Synchronizácia One Note

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
datinko
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+

Synchronizácia One Note

Post by datinko »

Zdravím, preliezol som kopec fór a už sa vzdávam, idem poprosiť o radu..

1./ Mám Office 2010 32-bit legal. Nechce mi ActiveSync synchronizovať OneNote mobile. Vypíše: Synchronizácia sa nezdarila, OneNote vyžaduje pozornosť. A žiadne podrobnosti k tomu.. Reinstal Office aj HR HD2 už mám za sebou, furt nič.

2./Office v mobile mám to čo je v ROM 1.66, pretože Office Mobile 2010 mi buď nenainštaluje, alebo ak aj áno, nejde spustiť One Note mobile.. Tiež neviete čo s tým?

Inak skúšal som OneNote mobile synchronizovať cez LiveMesh, ale tie súbory mi zase desktop OneNote nezoberie, ActiveSync ich asi konvertuje neako..

Budem vďačný za každu radu..
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Synchronizácia One Note

Post by Jiří Hrma »

Jen se zeptám, s Office 2010 ti jde přes WMDC synchronizovat třeba kontakty nebo kalendář? Já mám totiž pocit, že MS ještě nevydal pro WMDC update pro podporu synchronizace dat s Office 2010.
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Synchronizácia One Note

Post by Radek Hulán »

V HD2 mám Office Mobile 2010 instalovaný z Marketplace, v počítači Office 2010 (původně EN, ale s CZ jazykovým balíčkem) a OneNote 2010 to normálně synchronizuje (zbytek jede přes Exchange).

Nemáš nějakou ukuchtěnou ROM?
datinko
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+

Synchronizácia One Note

Post by datinko »

@Jirka: Áno, skúšal som, kontakty a kalendár mi cez WMDC normálne synchronizuje.. Aj poznámky, súbory.. Akonáhle zaškrtnem aby synchronizovalo OneNote, vypíše horeuvedenú chybu synchronizácie.. Inak synchronizujem cez exchange 2010
@Radek: Mám offiko 1.66 ROM. Ako som písal, Office 2010 mobile mi buď nenainštaluje, alebo keď áno, OneNote nejde spustiť..

Google našiel pár prípadov ľudí ktorým to robí to isté, ale bez riešenia..

Už som preflashoval znovu ROM, a furt nič. :-(
RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Trabant

Synchronizácia One Note

Post by RejPal »

Office 2010 pro mobilní win nejsou lokalizované do cz, proto když máš ROM v cz a doinstaluješ si novější mobilní office, tak ti něco nefunguje (ještě ti nepůjde třeba vytváření nového dokumentu v excelu apod.) - aplikace OneNote je mezi tím. To je již dlouho známý problém.
Stačí vypnout překlad pro konkrétní aplikaci. Aplikace sice nebude lokalizovaná, ale funkční. Jak na to třeba zde.
martasx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2,DHD

Synchronizácia One Note

Post by martasx »

Office mobile jsou již v cz na marketplace a vše mi funguje .
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Synchronizácia One Note

Post by Nyny »

Opravdu ti vse funguje? Ja kdyz to dam do HD2 s posledni oficialni ROM, tak to nejde a nejde:-(
martasx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2,DHD

Synchronizácia One Note

Post by martasx »

Jo funguje dlouho sem váhal s instalací po přečtení všech problému teď se objevila cz verze a ta mi jede.
KarelMlha
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 640 xl lte, note 4

Synchronizácia One Note

Post by KarelMlha »

Mám dotaz. Pokud mám v One Note na počítači, členění na na oddíly, kdy oddíl se dál dělí na jednotlivé stránky, objeví se mi to po synchronizaci i v telefonu ? Díky.
Post Reply

Return to “HTC HD2”