Galaxy S: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
RedMan
nováček
nováček
Zařízení: Samsung GALAXY S

Post by RedMan »

jo to vím ale ten rámeček nejde roztáhnout přes celý obrázek (aspoň mně to nešlo,možná jsem nemehlo) já to tedy ještě zkusím...a nějakou stránku na obrázky a aplikace atd.. něco jako je market v mobilu jde to najít na PC ?
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by anawarr »

rámeček roztáhneš do velikosti počtu ploch u androidu, takže nesmíš použít širokoúhlé fotky
RedMan
nováček
nováček

Post by RedMan »

např. stáhl jsem si tuto tapetu http://www.zedge.net/wallpapers/4341071 ... wallpaper/" onclick="window.open(this.href);return false; a v telefonu jde ten rámeček roztáhnout jenom na polovinu displeje...mám 4 plochy... je to špatný obrázek nebo čím to je že mi to nejde roztáhnout přes celé?

-- doplnění předchozího příspěvku (ned srp 29, 2010 13:41) --

poradí mi někdo s těma obrázkama na pozadí?? ted jsem si stáhnul toto http://www.zedge.net/wallpapers/4847698 ... wallpaper/" onclick="window.open(this.href);return false; když ten obrázek zobrazím v telefonu tak není přes cely displej , ale když ho nastavím jako tapetu tak ten rámeček zvětším na celý obrázek...To musím mít zvlášť obrázky přes celý displej a zvlášť obrázky na pozadí které nejsou přes celý displej??dík
Ansacu
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung i9000 Galaxy S

Post by Ansacu »

Právě jsem si objednal Galaxy S a když pišel dom zapnul jsem ho a je tam anglická lokalizace... Tam kde jsou ho koupil nic nepsali že je tam anglická... a v nastavení tam je jen anglická a pak nějaký indický a podobně :-) nevíte dala by se někde sehnat?
Havris
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S

Post by Havris »

RedMan wrote:např. stáhl jsem si tuto tapetu http://www.zedge.net/wallpapers/4341071 ... wallpaper/" onclick="window.open(this.href);return false; a v telefonu jde ten rámeček roztáhnout jenom na polovinu displeje...mám 4 plochy... je to špatný obrázek nebo čím to je že mi to nejde roztáhnout přes celé?

-- doplnění předchozího příspěvku (ned srp 29, 2010 13:41) --

poradí mi někdo s těma obrázkama na pozadí?? ted jsem si stáhnul toto http://www.zedge.net/wallpapers/4847698 ... wallpaper/" onclick="window.open(this.href);return false; když ten obrázek zobrazím v telefonu tak není přes cely displej , ale když ho nastavím jako tapetu tak ten rámeček zvětším na celý obrázek...To musím mít zvlášť obrázky přes celý displej a zvlášť obrázky na pozadí které nejsou přes celý displej??dík
Já to dělám tak že na stránku ZEDGE.NET chodím přes mobil (nabídlo mi to stáhnout aplikaci pro mobilní telefony) a tam si najdu tapetu a jakmile ji dám stáhnout tak tam je zrovna i nastavit jako tapetu tak když to uděláš takhle tak bude v normálním rozlišení žádný "rámeček"
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by anawarr »

Stáhni si z marketu aplikaci “zedge “ a máš to vyřešeno.
Korzar
nováček
nováček

Post by Korzar »

Ansacu wrote:Právě jsem si objednal Galaxy S a když pišel dom zapnul jsem ho a je tam anglická lokalizace... Tam kde jsou ho koupil nic nepsali že je tam anglická... a v nastavení tam je jen anglická a pak nějaký indický a podobně :-) nevíte dala by se někde sehnat?

Ak nepreslo 7 dni tak im ho vrat, alebo si nahraj cez ODIN europsky firmware ale to je uz na tvojom rozhodnuti ci sa ti chce riskovat.
RedMan
nováček
nováček

Post by RedMan »

anawarr: jo to mám stáhlé...stáhnu si obrázek a když se chci na něj podívat v galerii nebo v čem to je tak ten obrázek nemám přes celý dispej...taky vám to tak dělá?
Matrix44
přispěvatel
přispěvatel

Post by Matrix44 »

samozrejme ze ho nemas cez cely displej ked si ho pozeras cez galeriu, ved displej je sirokouhly a obrazky pre plochu nie su.
Tapety som stahoval tiez z zedge.net v pc a potom ich nahral na kartu. Bez problemov som ich dal ako pozadie a bez ramceka su na celej ploche. Nemusim podotykat ze som stahoval tapety s rozlisenim pre Galaxy S, tj. 960x800.

