Google přidal podporu češtiny do systému vyhledávání hlasem, takže ode dneška můžete tuhle vychytávku používat. Moje první zkušenosti jsou celkem pozitivní. Přestože mam zrovna nějakou rýmu, tak mi Google kupodivu dobře rozumí.
APK, odzkoušeno na Gaxaxy S:
http://ip208-100-42-21.static.xda-devel ... 1281277567" onclick="window.open(this.href);return false;
Hlasové vyhledávání v češtině
Proč externí link? Stačí sosnout z marketu ne? Zkus v marketu místo "voice search" hledat "hlasové vyhledávání" ;)
heh, tak to mě nenapadlo
Když mi Market na dotaz Voice Search nic nevrátil, tak jsem si řek, že s Eclair máme asi smůlu. Proto jsem vygooglil tenhle link. Hledat "hlasové vyhledávání" mě fakt nenapadlo. Lidi zadejte Google Země pokud chcete Google Earth 
tak jsem to vyzkoušel a přesnost rozpoznání neznámých výrazů je mizivá. ještě to bude dlouhá cesta dovést k dokonalosti.
btw: četl jsem, že tak jdou diktovat sms, ale nepřišel jsem jak???
btw: četl jsem, že tak jdou diktovat sms, ale nepřišel jsem jak???
ShaWn já na to došel tak, že jsem si prostě dal zobrazit včechny aplikace od googlu ;)
Anawarr u mě to je asi 95% úspěšnost, zkoušel jsem i "žluťoučký kůň pěl dábelské ódy, jména a příjmení a tak ... funguje bezvadně. Ale na SGS jsem taky nezjistil, jak na sms, i když rychlost psaní se swype jen tak něco nepřekoná.
Anawarr u mě to je asi 95% úspěšnost, zkoušel jsem i "žluťoučký kůň pěl dábelské ódy, jména a příjmení a tak ... funguje bezvadně. Ale na SGS jsem taky nezjistil, jak na sms, i když rychlost psaní se swype jen tak něco nepřekoná.
Take sem včera vyzkoušel a musim říct že uspěšnost byla veliká! tej jen nějak rozchodit ty zpravy a byl by to mazec ;)