QWERTZ klavesnice
QWERTZ klavesnice
Nevíte někdo jak aktivovat QWERTZ klávesnici já tu mám jen QWERTY.
-
jonathanio
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 4S
QWERTZ klavesnice
Treba takhle:
http://androidforum.cz/latinime2-ceska- ... t4010.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://androidforum.cz/latinime2-ceska- ... t4010.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
xcookx
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire
QWERTZ klavesnice
Na mem desire to nejde i kdyz nahraju tu CZ a dam ji v nastaveni klavesnice tak stejne pri psani se mi nezobrazi a je tam furt ta stejna.Jakoby sense bylo nad vse. 
-
jonathanio
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 4S
QWERTZ klavesnice
A prepnul sis ji? Podrzis prst v miste kde pises text, vyskoci ti nabidka, das metodu zadavani textu a tam si vyberes Klavesnice CZ.
Nestaci si ji vybrat jen v nastaveni klavesnice, ale musis to udelat jeste takhle.
Nestaci si ji vybrat jen v nastaveni klavesnice, ale musis to udelat jeste takhle.
QWERTZ klavesnice
zkoušel jsem návod výše uvedený a funguje skvěle !!
-
xcookx
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia e51,Samsung s5230,HTC Desire
QWERTZ klavesnice
Uz jede nevsiml jsem si ze se musi podrzet v okne psani a prepnout moc diky. 
QWERTZ klavesnice
pls. jaký je přesně rozdíl těchto dvou klávesnic?header009 wrote:Nevíte někdo jak aktivovat QWERTZ klávesnici já tu mám jen QWERTY.
QWERTZ klavesnice
Zvyknul jsem si na používání výše uvedené klávesnice, ale po přechodu na verzi systému 2.2 přestala fungovat resp. funguje dobře
, ale jakoby se vymazal slovník, takže nezná skoro žádná slova. Je možné nějak jednoduše se na slovník navázat, nebo je problém v novější verzi androidu a tato klávesnice tak do vydání upgradu nebude fungovat? V případě, že by na verzi 2.2 nejela, víte o nějaké alternativě? Jde mi o qwertz a mazání diakritiky v sms. S vestavěnou klávesnicí už pomalu ani nenapíšu sms...
Aktualizace: Trošku jsem zpanikařil a nevšimnul si diskuze pod odkazem výše, takže už je mi jasný, že se musí čekat na verzi pro android 2.2. Ale ohledně té alternativy, má někdo nějaký tip?
Aktualizace: Trošku jsem zpanikařil a nevšimnul si diskuze pod odkazem výše, takže už je mi jasný, že se musí čekat na verzi pro android 2.2. Ale ohledně té alternativy, má někdo nějaký tip?
QWERTZ klavesnice
udělal jsem vše podle návodu a rad víše, ale nedocílil jsem toho, abych měl písmena Y a Z tak jak to má bejt na český klávesnici, maj polohu jako na EN klávesnici. Neni to teda žádnej velkej záděr akorát pak píšu na kompu y místo z a opačně 
-
cakysv1000
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: HTC Desire
QWERTZ klavesnice
Zdravím!Klávesnice šlape skvěle.Jen se chci zeptat,jestli se dá nějakým způsobem zavřít,jako ta původní??Trošku mi vadí,když píšu SMS na šířku a nevidím předchozí zprávu:-(Původní klávesnice šla hezky během psaní schovat a nemusel jsem otáčet fonek na stojačku..