Galaxy S: Všeobecná diskuze, řešení problémů
-
Matrix44
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S
nemusis mat neobmedzeny tarif, ja mam Orange World 1000MB ale aj tak skoro vsetko do telefonu taham cez domacu WiFi.
Co sa tyka hudby, tak tu som nahraval v rezime "Mass Storage" a zoradilo ju bez problemov a spravne. Sice jej tam bolo len okolo 3GB.
Kies nepouzivam, lebo nefunguje tak ako ma, a hlavne mi pripomina iTunes a debilnu fylozofiu synchronizovat hudbu, video a podobne pubertalne hluposti. Hlavne ze na plnohodnotnu synchronizaciu kontaktov, kalendara a udalosti s Outlookom tak ako to zvladol starucky Active-Sync na WinXP sa zabudlo. Dufam ze to daju doporiadku, lebo to jedine ma stve na Androide.
Majte sa,
Matrix44
Co sa tyka hudby, tak tu som nahraval v rezime "Mass Storage" a zoradilo ju bez problemov a spravne. Sice jej tam bolo len okolo 3GB.
Kies nepouzivam, lebo nefunguje tak ako ma, a hlavne mi pripomina iTunes a debilnu fylozofiu synchronizovat hudbu, video a podobne pubertalne hluposti. Hlavne ze na plnohodnotnu synchronizaciu kontaktov, kalendara a udalosti s Outlookom tak ako to zvladol starucky Active-Sync na WinXP sa zabudlo. Dufam ze to daju doporiadku, lebo to jedine ma stve na Androide.
Majte sa,
Matrix44
no jestli jseš doma, nebo celý den na jednom místě, tak možná... já jsem v pohybu a nechci se pořád koukat na počítadlo dat. prostě surfuji, stahuji, kdekoli a kdykoli
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Zdravim dnes mi dosiel sgs celkom sa mi paci ale neviem si dat rady v internetovom prehliadaci na desire sa dala vypnut moznost aby to nezobrazovalo mobilne stranky ale normalne ako na pc ale tu to neviem najst a stale mi to hadze nejskor stranky pre mobil a potom musim prepinat na uplnu napr facebook a niekedy ked dam domov tak ma to zase hodi na mobilnu je to na h***o vobec sa tak neda surfovat.
Dalsi problem s ktorym som sa stretol je ze ke dpripojim fon k pc cez velkokapacitnu pamet tak mi na pc ukaze ze su tam dva disky ale ukaze to akoby boli iba dva sloty na disky lebo mi nejdu otvorit a vypise to ze vlozte disk do jednotky f albo g.No a ked ho pripijim cez prehravanie medii tak sice ukaze disky ale kopirovanie je neskutocne pomale.
Zatial nemam zo sgs dobry pocit mal som predtym desire a zatial desire u mna vedie
Dalsi problem s ktorym som sa stretol je ze ke dpripojim fon k pc cez velkokapacitnu pamet tak mi na pc ukaze ze su tam dva disky ale ukaze to akoby boli iba dva sloty na disky lebo mi nejdu otvorit a vypise to ze vlozte disk do jednotky f albo g.No a ked ho pripijim cez prehravanie medii tak sice ukaze disky ale kopirovanie je neskutocne pomale.
Zatial nemam zo sgs dobry pocit mal som predtym desire a zatial desire u mna vedie
1. tak si skus nainstalovat iny prehladač
2.
3. skus najprv citat, mam dojem ze si moc pohodlny....
2.
Code: Select all
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=142&t=20501&start=15#p171576Galaxy S: Všeobecná diskuze, řešení problémů
@janiss. Pokud máš v nastavení povoleny cookies, tak stačí dole na web stránce vybrat, jestli chceš stránku zobrazit mobilně, nebo klasicky a prohlížeč si to pro příště pamatuje
-
janiss
- častý přispěvatel

Niesom pohodlny a ked ti robi problem niekomu pomoct alebo napisat jednu dve vety tak nepomahaj nepis.Toto vlakno co si mi poslal som presiel cele ale nepochopil som to co si tam pisal tak ako si to napisal.Niesom zvyknuty ze treba este aj vo fone povolit pripojenie.Nikdy som sa s tym nestretol.Myslel som ze tam spominas to ze treba vybrat tip pripojenia.Tak sa neurazaj.
Hladal som ale nenasiel som neviete ci sa da nastavit niekde aj ina domaca polocha ako prva je to dost nelogicke mat prvu domacu plochu ked ich chcem mat sedem.
