CoPilot Live 8 - umístění stažených map

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
mr.Mic
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

CoPilot Live 8 - umístění stažených map

Post by mr.Mic »

Zdravím, mám problém s navigací CoPilot na mém HD2. Koupil jsem si originál mapy Evropy a přes program CoPilot Central 2 je mám stáhnout nejspíš do počítače. Vše je v pořádku až do té doby, než skončí stahování map (zip file). Mapy mají mít zhruba 1,8 GB, což odpovídá i času stahování (přes noc). A tady začíná můj problém : nikde není napsáno, kam se mapy stáhly ani jak se jmenuje soubor (pokud se to vůbec stáhlo).
Prosím, poraďte mi někdo, už jsem bezradný :-(((

PS: Neumím anglicky, takže na výrobce se obrátit nemohu :-(

// Úprava názvu tématu. Farokh
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

CoPilot Live 8 - HTC HD2 - velký problém

Post by Tomáš Kubec »

To neumíš v PC vyhledávat soubory dle data?
mr.Mic
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by mr.Mic »

To ano, ale podle toho hledání jsem taky nic alespoň trochu odpovídající velikosti nenašel...
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Zřejmě jsi je tedy nestáhl. Program neznám, ale divím se, že by sis nemohl vybrat uložení. Jinak se zkus mrknout přímo do Program Files - složky programu, nebo spíše do Documents and Settings!
Pupu
nováček
nováček
Zařízení: SE X10 black a spravuji i jedno HTC HD2

Post by Pupu »

Ozivuju toto tema, nebot mam mensi problem s touto predinstalovanou aplikaci. Nevim jak se to majiteli telefonu podarilo, ale zrejme nejak z kapsy aplikaci spustil a vybral si v ni nejaky nam naprosto nesrozumitelny jazyk. Zitra odjizdi na dovolenou a chtel si prave k tomuto datu aplikaci aktivovat na 15 denni trial. Bohuzel aktualne kdyz ji spustim jsou v nabidce tri velke obdelniky a v nich text, kteremu absolutne nelze rozumet, ale rekl bych, ze to prvni je neco jako aktivovat. Muj dotaz zni, zda lze nastaveni jazyka nejak vyresetovat, aby se me na nej CoPilot sam zeptal pri spusteni (ovsem nemam tu ActiveSync a dostanu se diky omezenim v PC jen na pametovou kartu). Kdyby toto neslo realizovat, pak bych prosil o sdeleni, kde pak dale v menu (pokud se mi tam podari nejak proklikat) najdu volbu jazyka. Predem diky.
Pupu
nováček
nováček

Post by Pupu »

Dekuju, hned jak dorazi telefon, tak to vyzkousim. Btw nebude se me to ted pri tom prvnim aktivovani (jestli teda to prvni ze tri tlaticek slouzi k aktivaci) napred ptat na stazeni mapovych podkladu nebo neco podobneho? Sam pouzim Navigon na Androidu a tam je to takhle, tak bych se nerad nejak slepe proklikal aniz bych vedel, co jsem secko zrusil/vynechal.
Pupu
nováček
nováček

Post by Pupu »

Ok jeste jednou diky, nejak se s tim zkusim poprat. Kdybych stahnul ten exe soubor znova a prepsal, nastaveni by asi zustalo i tak puvodni, coz?
Pupu
nováček
nováček

Post by Pupu »

Prosim te, kdyz vlezu do MENU, tak mam 5 tlacitek a dve zelene sipky doleva doprava, muzes mi plz rici, jak graficky vypada ta ikonka na resetu do puvodniho nastaveni?

EDIT: Uz jsem to nasel a mam to cesky, takze diky moc.

EDIT2: Mapy se defaultne tahaji do mobilu ci co? Na karte mam vic jak 3gb mista a presto se mi evrora nechce stahnout.
Pupu
nováček
nováček

Post by Pupu »

Tam si bez licence asi nic stahnout nemuzu, rozhodne mi to tedy zadne mapy nenabizi.
Pupu
nováček
nováček

Post by Pupu »

A jeste jeden dotaz, abych mohl jako destinaci zadat napr. Viden, musim zmenit pole map na Austria? Pokud ano, tak kde se to dela? Nabizi mi to pouze kdyz mapu stahnu, ale pak uz nejak nemuzu najit.
Pupu
nováček
nováček

Post by Pupu »

Nj, ale kde tu polozku zmenit mapu v telefonu najdu? Predpokladam asi nekde v nastaveni CoPilota, ale kde.
Pupu
nováček
nováček

Post by Pupu »

Jeste me napada, kdyz mam napr. destinaci v Chorvatsku a jedu pres Rakousko (tedy jinou mapu, ostatne v CR to plati taky), tak tam se mi navigace nejak sama prepne a naviguje spravne i pres toto "cizi mimomapove" uzemi anebo se ty mapy samy nejak zapinaji podle GPS lokace?
Pupu
nováček
nováček

Post by Pupu »

Posledni dotaz: Kdyz jsem dnes kolem poledne aktivoval trial, svitilo mi tam, ze zbyva 14 dni uzivani. Kdyz jsem nahral mapy a zkusil to ted, tak uz mi hlasi jen 13 dni uzivani. Kde je chyba?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”