zdravím,
mám problém se zabezpečením hd2. když nastavim heslo, a aby pda upozorňovalo po 12h nečinosti, tak by to mělo podle návodu chtít heslo, při startu a pak až po 12h nečinosti,ale po mě to chce při každém probuzení. u MDA Compact IV mi to fungovalo správně, u HD2 nikoli. neví někdo, co stím???
Zamčení zařízení
Zamčení zařízení
Tak to by me take zajimalo. Možnost je nastavit požadovanou dobu, po jejímž uplynutí má telefon vyžadovat heslo. Pokud je zvoleno nastavení 0 minut, je nutné zadat heslo pokaždé, když telefon probudím z režimu spánku, ale heslo je požadováno vždy, ať uz je nastaveno 0 minut nebo 12hodin!
Zamčení zařízení
Ahoj lidi,chtel bych prosím radu,nevim jak jsem to provedl,ale na mem HTC HD II jsem normalne odemykal telefon soupatkem,ale ted to mam tak,ze,kdyz telefon probudim ze spanku,tak misto soupatka mam dole v levo odemknout a naslednovne to musim jeste jednou potvrdit,nevite jak tam mam dostat zpet to soupatko? Dekuji moc za rady...
Zamčení zařízení
Nevypnul jsi si náhodou v Nastavení - Nabídka - Dnes - dole Položky - zatržítko HTC Senze (musí být zatrženo)?
Zamčení zařízení
peje wrote:Tak to by me take zajimalo. Možnost je nastavit požadovanou dobu, po jejímž uplynutí má telefon vyžadovat heslo. Pokud je zvoleno nastavení 0 minut, je nutné zadat heslo pokaždé, když telefon probudím z režimu spánku, ale heslo je požadováno vždy, ať uz je nastaveno 0 minut nebo 12hodin!
Funguje to pouze tehdy, pokud je vypnuto automaticke zamykani telefonu pri rezimu standby...