Pripojeni na internet pres PC - jak na to?

Databáze nejrůznějších návodů, tweaků a nápadů, jak vylepšit funkce vašich komunikátorů
Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Pripojeni na internet pres PC - jak na to?

Příspěvek od olda » pon srp 28, 2006 12:39

ahoj kluci nekamenujte mne ja pouzil /HLEDAT/ ale na svuj dotaz jsem nenasel odpoved.tak jde mi o to ze chci aktualizovat nektere programy pres internet a chi pozit pripojeni pres pc ale nevim jak to nastavit.nechci se pripojovat pres gprs neb nemam neomezena data.diky olda :cry:

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 223
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Příspěvek od Jiří Hálek » pon srp 28, 2006 12:43

V activesyncu v PC dej nastaveni připojeni/ pripojeni tohoto pocitace a tam dej volbu internet...

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » pon srp 28, 2006 12:48

mam activ sync verze 3,8 na tom to nastaveni nemuzu najit asi jsem blbej.diky olda :???:

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 223
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Příspěvek od Jiří Hálek » pon srp 28, 2006 12:52

Mno, ja mam 4,1 a tam to je, nepamatuju si jak to bylo ve starsich verzich :lol: ale mozna doporucuji aktualizaci AS... u nas v Download sekci je verze 4,1 nebo i 4,2
jinak se jedna o tuhle volbu:
Přílohy
ScreenShot001.jpg
ScreenShot001.jpg (26.63 KiB) Zobrazeno 11717 x

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » pon srp 28, 2006 13:06

dekuji jdu na to.fakt super forum.olda :tlem: :tlem:

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olda » pon srp 28, 2006 13:17

uh to funguje super diky olda :-D :-D :wink:

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 223
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Příspěvek od Jiří Hálek » pon srp 28, 2006 13:20

To rad slysim :-D :tlem:

Addithem
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon led 01, 2007 20:27

Příspěvek od Addithem » úte bře 13, 2007 20:56

JA som to spravil.A ked zadam v explorery stranku robi sa ze vyhladava a potom mi vypise nejkau neznamu chybu....Nevies v com to moze byt?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 14, 2007 8:01

Addithem: A co mas za zarizeni? U smartphonu s WM2003 (a mozna i PocketPC) jeste obcas pomohlo, kdyz sem v Internet Exploreru/Options/Connections zaskrtnul:
Automatically detect settings a u Select Networks vybral: The Internet

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 14, 2007 18:02

A pokud ani to nepomuze, tak si stahni prilozenej .reg (zip) soubor a spust jej v systemu (do registru se prida nova hodnota), a pak uz to musi 100% fungovat.
Přílohy
LSPvalue.zip
LSPvalue.zip
(285 bajtů) Staženo 2231 x

Uživatelský avatar
nowizz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 137
Registrován: pon lis 06, 2006 14:34
Zařízení: HTC One S (Ville)
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od nowizz » ned bře 18, 2007 14:48

ja mam ten samej problem co olda ale s tim rozdilem, ze mam WIN98 a tudiz nemohu AS upgradovat na v4.1. A ve v3.8 to snad ani nastavit nejde :-(

Addithem
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon led 01, 2007 20:27

Příspěvek od Addithem » ned bře 18, 2007 20:01

Uz mi to ideeeee...... Dakujem:)

smejo889
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát kvě 04, 2007 7:22

Příspěvek od smejo889 » pát kvě 04, 2007 14:09

dobra haluz ani neviet jak ste mi pomohli.... dik moc :tlem:

Martino
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob čer 16, 2007 23:55

Příspěvek od Martino » čtv čer 28, 2007 20:00

Skvělý...to je pecka :-D

Uživatelský avatar
mike007
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř črc 11, 2007 19:06
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Příspěvek od mike007 » pát črc 13, 2007 16:47

Také musím poděkovat. Super tip !

raduz
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob srp 18, 2007 8:07

Příspěvek od raduz » sob srp 18, 2007 8:12

Opravdu perfektní, také mi funguje... Jen bych chtěl poprosit, jestli někdo umí nastavit to samé přes bluetooth. Děkuji

jurki888
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: stř led 02, 2008 0:03

Příspěvek od jurki888 » úte led 08, 2008 19:48

musis nastavt v activesync port cez ktory mas nastaveny bluetooth a potom uz len v pda nastavenie bluetooth a das sinchronizacia cez bluetooth

GobliN
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát lis 23, 2007 19:05

Příspěvek od GobliN » sob led 19, 2008 14:55

Zdravím!!
Asi sem jedinej komu se to nepovedlo připojit. Udělal sem všechno podle návodu, zkontroloval firewall, zkoušel restart pc, stáhnul ten register ale když se chci přes usb připojit k internetu, tak mi pořád startuje gprs. CO DĚLÁM ŠPATNĚ??
Prosím poraďte mi. Díky

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1022
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » sob led 19, 2008 16:37

Stáhni si ActiveSync, připoj PDA k PC zobrazí se ti věci co chceš sinchronizovat a pak vesele můžeš na internet! Nic na tom neni!

To zakaž to připojování přes GPRS. Prostě ho vypni.

GobliN
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pát lis 23, 2007 19:05

Příspěvek od GobliN » sob led 19, 2008 17:02

No právě že je! to všechno sem udělal. Když v pda otevřu internet explorel, tak se zobrazí domovská stránka a když dám adresu na stažení map do gps tak mi začne startovat gprs, 3g a po chvíli se napíše:Z neznámých důvodů se nelze připojit. Chcete-li zkontrolovat nastavení připojení.........
Edit: so rry přehlídnul sem poslední zprávu. A kde zakážu to gprs mám htc kaiser díky.

Kapu: Používej tlačítko upravit.

Odpovědět

Zpět na „Tweaky a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti