Automatické zavěšení

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
CiTrus
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Automatické zavěšení

Post by CiTrus »

Zdravím všechny,
mám malinký problém s mým HTC HD2. Kdykoliv totiž někomu volám a přiložím telefon k hlavě na dosah světelného senzoru (tzn. displej zhasne), ihned po zvednutí hovoru na druhé straně moje HD2 zavěsí. Přitom se tváří ani hlavou displeje nedotýkám, takže není možné, abych hovor zavěsil já. Když při vytáčení telefon držím před sebou s hlasitým reproduktorem, vše je OK, ale jakmile při vytáčení přiložím telefon k hlavě, zase to blbne. Mám HD2 a velice nerad bych ho kvůli takové prkotině zavrhnul... Nevíte, jak se to dá vyřešit?

Dík. Petr.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Automatické zavěšení

Post by Jiří Hrma »

Máš v zařízení ofiko nebo neofiko ROM? Instaloval si do telefonu nějaké aplikace? Nejjednodušším řešením by byla záloha dat a provedení hard resetu (to u WM vyřeší většinu softwarových problémů). A pokud by to nepomohlo a telefon by takhle zlobil i v "čistém" stavu, tak bych jej odeslal do servisu.
CiTrus
nováček
nováček

Automatické zavěšení

Post by CiTrus »

ROM mám oficiální přímo od výrobce (neflashoval jsem) - 1.43.479.2 (70124) WWE, datum 10/27/09.

Aplikace jsem instaloval, ale jen málo - DUL Platform, Nav N Go iGO 8, metalDetector, Deluxe Moon, TCPMP, Opera Mobile 10, BsB Tweaks, Bing, HP iPrint Photo, ProOnGo Expense, WikiApp, WSOP Legend a Electopia Demo. Problém se projevoval i před instalací většiny aplikací.

Do hard resetu se mi moc nechce, nerad bych si všechno rozhodil. Je to až krajní řešení...

Já spíš doufám, že to bude nějaká registrová prkotinka, která se dá spravit změnou nějakého klíče, nebo souborovou operací...

Díky za odpověď...
Argi
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S III

Automatické zavěšení

Post by Argi »

Hard resetu se bat nemusis, zazalohuj si nejdriv nastaveni telefonu treba aplikaci SPB Backup, potom ho proved, zjisti, jestli je vse ok, pak si muzes zalohu obnovit zpet.
CiTrus
nováček
nováček

Automatické zavěšení

Post by CiTrus »

Dobře, mrknu na to...

-- doplnění předchozího příspěvku (stř zář 01, 2010 13:19) --

Tak - nainstaloval jsem SPB Backup, zazálohoval a provedl hard reset. Po hard resetu jsem spustil zařízení, proklikal OOBE (Out Of Box Experience - průvodce při prvním spuštění) od HTC a provedl 3 testy hovorů. Úspěšnost spojení: 2/3 (ten 1 se mi nepodařil, ale nešlo o zavinění SW).

Potom jsem rozbalil obnovenou zálohu od SPB Backup, resetoval a provedl další 3 testy. Úspěšnost: 2/3.

Takže doufám, že problém mohu prohlásit za vyřešený. Děkuji všem za pomoc a rady. Jedním z vedlejších pozitivních dopadů na moje HD2 je, že po hard-resetu má rychlejší reakce.

Jsem tedy rád za vyřešení problému a současný tuneup... Doufám, že vydrží.

Ještě jednou děkuji, zatím se mějte.
pansrnka
nováček
nováček

Automatické zavěšení

Post by pansrnka »

Říkáte, že máte úspěšnost 2/3, není ten jeden jediný, který se Vám nespojí ihned po restartu telefonu ?
Post Reply

Return to “HTC HD2”