Navigace na HD2 (iGo 8, TomTom...)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
IGO 8
iGO na HD2 funguje naprosto korektne co se tyce zmeny orientace,neni potreba zadna specialni editace.Lze jednoduse mezi Landscape a Portrait prepinat bez komlikaci v originalnim menu.
Zdravím, možná mě pošlete do ..., ale fakt jsem hledal snad všude.
Mám nainstalovaný TonTom 7.918 na svém HTC HD2 a bohužel zobrazení mapy je na výšku displeje, mohl by mi prosím někdo poradit, nebo poslat odakaz na příspěvek kde se to řešilo, jak dostanu zobrazení mapy na šířku displeje.
Fakt díky.
Mám nainstalovaný TonTom 7.918 na svém HTC HD2 a bohužel zobrazení mapy je na výšku displeje, mohl by mi prosím někdo poradit, nebo poslat odakaz na příspěvek kde se to řešilo, jak dostanu zobrazení mapy na šířku displeje.
Fakt díky.
-
baron
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Cruise
Musíš mít zobrazení na displeji na šířku před spuštěním TomToma, pak ti i TT naběhne naležato.
U mého Cruise to je ve Start --> Nastavení --> Systém --> Displej --> Orientace displeje na šířku. Nebo mám zástupce na Today. U HD2 nevím jestli to je také takto, kdyžtak se podívej.
U mého Cruise to je ve Start --> Nastavení --> Systém --> Displej --> Orientace displeje na šířku. Nebo mám zástupce na Today. U HD2 nevím jestli to je také takto, kdyžtak se podívej.
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Anebo pouzit "otaceci donucovatko" changeScreen. S vyjimkou iGO to spolehlive otaci Automapu, TomTom i MobileXT. Na iGO, a vubec vse, co se nema otacet, se tam da vyjimka.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=468488
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=468488
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Neni potreba nic doinstalovavat,HD2 ma senzor otaceni,staci jen Tom Toma pridat do "whihe listu" v registrech
Musi se vytvorit novy string(new string value) v
HKEY_CURRENT_USER - Software - HTC - HTCSENSOR - Gsensor - WhiteList
Pro Tom Tom Navigator bude to bude vypadat takto:
Name: TomTom Navigator
String: MunichWinClass
Restart,po te uz TT7 bude reagovat na polohu vaseho telefonu
Takto si muzete pridat libovolnou dalsi aplikaci.
Musi se vytvorit novy string(new string value) v
HKEY_CURRENT_USER - Software - HTC - HTCSENSOR - Gsensor - WhiteList
Pro Tom Tom Navigator bude to bude vypadat takto:
Name: TomTom Navigator
String: MunichWinClass
Restart,po te uz TT7 bude reagovat na polohu vaseho telefonu
Takto si muzete pridat libovolnou dalsi aplikaci.
Díky moc za radu, hned jak bude čas to vyzkouším...
Úpravu registrů jsem tady už někde viděl a myslím, že je i na WMManii ke stažení nějaký program...
Úpravu registrů jsem tady už někde viděl a myslím, že je i na WMManii ke stažení nějaký program...
Tak uúpraveno a vše funguje na 100%, ještě jednou dík htcjirka...
K rotaci programu i TT7 pouzivam BsB Tweaks 1.6 a bez problemu.
Zdravím Vás všechny na fóru
Mám dotaz ohledně navigace - programu "OziExplorer". Znáte někdo tento program? Funguje na HD2 ? Je to můj oblíbený program pro turistiku. Používám jej na PDA Fujitsu-Siemens N560(win.mob. 5.1) a super. Mám k němu dost dobré mapy a rád bych jej používal i nadále. Zvažuji totiž zakoupit tento skvělý stroj HTC HD2 Leo a rád bych měl předem nějaké info.
Moc dík všem za jakoukoliv radu
Mám dotaz ohledně navigace - programu "OziExplorer". Znáte někdo tento program? Funguje na HD2 ? Je to můj oblíbený program pro turistiku. Používám jej na PDA Fujitsu-Siemens N560(win.mob. 5.1) a super. Mám k němu dost dobré mapy a rád bych jej používal i nadále. Zvažuji totiž zakoupit tento skvělý stroj HTC HD2 Leo a rád bych měl předem nějaké info.
