Windows Phone 7: Chytrý fotoaparát a prohlížení obrázků

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Gyd
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Wonder

Post by Gyd »

To není obsese, ale praktičnost a efektivita. Tu zatím, co se základní obrazovky týče, nepřekonal žádný jiný OS. Pokud jde o animace, průhlednosti, barvičky a jiné dětinskosti, je WM pozadu, ale rychlost získávání základních informací je na WM nedostižena. A neargumentovat stylusem - ten taky, navzdory častým pomluvám amatérů, není (krom specifických činností) třeba, pokud člověk nechce.
Samozřejmě, že je cestou i to jedno kliknutí, ale už je to právě to jedno kliknutí, které jsi u WM nepotřeboval :-)

Ale už jsem si zvykl, že současné smartphony jsou ze 40% o hraní si s displejem a z 60% o používání. Takže na WP7 se těším.
Efektivitu bychom mohli měřit v milisekundách, jako jistý profesionál, pak by to asi byl silný argument:-) Já tedy vycházím ze své osobní zkušenosti, že nemusím vidět přehled schůzek na celý den, nevadí mi ztratit 3 vteřiny kliknutím někam, kde se to dočtu. Když si to vyčíslíš na svém případu za jeden den, k jakému času bys asi došel tím kliknutím navíc?

Praktické to je, o tom žádná a jak říkám, myslím, že se pro to nakonec najde nějaká ta dlaždice a přibude Ti jeden klik navíc.

Stylus jsem měl rád, dokud nebyla jiná volba. Ale teď, když se konečně dělá HW, na němž WM neběží jako invalidní šnek, jsem už našel jiného favorita.
Keff
nováček
nováček

Post by Keff »

martan1981 wrote:Ja si myslim ze sa vela ludi stazuje na miesto preto, lebo stale nepochopili, ze to nie je nastupca WM ale uplne iny system pre uplne inu cielovu skupinu.
... což je z hlediska MS největší průšvih - MS tím pádem říká, WM6.5 lovers, f**k off a jděte na Android, a přitom doufá, že (pro cílovou skupinu dokonalému) iPhonu přetáhne zákazníky???
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

YAMATO wrote:Stando, ty se těšíš na WP7? Překvapil jsi mě, že nejsi automaticky negativistický jako někteří :)
Jo, těším. Ale musel jsem si zvyknout na to, že dnes jsou dotekové smartphony z velké (ale ne největší) části "lifestylová" hračka. A když vezmu v úvahu svůj příklon k minimalismu a spíše odpor k přehnanosti a kýči, zbývá v současnosti jen WP7 :-)...
Gyd wrote:Praktické to je, o tom žádná a jak říkám, myslím, že se pro to nakonec najde nějaká ta dlaždice a přibude Ti jeden klik navíc.
Přesně tak, je to o praktičnosti (a maximalizaci pohodlí), ne o obsesi. Obsese by byla např. kdybych již zmíněný stylus bral jako jediné dokonalé řešení a zásadně odmítal ostatní. A omezenec zastávající jedno řešení jako správné rozhodně nejsem ;-).
x12345678
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC HD2

Post by x12345678 »

spermosh wrote:to "nove" Windows Phone 7 vazne extremne plytva mistem, 3.7" displej bude minimum

k fotografovani/prohlizeni obrazku, nic nove MS nevymyslel, akorat to zapina pri zamknutem zarizeni, coz fakt nepotrebuji, pro me teda WP7 urcite neni - zustanu u WM6.5 a dalsi stroj bude s Androidem
Souhlas, jenže android ještě stále není zralý na to, aby WM6,5 nahradil. už mu sice nechybí tolik, ale zatím to plnohodnotné není.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”