Toshiba TG02 a K01: Na trh vyrazí až s Windows Phone 7?

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V únoru letošního roku představila Toshiba na Mobile World Congressu v Barceloně několik nových zařízení, mezi kterými vzbuzovaly největší pozornost modely s označením TG02 a K01. Původně se měly se systémem Windows Mobile 6.5.3 dostat na trh v průběhu letošního léta, nicméně Toshiba je na trh nakonec vůbec neuvedla.

obrázek

Německý magazín c’t dnes přišel s informací od zdroje blízkého výrobci, který prozradil, že Toshiba prý plánuje uvedení obou zařízení pod taktovkou operačního systému Windows Phone 7. Počítá se s částečnou úpravou hardwarových parametrů do takové podoby, aby splňoval\ doporučené požadavky na systém stanovené Microsoftem a pokud se tyto zprávy potvrdí, přivítá platforma Windows Phone 7 další zajímavý přírůstek s QWERTY klávesnicí (model K01). TG02 naopak bude lákat na velký displej a snad nebude trpět podobnými problémy jako neodladěná TG01.

obrázek
Toshiba TG02

obrázek
Toshiba K01 s hardwarovou QWERTY klávesnicí
janac_marek
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7

Post by janac_marek »

Úprimne, zatiaľ ma ani jedno z plánovaných zariadení pre WP7 po designovej stránke neohúrilo, respektíve sa mi nezapáčilo.
Keďže si toto zariadenie chcem v decembri, keď mi končí jeden z paušálov kupovať, tak veľmi dúfam, že to práve zariadenie ešte len príde.
Naposledy sa mi po designovej stránke zapáčil HD2, ale od HTC sa bojím už zariadenie kupovať :) .
Dejw
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Sll

Post by Dejw »

Souhlasim, zarizeni s WP7 mi zatim nemaji co nabidnout, co se tyce designu. ...samotny OS mi nema vubec co nabidnout ...nerozumim mu ..jeho stupidni zjednodusenosti do ultfakostovata. ...reakci na WP7 bych se asi vubec nezabyval, kdyby se netvaril jako nastupce WM6.5, coz neni ani nahodou. Upustim li od svych emoci, myslim, ze v neurcitem designu novych zarizeni s WP7 se hodne odrazi i rozpaky vyrobcu, kteri sami nevedi co od systemu cekat. ...chybi mu vize a jasny profil, podle mne si k tem mobilnim sedmickam mohl MS klidne sam navrhnout 3 az 4 zeleza, kdyby to umel. ...mozna ale chtel zabranit tomu aby se vyrobci pak soustredili na vyrobu zeleza k androidu a mu aby nezbly oci pro plac jako u pohrbenych nemluvnatek jmenem KIN. 8-)
janac_marek
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7

Post by janac_marek »

No mne sa neľúbi len to železo. Na systém samotný sa celkom teším.
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 2X

Post by KVARK »

Je škoda, že na to dají nakonec akorát ta kostičkovaná Wokna. Nicméně je to jen Toshiba, takže si myslím, že není beztak o co stát. Kdo měl někdy v ruce TG01 tak mi dá nejspíš za pravdu.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

No zase kdo měl v ruce G900, tak ví, že to v době vydání bylo povedené a trochu revoluční zařízení. Ale Toshiba se skoro na EU/USA trzích neprodává, takže stejně zbytečné řešit.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”