Nefungují videa na internetu! Moje wifi?!
Nefungují mi žádná videa na netu, ani v apliaci YT, vubec nevim co mam dělat jedu přes Wifi, na jiný wifi myslim že to jde ale na ty mí ne. Poradíte? 
A internet v telefonu (webový prohlížeč) ti přes Wi-Fi funguje normálně? Skutečně je problém jen v té YouTube aplikaci co je v telefonu?
No internet běží bez problémů, ale videa, prostě nikde na netu nejdou přehrát, načítá to a pak to hodí chybu. Neni to jen v tom programu YouTube, prostě všude na netu. Jedu přes svou domácí wifi, na note booku wifi jede v pohodě, i na mim stolnim PC, ale prostě ty videa na pdačku nejdou 
Tak to je potom problém internetového prohlížeče v telefonu, ten Youtube neumí přehrávat a je nutné je spouštět v tom YouTube klientovi (aplikace) co je v telefonu. Nebo v tom programu ti to také nejde? Pak bych to tedy řešil Hard resetem.
Prostě to nejde nikde, ani v žádnym prohlížeči ani v Youtube klientovi, hard reset už jsem dělal, a je divný že u ostatních WIFI to jde...fakt už sem bezradnej, možná to bude v nějakym nastavení wifiny.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Napadá mě, jestli nemáš v nastavení wifi routeru nějak blokované YouTube, nebo nastaven nějaký rodičovský filtr atp. Pokud ti to funguje na jiných wifi sítích, tak bude problém evidentně ve wifině a pokud se ti ho nepodaří vyřešit, tak zkus kontaktovat místního správce sítě.
No tak na PC vše funguje....žádná rodičovská kontrola neni zapnuta...