Samsung galaxy s 3d hry
Samsung galaxy s 3d hry
Ahoj máte někdo stránku kde stahovat 3d, i normální hry pro samsung galaxy s? dík za odpověď
Samsung galaxy s 3d hry
Pokud se poptáváš po warezu, tak ten tady netolerujeme! Jinak přímo z telefonu si můžeš skrze Samsung Apps zdarma stáhnout plnou verzi Asphalt racing. Další hry jedině koupit (pokud máš přístup na placený Android market).
Samsung galaxy s 3d hry
Tady si je můžeš zakoupit, nebo vyzkoušet http://www.gameloft.com/download-games/ ... st-recent/" onclick="window.open(this.href);return false;
Doporučuju Dungeon Hunter ten mě hodně dlouho bavil
Doporučuju Dungeon Hunter ten mě hodně dlouho bavil
Samsung galaxy s 3d hry
takže jediná možnost je koupit tu hru?
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Samsung galaxy s 3d hry
A ty ji chces ukrast? Pokud si mel na mysli tady toto tak radeji opust toto forum, tady se warez netoleruje.
Samsung galaxy s 3d hry
RedMan - můžeš si zahrát trial. Co si budeme povídat, neviděl jsem zatím kvalitní free 3D hru na SGS.
Samsung galaxy s 3d hry
barberry.pha: nemyslím ukrást...myslel jsem něco jako asphalt 5 ....
A ještě jsem se chtěl zeptat na SAMSUNG APPS..mám tam jenom 9 věcí to není třeba jako market?
A ještě jsem se chtěl zeptat na SAMSUNG APPS..mám tam jenom 9 věcí to není třeba jako market?
-
barberry.pha
- smartstar

Samsung galaxy s 3d hry
Ja se jenom ptal ;) nic ve zlem, obcas se tady nekdy objevi a resi warez, tak jsem jenom upozornoval ze toto neni to forum. Jinak na samsung market budou apps asi dohromady jak pro wm, android tak bada,alespon to tak bylo prezentovano, jinak android market, bohuzel zatim pro cr oficialne bez moznosti nakupovani a nebo jak odkazoval jackal ;)
Samsung galaxy s 3d hry
A v telefonu mám SAMSUNG APPS a mám tam jenom 9 aplikací víc tam není..kámoš má samsung wave a když dá samsung apps tak tam může hledat aplikace atd...na androidu to nejde?
-
barberry.pha
- smartstar

Samsung galaxy s 3d hry
No zalezi spise kolik aplikaci pro android tam samsung da, spise ten market je asi pro badu takze wave, pro android je android market.
Samsung galaxy s 3d hry
j dík