Moc dík všem za jakoukoliv radu
-
lacop
- nováček

- Zařízení: Nokia E66, HTC HD2 (WM + ANDROID)
FUNGUJE a veľmi dobre. Dokonca v poslednej verzii 2.33a sa dá nastavovať veľkosť "toolbarov" a položiek v menu. Dá sa pohodlne ovládať iba prstami, bez stylusu.
Pozri tu: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... er#p146581" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozri tu: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... er#p146581" onclick="window.open(this.href);return false;
ahoj znalci, napřed podotýkám, že jsem hledal nejen zde na fóru. Koupil jsem si celý natěšený HD2, nainstaloval igo 8.3.2.124260. Instalace proběhla úspěšně, pustil jsem igo a když se rozeběhne tak to začne dělat že chvíli je GPS připojeno a chvíli je odpojeno a zase připojeno a ...... no prostě se GPS stále připojiuje a odpojuje. Nevíte co s tím? Díky za postřehy a rady.
-
naomielizabeth
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: HTC HD2
Zdravím,koupila jsem si HTC HD2 a nemůžu se připojit k pc ,natož nahrát navigaci...může mi někdo poradit?
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Gratuluju ke koupi, ale zacal bych nejdriv v casti "obecne problemy" a pak zde resil navigaci. Jak jsi se to snazila propojit? Popis to, urcite najdem chybku.
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Může být problém s verzí iGo, může být problém s verzí rádia v ROM, nebo to může být problém s jejich vzájemnou kompatibilitou. Také můžeš mít nastavený v iGo špatný kmitočet GPSousek wrote:ahoj znalci, napřed podotýkám, že jsem hledal nejen zde na fóru. Koupil jsem si celý natěšený HD2, nainstaloval igo 8.3.2.124260. Instalace proběhla úspěšně, pustil jsem igo a když se rozeběhne tak to začne dělat že chvíli je GPS připojeno a chvíli je odpojeno a zase připojeno a ...... no prostě se GPS stále připojiuje a odpojuje. Nevíte co s tím? Díky za postřehy a rady.
osobně mám iGo ve verzi 8.3.4.117940 a otestováno na posledních asi čtyřech vydaných rádiích. Vše OK.
EDIT: předpokládám, že to nezkoušíš v železobetonové kočárkárně pod povrchem zemským
Jasně, že navigaci používám pod širým nebem, používám iGo 834117940 a ve starém PDA běhá jak o život ( teda mám vypnuto co se dá, terén, POI, animaci, ale v zásadě šlape ) to samé jsem šoupnul do HD2 a prvních 10 minut po nalazení družic i běží, pak se to nějak kousne. Zkoušel jsem TT 6 i GPS ve vestavěném foťáku a v zásadě je to totéž, jen s tím rozdílem že u TT i foťáku se po prvním odpojení už vůbec nechce připojit. Zkoušel jsem i hard reset, pustil iGo a zas to samé. Tak jsem HD2 fouknul na reklamaci, uvidím.
Ahoj, používám iGO 8.3.2.1.24260 a TomTom Navigator 7. Vše šlape jak má.
Navigace Tomtom
Zdravím všechny. Chci požádat zkušenější uživatele o pomoc. Rád bych si do HDčka nainstaloval GPS navigaci Tomtom, ale nedaří se mi ji sehnat pro HD2. Poradí někdo? Moc děkuji za pomoc!!! 
Navigace Tomtom
ahoj, na internetu si zadej http://www.google.cz" onclick="window.open(this.href);return false; tam uvidíš takové okýnko a tam zadej tomtom7 a hneh první odkaz najdi si tam stránku 144 a pozorně čti
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
... Téma pročištěno ...
iGO hlásí nedostatek paměti.Používám novou ROM od MIRI v 4 ,ale zkoušel jsem i Energy,ale závada stejna.V lepším případě najede ,ale pokud zadám vyhledat nějaké město kolabuje.Donedávna na Miri v2 vše fungovalo 100%.Vrátit jsem se k původní nezkoušel.iGO 834.