Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo velice polopaticky vysvětlit, zda je možné nějakým způsobem vypnout při hovoru obrazovku na 3GS? Resp. stačilo by mi, aby nebylo aktivní tlačítko "ztlumit", jelikož ho neustále při hovoru mačkám uchem a volající mě neslyší... mnozí jsou z toho už dost nerudní:) děkuji.
deaktivace obrazovky při hovoru
To by měl telefon dělat sám a automaticky. Má v sobě proximity senzor, který při aktivním hovoru (když telefon přiložíš k uchu), automaticky vypne displej, aby nedošlo k nechtěnému stisku tlačítka. Můžeš si to otestovat i tak, že zavoláš na nějaké telefonní číslo a nad displej (horní část iPhonu) umístíš ruku a displej by měl zhasnout. Některé iPhony ale trpěly tím, že senzor nefungoval úplně korektně, většinou ale nešlo o hardwarovou chybu, ale pouze problém se software, takže to vyřešil update na novější verzi iOS přes iTunes.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2y5b5XuZYY8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2y5b5XuZYY8[/youtube]
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Kdy ti zaclo delat? Mel by pomoct restore, prvne klidne s obnovou se zalohy a pokud to bude delat i nadale tak bez obnovy se zalohy a jestli to bude delat i nadale tak muze byt i chyba v promixity senzoru a potom je to na reklamaci. Mas tam JB nebo je to iphone bez unlocku?
Pri obnove bez zalohy nezapomen zalohovat uplne vsechno manualne, iphonu bude uveden do tovarniho nastavani a vse se smaze.
Pri obnove bez zalohy nezapomen zalohovat uplne vsechno manualne, iphonu bude uveden do tovarniho nastavani a vse se smaze.
Aha, tak v tom případě bude někde problém...testovala jsem to tak, jak jste poradili, a nic. Myslím, že to takhle dělalo odjakživa. Bohužel v záruce není, jelikož jsem ho důkladně vykoupala ve Vltavě. Nicméně tenhle problém měl už předtím. OS je nejnovější. Aspoň myslím teda
A když byl v servisu na vysoušení, tak se celý přehrával a zálohoval. Co je JB nevím, omlouvám se.
-
barberry.pha
- smartstar

Tak to te asi nepotesim a bude to hw zavada a chyba primo toho senzoru, asi nasledek koupani ve vltave a nasledneho suseni, takze JB nemas a byl ti nahrany novy fw bez obnovy coz asi vyloucilo softwarovy problem a problem bude v promixity senzoru :(
JB-jailbreak , prolomeni ochranu ios a moznost nahravani aplikaci neautorizovane applem, a zpusob jak udelat unlock iphonu a pouzivat iphony blokovane na vsechny site, napr iphony z usa jspu blokovany na sit AT&T a aby sly pouzivat u nas(volani) tak je potreba JB a unlock ;) a je to pripad i jinych zemi kde jsou iphony blokovany na daneho operatora a bez tady toho nejdou jinde pouzit, to je jenom pro info, u tebe bude problem asi v promixity senzoru
JB-jailbreak , prolomeni ochranu ios a moznost nahravani aplikaci neautorizovane applem, a zpusob jak udelat unlock iphonu a pouzivat iphony blokovane na vsechny site, napr iphony z usa jspu blokovany na sit AT&T a aby sly pouzivat u nas(volani) tak je potreba JB a unlock ;) a je to pripad i jinych zemi kde jsou iphony blokovany na daneho operatora a bez tady toho nejdou jinde pouzit, to je jenom pro info, u tebe bude problem asi v promixity senzoru
Tak to jste mě opravdu nepotěšil... :( Myslíte, že to jde opravit? Ale jak říkám, dělal to i před koupáním. Po vysušení pouze zlobí hláškou "Nabíjení přes toto příslušenství není podporováno" pokaždé, když chci odemknout klávesnici - ale nabíjí normálně. Btw. Je od O2.
-
barberry.pha
- smartstar

Zalezi co delali v tom servisu, pokud to delalo i predtim tak problem muze byt i tak vadny promixity senzor nebo chyba sw a tim ze se to prehralo se zalohy tak zustala, jestli je to cz o2 tak JB asi neni, jaky tam je fw? Muzu poradit opravdu restore bez obnovy, ale jak jsem psal nezapomen si vse zalohovat s iphonu pred udelanim restore, a pokud to bude delat i nadale tak to vidim na chybu promixity a pak do servisu.