Nová verze Gmailu nyní dostupná na Android Marketu

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
Martin Prokop
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC 8X, Optimus 4X HD a HP Touchpad

Post by Martin Prokop »

Prvně se Google rozhodl vypustit novou verzi jeho e-mailového klienta pro Android jinak než pomocí upgradu na vyšší verzi systému a aktualizace je tak dostupná na Android Marketu. Nová verze přináší vylepšené prostředí, snadnější přístup k odpovědi či přeposlání mailu a podporu prioritního inboxu, který se v plnohodnotném Gmailu v současné době nachází v beta verzi. Aktualizovaná verze mobilní aplikace Gmailu má označení 2.3 a je dostupná pouze pro Android 2.2.

obrázek

Zdroj: Engadget.com
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Post by Luboš Klicpouch »

Je to prvně, co jsem na Marketu viděl Gmail samostatně. Vždy byl aktualizován spolu s novou verzí celého systému.
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy

Post by jivo »

Mne prestala fungovat aktualizace gcontact, gcalendar a facebook. Odinstaloval jsem to a vse OK.
Protoze si zatim furt jeste hraqju, tak jsem mel jen 12MB volneho mista. Netvrdim, ze to bylo tim GMAILEM, ale po odistalovani vse OK.
h00ked
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung nexus S

Re: Nová verze Gmailu nyní dostupná na Android Marketu

Post by h00ked »

Me to market nechce nainstalovat a netusim Proc... ale moc me to nestve.. gmail na telefonu moc nevyuzivam, spis Jen pro synchronizaci kontaktu atd...:)
yxyxyx
nováček
nováček
Zařízení: HTC desire 2.2

Post by yxyxyx »

S touto novinkou jsem se také pokoušel stáhnout s T-mobileskou ROMkou 2.1 nový GMAIL, na marketu také nic, dnes jsem updatnul na FROYO 2.2 a hle, na marketu je ke stažení... Takže jen pro ostatní :-) Nyní vše funguje, ale pro mě nepřináší nic extra nových možností... (které bych využíval)... Nejvíce mi vadí ty přílohy, a jak už tu padlo, záplatování chyb jinými programy atd. mi přijde krajně nevhodné, i když je to také možnost řešení...
Post Reply

Return to “Operační systém Android”