Xperia X10: Rady, tipy a problémy (všeobecná diskuze)

Diskuze o telefonech modelové řady Xperia se systémem Android (Z5/Compact, Z4, Z3…)
mormegil13
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: xperiax10

Post by mormegil13 »

Potřebuji pomoct
Koupil jsem si Xperii X10, a podle všech tipů a rad jsem se dozvěděl, že když chci pracovat s daty uvnitř telefonu, která jsem si stáhl přes počítač, tak si musím stáhnout File manager. To by nebyl takový problém, ALE... podařilo se mi stáhnou Estrong Task a ještě jednu hru a pak když jsem chtěl stáhnout ten File manager ( nebo jiné tomuhle podobné programy) tak mi to napsalo, že se stahování nepodařilo ať to opakuji- opakoval jsem a NIC :-( a teď už mi přes ten Market nechce nic jít stahovat. Jestli někdo má tušení jak si porad s tímhle problémem, prosím ať napíše.
Děkuji za každou odpověď
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

dosť nepríjemná správa pre majiteľov X10. update na novšiu verziu OS bude až minimálne o mesiac:
http://blogs.sonyericsson.com/products/ ... peria-x10/" onclick="window.open(this.href);return false;
Brekyone
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Xperia X10i

Post by Brekyone »

Zdar, poridil sem si Xperku a mam sni celkem velkej problem, telefon mi neodesle smsku ktera ma delku 3 sms, muzu nastavovat split, sit a vsechna ruzna nastaveni a nic. Skousel sem handcet, a par jinejch sms aplikaci a nic proste jak je to delsi jak 2 sms neposle to.

Pls setkali ste se stim nekdo? telefon mam 14 nu a nerozumne sem se stareho pristroje zbavil a nechce se mi zustat 30 dnu reklamace bez telefonu.
Predem dik za jakekoli info
SE_HELP
nováček
nováček
Zařízení: x10

Post by SE_HELP »

Ahoj! Ak dobre viem, tak každý telefón len 3 SMS vie poslať naraz, potom už posiela MMS.
Brekyone
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Xperia X10i

Post by Brekyone »

nj ale ten muj prave kdys to nabehne na 3 smsku neposle nic :-( 2sms neni problem, 4 sms: tudis mms zas bez problemu. Ale 3 smsky proste neposle :evil: staci aby nabeh do 3 spravy 1 znak a konec :// ako neni to existencni problem ale stve mne to je tam a buch vy co jeste naco sem neprisel asi tak bych to rek :// a jelikoz sem nenasel zhola nic ani na xda tak de nova xperka do reklamace a poridim nekde v bazaru za pak kacek telefon co budu pouzivat do te doby ://

-- doplnění předchozího příspěvku (sob lis 27, 2010 16:28) --

Tak problem v posilani delsich sms je v nastaveni site, v pripade nastaveni pouze gsm telefon sms odesle bez problemu, v pripade wcdma nebo gsm/wcdma to telefon neodesle (aspon vodafone to nepodporuje )
Barneby
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: X10

Post by Barneby »

Zdravím. Pořídil jsem si SE x10a mám takový problém nemohu posílat MMS. Aktivované mám vše a aktulizace softwaru jsem také provedl a stále nic. Vůbec nevím co s tím. můžete mi někdo poradit?
Předem díky.
dalimoravec
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: SE Xperia X10

Post by dalimoravec »

Ahoj.Mám takovej problém.Při aktualizaci softwaru z 2.1 na 2.3 androida sem si špatně zazálohoval kontakty a ted jsem téměř bez nich. Mám je zazálohovaný v programu Backup and restore který podporovaly androidy 1.6 a 2.1 a nevím v jakém programu bych je moh obnovit bud přímo v mobilu nebo v počítači. Soubor je v příponě SBF a nemůžu na to najít program který by mi to přečetl.Chtěl jsem poprosit jestli někdo nemá podobný problém a neporadil by mi. Děkuji
mijakhany
nováček
nováček
Zařízení: X10i

Post by mijakhany »

Barneby wrote:Zdravím. Pořídil jsem si SE x10a mám takový problém nemohu posílat MMS. Aktivované mám vše a aktulizace softwaru jsem také provedl a stále nic. Vůbec nevím co s tím. můžete mi někdo poradit?
Předem díky.
Zavolej operátora nebo jejich techniky - zda je od nich vše ok.
spinette
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: SE xperia x10 mini pro

Post by spinette »

Dobry den .. Mam takovy vazny problem : mam se xperia x10 mini pro uz asi 1.5 roku a fungovalo vse ... Ale hral jsem si s nastavenim a asi neco blbe naklikl ... Nyni se nemuzu dostat na market a jine aplikace ..pise mi to zadejte heslo (ktere samozrejme neznam) a zobrazuje se mi nick [email protected] a nepusti me to :... Co s tim mam delat ?? Bojim se ze kdyz resetnu system nebo co to je : technologii .. Ze se mi smaze vsechno dulezite ale ze hlavni problem to nevyresi :(( diky predem
mijakhany
nováček
nováček
Zařízení: X10i

Post by mijakhany »

Nick: [email protected] je tvůj emeail u googlu a heslo jsi musel tehdy zadávat. Pokud jsi tehdy zadal název (matka za svobodna atd.) a budeš vědět odpověď, tak ti heslo pošlou.
Post Reply

Return to “Sony telefony”