Efektivitu bychom mohli měřit v milisekundách, jako jistý profesionál, pak by to asi byl silný argument:-) Já tedy vycházím ze své osobní zkušenosti, že nemusím vidět přehled schůzek na celý den, nevadí mi ztratit 3 vteřiny kliknutím někam, kde se to dočtu. Když si to vyčíslíš na svém případu za jeden den, k jakému času bys asi došel tím kliknutím navíc?To není obsese, ale praktičnost a efektivita. Tu zatím, co se základní obrazovky týče, nepřekonal žádný jiný OS. Pokud jde o animace, průhlednosti, barvičky a jiné dětinskosti, je WM pozadu, ale rychlost získávání základních informací je na WM nedostižena. A neargumentovat stylusem - ten taky, navzdory častým pomluvám amatérů, není (krom specifických činností) třeba, pokud člověk nechce.
Samozřejmě, že je cestou i to jedno kliknutí, ale už je to právě to jedno kliknutí, které jsi u WM nepotřeboval
Ale už jsem si zvykl, že současné smartphony jsou ze 40% o hraní si s displejem a z 60% o používání. Takže na WP7 se těším.
Praktické to je, o tom žádná a jak říkám, myslím, že se pro to nakonec najde nějaká ta dlaždice a přibude Ti jeden klik navíc.
Stylus jsem měl rád, dokud nebyla jiná volba. Ale teď, když se konečně dělá HW, na němž WM neběží jako invalidní šnek, jsem už našel jiného favorita.