Majte sa,
Matrix44
sonisphere
nováček
nováček
Zařízení: GALAXY S i9000

Post by sonisphere »

Zdravim kluci jsem tady novy a do mobilu moc expert nejsem, ale hold pracovne jsem potreboval, tak jsem si koupil galaxy s, prosim o nejake rady, musim mit aplikaci APNdroid v mobilu, bez ni se neobejdu a nevim jak to nastahovat, kdyz wifi pripojeni stale budu mit az za tyden, prosim poradi nekdo, jeslt se to da stahnout prez pc a narvat do mobilu? a dalsi vec kdyz mam otevreny samsung kies muzu se pripojit na mobil na internet a jakoby v pocitaci si to promitat, abych si tam nastahoval veci? a kde kdyztak muzu si sam updatovat na android 2.2? a jak se stahuji aplikace do tohoto mlobilu prez pc? omlouvamse, ze vsem se to bude zdat asi jako otazky od debila, ale jak rikam nemam s necim takovym moc zkusenosti a moc prosim o rady dekuji, budu velmi vdecny :oops:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

sonisphere: V Galaxy S máš správce souborů přímo od výrobce. Hoď si tedy instalátor aplikace (.APK, budeš muset jednotlivé instalátory Googlit u freeware titulů) přímo na kartu, v nastavení telefonu (tuším v zabezpečení) povol "Instalace aplikací z neznámých zdrojů". Pak ten APK soubor otevři přes správce souborů v telefonu a nainstaluj a stejně to uděláš i s dalšími aplikacemi.

Update na Android 2.2 získáš oficiální cestou právě přes nástroj Kies (až Samsung 2.2 ROM uvolní). Jinak internet z PC přes Kies do telefonu nenasdílíš. Jde to jen opačně, že z telefonu uděláš modem nebo Wi-Fi AP a internetové připojení budeš sdílet zařízením v dosahu.
sonisphere
nováček
nováček

Post by sonisphere »

dekuju moc krat a jeste k tomu instalatoru ten stahnu pouze prez market, tedy wifinu nebo muzu prez pc?
QxStyles
nováček
nováček

Post by QxStyles »

Mužeš i přes PC. Ty programy jsou všude. Na torrentech atd.
sonisphere
nováček
nováček

Post by sonisphere »

dalsi dotaz prosim stahnul jsem si prez samsung kies kde jsem dal samsung apps, tak tam jsem si stahnul nejake aplikace hry a nejdou dostat do pc stahnul jsem si napriklad asphalt 5 a bruce lee a nejde instalovat do mobilu :-(
Havris
nováček
nováček

Post by Havris »

Aplikace co se stahuji pres kies jsou urceny pro S8500 je to tam napsane
sonisphere
nováček
nováček

Post by sonisphere »

tak to je teda parada od samsungu za 12 500
QxStyles
nováček
nováček

Post by QxStyles »

Kies je dělanej původně pro Badu, takže tyhle věci ti tam nepůjdou. Ale Asphalt 5 atd. jde stáhnout přímo v mobilu a pokud ne, tak to lze určitě i někde jinde
Afroman88
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by Afroman88 »

Mám problém se svým Galaxy S. Před pár dny jsem si koupil paměťovou kartu Nokia MicroSDHC 32GB , telefon ji bez problémů rozpoznal a tvářil se normálně. Přes Kies jsem na ni nahrál cca 20Gb hudby a když jsem poté spustil hudební přehrávač tak se hudby rozřazovala pouze podle písniček, podle alb ale už ne podle interpretů. Když jsem dal rozřazení podle interpretů tak hudební přehrávač spadl s chybovou hláškouo : "Nedostatek místa pro databázi hudby. Odstraňte některé položky". Což je ale nesmysl ,protože na kartě je 10Gb volného místa a paměť telefonu je v podstatě prázdná. Všechny moje pokusy o odstranění problému byly neúspěšné (kartu jsem formátoval , hudbu jsem zkoušel nahrávat přes Kies nebo kopírovat přímo na kartu ale bez úspěchu)
Prosím o radu , Díky
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by anawarr »

sonisphere wrote:tak to je teda parada od samsungu za 12 500
co je paráda? že nemůžeš stahovat přes kies? no ono nemá cenu kupovat telefon s androidem, když nemáš neomezený datový tarif. na android marketu je X krát víc aplikací, než bys stáhnul od samsungu. kabel je přežitek (věřím, že půjde i update fw vzduchem, jako u desire)
QxStyles
nováček
nováček

Post by QxStyles »

No já v to taky doufám. Kies je pro mě velká překážka a navíc nevidím důvod, proč by ten upgrade měl jít zbytečně přes Kies, kterýho maj všichni plný zuby.
Post Reply

Return to “Samsung telefony”