Este ma zaujima kde sa na sgs vypinaju mobilne data na desire to slo jednoducho ale na galaxy som nenasiel ako to vypnut niekedy nemam predplateny internet v mobile a nechcem zbytocne platit koli synchronizaciam.
Potrebujem aj nejaky widget na hudbu.Hladam ale nic nemozem najst v samsungu nic predinstalovane nebolo comu sa velmi cudujem alebo som to len ja nenasiel.A nasiel som nejake widgety ale to boli aj s prehravacom ale mne ten v samsungu vyhovuje cize potrebujem nieco co bude fungovat s prehravacom v sgs.
Ako na sgs zdielat fotky s facebookom?V galerii medzi zdielaniem facebook nieje.Kurnik same prekvapenia a vraj najlepsi telefon na socialne siete.
Stale davam edit pytam sa ale tu mi asi nikto neodpovie na ziadnu otazku
Hladal som ale nenasiel som neviete ci sa da nastavit niekde aj ina domaca polocha ako prva je to dost nelogicke mat prvu domacu plochu ked ich chcem mat sedem.
Este ma zaujima kde sa na sgs vypinaju mobilne data na desire to slo jednoducho ale na galaxy som nenasiel ako to vypnut niekedy nemam predplateny internet v mobile a nechcem zbytocne platit koli synchronizaciam.
Potrebujem aj nejaky widget na hudbu.Hladam ale nic nemozem najst v samsungu nic predinstalovane nebolo comu sa velmi cudujem alebo som to len ja nenasiel.A nasiel som nejake widgety ale to boli aj s prehravacom ale mne ten v samsungu vyhovuje cize potrebujem nieco co bude fungovat s prehravacom v sgs.
Ako na sgs zdielat fotky s facebookom?V galerii medzi zdielaniem facebook nieje.Kurnik same prekvapenia a vraj najlepsi telefon na socialne siete.
Stale davam edit pytam sa ale tu mi asi nikto neodpovie na ziadnu otazku
Zdravím, mám jeden problém, či spíše průser. Flashoval jsem z JPC zpět na JM2 a regedit hlásí vedle ProductCode XXXXXXXx.
janis
- pokud chceš jinou plochu hlavní, než tu co je první, stáhni si jiný launcher z marketu - třeba launcher pro
- s fotkami na facebook nevím, nemám ho, ale co nejdou náhodou fotky uploadovat přímo přes facebook klienta ?
- na vypnutí dat je apliakce nodata nebo tak nějak, nevím jistě, nepoužívám to, mám 4GB v mobilu dat měsíčně
- na mp3 zkus http://cz.androlib.com/android.applicat ... c-wnA.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; nebo cokoliv z tohodle seznamu http://cz.androlib.com/r.aspx?r=mp3+widget&t=free" onclick="window.open(this.href);return false;
- pokud chceš jinou plochu hlavní, než tu co je první, stáhni si jiný launcher z marketu - třeba launcher pro
- s fotkami na facebook nevím, nemám ho, ale co nejdou náhodou fotky uploadovat přímo přes facebook klienta ?
- na vypnutí dat je apliakce nodata nebo tak nějak, nevím jistě, nepoužívám to, mám 4GB v mobilu dat měsíčně
- na mp3 zkus http://cz.androlib.com/android.applicat ... c-wnA.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; nebo cokoliv z tohodle seznamu http://cz.androlib.com/r.aspx?r=mp3+widget&t=free" onclick="window.open(this.href);return false;
-
janiss
- častý přispěvatel

Dik moc za odpovede kamo ale s tym widgetom som si aj tak neporadil nenasiel som taky vobec ani na tej stranke co si mi poslal.Ja som myslel ze tu niekto nejaky taky widger pouziva tak som cakal ze niekto napise konkretny nazov. 
Zkušebně jsem stáhnul ten MixZing - prdvní odkaz co jsem poslal - normální player, který navíc hodí i widget na plochu pokud chceš -> na home screenu menu -> přidat -> nástroje-> mixzing. Otestováno, funkční widget s přehráváním a přepínáním z plochy.
-
janiss
- častý přispěvatel

Ale presne o tom som pisal ze ja nechcem iny prehravac hudby tento je super co je v sgs.Ja som chcel len widget ktory by spolupracoval s tymto prehravacom.Ale ty co si skusal bolo aj s prehravacom a to ja nechcem.Inac skusil som ten luncher pro a je fakt super neskutocne vela nastaveni zacal som ho pouzivat a som veelmi spokojny super.Dik moc.Akurat mi chyba widget na facebook a tiez ho nemozem najst nikde.No a chcem sa spytat ze ci ten luncher nerobi nejake problemy s fonom predsta to nieje original luncher a ja moc takym veciam neverim.Keby som vedel ako tak ho kupim full verziu a je tam aj widget na facebook.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv zář 16, 2010 9:01) --
Ale presne o tom som pisal ze ja nechcem iny prehravac hudby tento je super co je v sgs.Ja som chcel len widget ktory by spolupracoval s tymto prehravacom.Ale ty co si skusal bolo aj s prehravacom a to ja nechcem.Inac skusil som ten luncher pro a je fakt super neskutocne vela nastaveni zacal som ho pouzivat a som veelmi spokojny super.Dik moc.Akurat mi chyba widget na facebook a tiez ho nemozem najst nikde.No a chcem sa spytat ze ci ten luncher nerobi nejake problemy s fonom predsta to nieje original luncher a ja moc takym veciam neverim.Keby som vedel ako tak ho kupim full verziu a je tam aj widget na facebook.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv zář 16, 2010 9:01) --
Widget, který by obsluhoval integrovaný přehrávač neseženeš - vždy to bude nový program = nový přehrávač.
Launcher pro je jen další program, klidně ho používej, je vyzkoušený. To co je v SGS je od launcher od Samsugnu.
Na Facebook jsem viděl klienta v Samsung Apps v mobilu, ale neinstaloval jsem. Kdyžtak zase zkus http://cz.androlib.com/r.aspx?r=facebook+widget&t=free" onclick="window.open(this.href);return false;
Launcher pro je jen další program, klidně ho používej, je vyzkoušený. To co je v SGS je od launcher od Samsugnu.
Na Facebook jsem viděl klienta v Samsung Apps v mobilu, ale neinstaloval jsem. Kdyžtak zase zkus http://cz.androlib.com/r.aspx?r=facebook+widget&t=free" onclick="window.open(this.href);return false;
-
janiss
- častý přispěvatel

v samsung app je len klient pre facebook ale uz mam widget nieco ako friend strem na htc funguje skvele a obsahuje ho luncher pro.Inac dik kamo za odpovede si jeden z mala kto tu na nieco odpoveda.
Zdravíčko všem... jsem šťastný nový majitel Galaxy S a narazil jsem na problém. Mám mobil od českého distributora a potřeboval bych poradit s nastavením připojení k internetu... mám od T-Mobilu datový tarif ale nějak se mu nechce ani za nic připojit.. dokázal by mi někdo pomoct? případně i nastavení pro MMS.. (konfigurátor od t-mobile jsem zkoušel ale k ničemu jako vždy
) díky
- drak21
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Ahoj,
ja jsem to vcera nastavoval u SGS od oskara podle konfiguratoru od T-mobile a slo to v pohode internet me jede.
Celkem to maji dobre popsane na strankach T-mobile.
ja jsem to vcera nastavoval u SGS od oskara podle konfiguratoru od T-mobile a slo to v pohode internet me jede.
Celkem to maji dobre popsane na strankach T-mobile.
ale však v konfigurátoru galaxy s nemají... nebo mají ještě někde jinde návod jak to upravit ručně?
- drak21
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Pouzil jsem jinej galaxy s androidem kterej tam ma t-mobile
Bezdratove site/mobilni site/nazvy pristupovych bodu/ pak menu pridat
jmeno T-mobile internet
uzivatelske jmeno gprs
heslo gprs
typ pristupoveho bodu internet
pak ulozit a facha to
Bezdratove site/mobilni site/nazvy pristupovych bodu/ pak menu pridat
jmeno T-mobile internet
uzivatelske jmeno gprs
heslo gprs
typ pristupoveho bodu internet
pak ulozit a facha to
super... funguje to... díky moc...
Zdarec, tak si hraju s hlasovým diktováním sms, funguje to luxusně, ale trápí mě, že nejde ořezat diakritika před odesláním. Neví někdo o způsobu jak by to šlo vyřešit (nějaký soft, nastavení..) ? Díky moc za odpověď
jsem zatim čekatel na SGS ale už se mooooc těším !!!
tadyhle pěkny pouzdra ale u nas asi těžko...
http://cgi.ebay.co.uk/SAMSUNG-GALAXY-S- ... 0564575986" onclick="window.open(this.href);return false;
tadyhle pěkny pouzdra ale u nas asi těžko...
http://cgi.ebay.co.uk/SAMSUNG-GALAXY-S- ... 0564575986" onclick="window.open(this.href);return false;