Neoficiálně: Bude WM6 také pro E-Teny X500 a M700?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Neoficiálně: Bude WM6 také pro E-Teny X500 a M700?

Post by Jiří Hrma »

Firma Trends Mobile, asijský distributor značky E-Ten, publikovala informace o budoucím možném upgradu na Windows Mobile 6 Professional, který by měl být dostupný pro nové E-Teny M700 a X500.

Informace zatím nebyla oficiálně potvrzena, ale možná se více dozvíme už zítra, jelikož začíná veletrh CeBIT, kde se E-Ten mimo jiné chystá představit nové PocketPC s podporou UMTS.

Image

Zdroj: PocketPCthoughts
allezzi
nováček
nováček

Post by allezzi »

Je to sice částečně mimo téma, ale chtěl jsem se zeptat, jak je to to s oficiálním upgradem WM 6 na HTC Wizard? Pročetl jsem hodně diskuzí na téma WM6 a Wizard, ale nikde jsem se nedočetl, jak je to s tím oficiálním upgradem (všude byly jen ty uniklé nedodělané verze). Hledal jsem i na oficiálních stránkách HTC, ale bez výsledku. Může mi tedy někdo poradit? Za každou odpověď děkuju :)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

HTC zatim nevydalo zadnou ofiko WM6 ROM :( Ani pro Wizarda, ani pro nic jineho (starsi modely)... uvidime casem
allezzi
nováček
nováček

Post by allezzi »

Díky, přesně to jsem potřeboval vědět :grin: . Teď už jsem klidnej ...
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

Ja bych to trosku upresnil - HTC zatim historicky nikdy nevydalo zadny oficialni upgrade na novejsi verzi OS pro zadne z jimi vyrabenych zarizeni...
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”