Yotube z opery
Yotube z opery
Ahojte. Když na webu v exploreru narazím na video z youtube tak dám watch video a zpustí se mi automaticky přehrávač youtube co je v telefonu a video se spustí. Jak tohoto dosáhnout v opeře se mě zatím nepodařilo zjistit. Jde to vůbec ?
Yotube z opery
Co mas za verzi Opery? V Opere 10 to funguje.
Yotube z opery
Mám tu původní co je v oficiální romce 1.66.- 9.7. build 35627.
Yotube z opery
jj, tam to nefunguje, stahni si novou.
Yotube z opery
A neblbne tam něco v té nové ? Zdá se mě, že jsem něco takovýho četl. Odkud ji mám stáhnout a jak se instaluje (je nutno odebrat prně tu starou) ?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Yotube z opery
Na HD2 nefunguje multitouch. Ale nechápu, jestli máš HD2 nebo TD2 (Touch Diamond 2)...?
Yotube z opery
HTC HD2 . To je ale blby když multitouche nejede ne ? Asi to necham tak jak to je.
Yotube z opery
V Opere 10 je to delane trochu jinak, nejde zvetsovat roztazenim prsty, ale je tam na to tlacitko, nebo tapnutim prstu.
Me to dokonce vyhovuje i vic.
Starou odebirat nemusis, pri instalaci se te to zepta, jestli chces 10 jako vychozi prohlizec.
tady je odkaz na stazeni:
http://www.opera.com/mobile/download/versions/
Me to dokonce vyhovuje i vic.
Starou odebirat nemusis, pri instalaci se te to zepta, jestli chces 10 jako vychozi prohlizec.
tady je odkaz na stazeni:
http://www.opera.com/mobile/download/versions/
Yotube z opery
Děkuji. Pokud by mě ta nová nevyhovovala, lze ji odinstalovat a vrátit se k té původní ?
Yotube z opery
samozrejme, odeberes ji klasicky nastaveni/aplikace/odebrat programy
Yotube z opery
Tak jsem to zkusil a první docela zásadní problem je tu. Bez zvětšení je písmo neskutečně rozmazané oproti předchozí verzi. Při zvětšení je to OK.
Yotube z opery
kvuli tomuto a nemoznosti plynule zvetsovat jsem se taky vratil zpet k verzi predchozi.Zvetsovat jde pomoci programu zoomer,ale divne,proste opera 10 mi nevyhovuje,zatim,odkazy holt kopiruji pomoci copy paste.
Mozna nekdo vi,jak v Opere 10 nastavit pocatecni velikost,jako to jde v predinstalovane verzi 9.7, pak bych to prehodnotil,ja to nenasel,asi v registrech.
Mozna nekdo vi,jak v Opere 10 nastavit pocatecni velikost,jako to jde v predinstalovane verzi 9.7, pak bych to prehodnotil,ja to nenasel,asi v registrech.