář 30, 2010 9:57

chci se zeptat..nejak se me hrozne zpomaluje Android..jsou hrozny zaseky..kdyz nekdo vola..nez se objevi jmeno je to 2sec..chtel bych "preinstalovat" Android a hlavne zformatovat kartu..bude stacit, kdyz si slozku Android zazalohuju do PC a pak ji po formatu vrastim na cistou kartu zpet. Pak nataham aplikace z marketu a bude system stejny?

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » pát říj 01, 2010 7:01

Záseky způsobuje nejčastěji ovladač pohybového senzoru. Zkus, zda se ti to děje více v klidu nebo třeba za chůze. Nový Evo kernel, který se dnes objevuje už ve všech buildech to do značné míry eliminoval, ale stále ne úplně. Může jít ale také o nějakou aplikaci, která příliš zatěžuje procesor a běží i na pozadí, na to je dobrá aplikaci "CPU Usage".

Jinak už konečně opravili kompas!!!! A to přímo v oficiálním kernelu, konečně si můžeme vychutnat aplikace jako Google Sky map, Layar nebo Google Street View v režimu s kompasem.

Taky jsem zkoušel měřit rychlost připojení k Internetu s posledním kernelem a výsledky jsou moc pěkné:
http://img411.imageshack.us/img411/7974/3gspeed.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
2062kbps download a 1277kbps upload je myslím na mobil slušný výsledek (Vodafone 3G síť), na WIFI jsem naměřil 6887kbps down a 1579kbps up, ale upload je omezen mým připojením do Internetu (UPC). U Wifi taky záleží na použitém šifrování, zjistil jsem, že třeba WPA2 je pomalejší než WPA.

Uživatelský avatar
sGalaxycz
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: stř črc 28, 2010 11:17
Zařízení: Samsung Galaxy S

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od sGalaxycz » pát říj 01, 2010 7:09

zaseky a pomalost systemu se me ted deji ikdyz mam odstrelene vsechny aplikace a jsem v klidu..na nektere funkce cekam treba 5 sekund (karta cloveka), kdyz me nekdo vola - fotka se objevi az pri 3tim zvoneni atd..hruza des..

Muzu se tedy zeptat jak nejlepe prejit na jinou ROM - ted uz s kernelem EVO? Jaky postup byste doporucovali, abych si co nejvice zachoval ze stavajiciho systemu...diky moooc

EDIT: tak jsem zkusil zformatovat kartu..nahrat nove Froyo_Sense_3.1_1.8 a pak jen do adresare data.img a funguje vse..i aplikace..andhera..tak uvidime jestli bude zlepseni..

wallyjirka
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát říj 01, 2010 12:45
Zařízení: HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od wallyjirka » pát říj 01, 2010 17:45

zdravím všechny, mám problém u některých variant Androida, že se mi při vytáčení z kontaktů přiřazuje předčíslí 011, takže se hovor neuskuteční. Pokud číslo vyťukám na dialpadu vše je v pořádku. Našel jsem na netu řešení v úpravě knihovnu v adresáři: Data / data / com.android.phone / shared_prefs, jenomže se mi nedaří se do tohoto systémového adresáře dostat ani pomocí Droid Explorer. SD kartu to vidí, ale se soubory se nedá pracovat. Přivítám jakékoli řešení. Díky. Používám phireMOD_SkinnyEvo_v1.2, jsem spokojen až na výše uvedený problém.

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » pát říj 01, 2010 17:54

vcera som skusal GPS a nemohlo najst moju polohu. je pravda ze to este v androide nefunguje ci robim nuekde chibu???

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » sob říj 02, 2010 9:44

sGalaxycz: http://android.atomsoft.cz/navody/jak-na-zalohu-dat" onclick="window.open(this.href);return false;

wallyjirka: http://android.atomsoft.cz/navody/jak-s ... os-android" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak to s tou opravou přesměrování čísla na 011 mě zajímá, můžeš prosím poslat link na ten návod, tedy co se má změnit v shared_prefs. Díky

somro: GPS funguje skvěle, jen mám pocit, že nabíhá o něco pomaleji než na WM.

wallyjirka
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát říj 01, 2010 12:45
Zařízení: HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od wallyjirka » ned říj 03, 2010 23:28

Našel jsem toto: For fixing the extra 011 added to number whenever + is there in front of the number in the evo cdma rom, you have to replace com.android.phone_preferences.xml (included in archive) in /data/data/com.android.phone/shared_prefs folder. Opravnou knihovnu už mám taky, ale nedaří se mi ji nakopírovat do systemoveho adresáře. Dnes bude snad více času tak dám vědět.

Tak vyřešeno. Pomocí Droid explorer jsem přepsal knihovnu souborem: http://www.multiupload.com/0AR37L1K9G" onclick="window.open(this.href);return false;

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » stř říj 06, 2010 6:35

Tak tohle mě trochu zaskočilo. Mě se to s tím přidávání 011 stávalo u jednoho buildu, ale měl jsem tam vlastní data.img, tedy vlastní data složku a tedy měl bych tam mít i to XML s kterým mi to funguje, takže jsem čekal, že to bude záviset spíše na něcem v /system/

wallyjirka
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pát říj 01, 2010 12:45
Zařízení: HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od wallyjirka » stř říj 06, 2010 12:54

Tato chyba vzniká údajně v sestaveních, který vycházej z "evo cdma rom"
Odkaz na XDA: http://forum.xda-developers.com/showthr ... 74&page=21" onclick="window.open(this.href);return false;

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » stř říj 06, 2010 13:37

ludia mam problem. ked kliknem na zpravy viberiem osobu ktorej som uz predtim odoslal sms takze vidim vsetki sms.cize chat. tak napisem sms odoslem a napise ze odoslana ale nepride. robi mi to zakazdim.

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od t.prochazka » pát říj 08, 2010 14:00

S twitteru:
CotullaCode
okay... wanna news? yes, they shocked even myself. Look video: http://cotulla.pp.ru/leo/WP7S/VIDEO0243.mp4" onclick="window.open(this.href);return false; This is just demo :-)
Zajímavé, že?

Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: sob črc 12, 2008 8:17
Zařízení: HTC HD2 Leo
Bydliště: někdy Praha 4, někdy Zliv(ČB)

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od Milan Pištělka » sob říj 09, 2010 18:20

Ráno bylo toto video tady v bleskovkách. Cotula na tom intenzívně pracuje, ale nechce to vypustit dřív, než to dokonale odzkouší. Snad to bude už brzy. Mělo by to spouštět Androida i WP7.

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET

Příspěvek od somro » ned říj 10, 2010 20:12

To fakt nema nikto problem so sms?

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti