Veselý průvod zaměstnanců Microsoftu a oslava dokončení WP7

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

YAMATO wrote:Divné je, že se mi HD2 s zaostalým WM taky neseká, je rychlý (srovnatelně s Androidem na stejném HW), osobně mi připadá přehledný...a hlavně umí to, co potřebuji.
Svagor ma hd2 asi dva mesiace. nic na nom netunoval,neinstaloval, proste tak jak ho dostal tak ho aj pouziva a tiez nezaznamenal ziadny problem. A nemoze si ho vynachvalit. Proste slape jak ma a vsetkemu tam rozumie,vsetko potrebne ma hned k dispozicii.

Hral som sa s nim asi hodinku a tiez som nezaznamenal ziadny ani najmensi problem.

takze s yamatom suhlasim.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

YAMATO, radospol: a jak zní typická odpověď na váš (a vlastně i můj) názor? Jste zamrzlí, neschopni přijmout nic nového a navíc lžete, protože WM se prostě musí a musí sekat! :-D

uni: tak nějak jsem čekal, že neodpovíš (jistě, jsi na tréninku...). Příště, až budeš zase útočit, si nejdřív vše promysli, ať víš, o čem mluvíš.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

YAMATO wrote:a kdyby byl nějaký Nexus HD
Myslis neco, co se uz ani nevleze do kapsy? :lol: Nechapu, co bys na Nexusu chtel "vic HD", nez tam je :)
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Mě na velikosti záleží :lol: Proto mě ještě zaujal Dell Streak...a vlastně o něm občas maličko uvažuju.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Mno ja chci kazdopadne neco, co se mi vleze do kapsy i bez toho, abych se musel nechat preoperovat na klokana :)
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

Stačí se stát fanouškem hip hopu a hned budeš mít kapsy jako klokan :-)
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Mám pouzdro, do kapsy bych to fakt nerval :lol:

Mimochodem, velikánský display HD2, na kterým si stejně s Androidem hraju nejvíc, je možná důvod, proč se mi na něm ledacos nelíbí. Na 4,3' jsou totiž androidí nabídky, menu atd. brutálně obrovské. Docela by měš zajímalo, jestli je nějaký trik, jak je zmenšit. Ono když třeba v eBuddy (zatím pro mě nejlepší IM co jsem zkoušel na Androidu) je z konverzace vidět pár řádků, tak se pak rád vracím k WM s IM+.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

YAMATO wrote:a kdyby byl nějaký Nexus HD, tak asi vezmu Androida na milost.
Jo a co treba HTC Desire HD? Bohuzel pro me je to neco, co do kapsy nenacpu, ale to by mohlo byt neco pro tebe ne?
BTW jeste je Desire Z ktery ma, opet bohuzel pro me (jsem odpurce mechanickych konstrukci), povedenejsi design...
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Popravdě mě dost zaujal, ale fakt je, že oproti HD2 bych si nijak nepolepšil. Uvidím co vyleze s WP7 a jak to s ním vůbec bude.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

YAMATO wrote:Popravdě mě dost zaujal, ale fakt je, že oproti HD2 bych si nijak nepolepšil. Uvidím co vyleze s WP7 a jak to s ním vůbec bude.
Vsak treba pozdeji az se na trhu ukaze, jake OS maji smysl ;o) Do te doby se treba dost zlevni, tak jeste usetris :o)

BTW dival jsem se na parametry a take rozmery (do kapsy se to vleze :) ) Desire Z a je to presne, to co bych si predstavoval i designove ujde JEN ta QWERTY to je jedina vec kvuli ktere si to proste nekoupim :o( kua to je fakt na nasrani vzdycky aspon jedna vec chybi nebo v tomhle pripade prebyva :o( ale uz to bylo fakt blizko :o) Mozna to risknu a splasim se nekde pokoutne Nexus, ale pravda je to risk... ta dostupnost zarizeni (a nekterych sluzeb) v nasi male ČEZke republice je proste priserna :o(
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”