Oprava krytu
-
Groove
- nováček

- Zařízení: HTC Desire
Oprava krytu
Dobrý den, dnes mi můj Desire omylem vypadl na chodník a okolo vypínacího tlačítka mám hnusné škrábance které mě otravují, nevíte jak se jich zbavit ?
Oprava krytu
to by mě taky zajímalo, stal se mi podobný problém, jen trochu pod tlačítky 
Oprava krytu
to jo, ale dal jsem dost za tel. a hned za novej housing
asi nic jinýho nezbyde
Oprava krytu
no našel jsem ho na netu okolo 1400,- což není tak moc. Další věc mě ale napadá jak moc složité bude vyměnění(jestli zvládnu sám) a jestli to vůbec můžu měnit, když je tel. v záruce a nebo se musím odbrátit na spec. firmu?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Oprava krytu
Ani nemusi nic pokazit,jak otevre telefon,ztraci zaruku a vez ze to poznat bude at bude sikovny sebevic,HTC vsechno lepi.Navic na jednom ze sroubku je zarucni plomba,tu bez poskozeni nesunda.
Oprava krytu
tak je to jasné, to jsem si myslel, teď jde o to, kolik to vyjde zaslat do servisu a nechat vyměnit 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Oprava krytu
Napis do VSP Data, v pripade Desire se nebudu ani snazit hadat,ale nic levneho to nebude..
Nechaval jsem jednou opravovat znamemu HD(1)- poskozeny jen predni kryt a ac normalne si clovek vymeni dotykovku ci displej zvlast v pripade oficialniho servisu soucasti krytu byla i dotykovka s displejem a cele to tak vyslo na 5500Kc(v te dobe stalo HD kolem 10tis)
Nechaval jsem jednou opravovat znamemu HD(1)- poskozeny jen predni kryt a ac normalne si clovek vymeni dotykovku ci displej zvlast v pripade oficialniho servisu soucasti krytu byla i dotykovka s displejem a cele to tak vyslo na 5500Kc(v te dobe stalo HD kolem 10tis)
Oprava krytu
už jsem napsal tak jsem zvědav. Podám info.
EDIT. Tak odpověď byla 2000 bez DPH, což je dost
EDIT. Tak odpověď byla 2000 bez DPH, což je dost