Zdravím všechny a chci se zeptat jakou 32GB paměťovou kartu by jste doporučili aby spolehlivě fungovala.
Děkuji předem za radu - Michal
HTC HD2 - paměťová karta
HTC HD2 - paměŤová karta
díky za tip - potřebuji ale vědět jestli spolehlivě funguje někde jsem četl, že s některými si telefon moc nerozumí.
- permar
- přispěvatel

- Zařízení: SGS 5
HTC HD2 - paměŤová karta
Doporučil mi ji moderátor mike-biker , má také jako ty HD2 a spolehlivě mu funguje. Pokud chceš vědět více ,tak mu napiš SZ.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
HTC HD2 - paměŤová karta
A nebo taky tady nebo zde. Ale zkušeností zatím asi mnoho nebude, protože 32GB jsou na trhu teprve nedávno.
HTC HD2 - paměťová karta
Mam asi mesic tu od Nokia http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/036PNO ... mu-45.html" onclick="window.open(this.href);return false; a spokojenost. Koupil jsem to primo v sunnysoftu, karta funguje jak ma. Je na ni napsano class 4, takze je asi o neco rychlejsi nez ta od Sandisku, v diskuzi u produktu sunnysoftu nekdo tvrdi, ze ty rychlosti odpovidaji class 6. No popravde, dovedu si predstavit i rychlejsi kartu
Ani ne tak v kopirovani, ale nekdy mam pocit, ze kdyz otevru nejaky file manager, tak kratkou chvili trva, nez se tam ukazou slozky z karty. Pravda, mam tam pres 20Gb hudby.
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
HTC HD2 - paměťová karta
Používám v HD2 taky 32GB Nokia NU-45 a funguje dobře.