mivvy MIDroid Q721: Levný tablet s Androidem 2.1

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
nevin
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond 2, Samsung Galaxy S4 mini

mivvy MIDroid Q721: Levný tablet s Androidem jde do prodeje

Post by nevin »

cryingfreeman wrote:cena tohto telechips tabletu sa v čínských shopoch pohybuje okolo 200 dolárov, takže veľký rozdiel není
Záleží asi jak kde. Někde udávají ceny tabletů s Telechips od 130USD. Ale zase pro 1 kus bude vyšší poštovné, případně u free shipping bude prodejní cena o to vyšší.
niky79
smartguru
smartguru
Zařízení: Diamond 2

Post by niky79 »

Uni: ja furt nechapu, co mas za problemy. Tablet je presne to zarizeni, kam chci obcas pripojit USB klavesnici ci USB disk, abych tam mohl nahrat filmy. To neni jako iPAD, kde musis koupit bezdratovou klavesnici za 2 tisice, nebo konvertovat filmy, abys je vubec mohl prehrat s titulky!
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Na to vubec nereaguj... Proste se snazil typickym pristupem jabkofanouska zabordelizovat i Android. Ceka, kdo se na nekolik jeho pokusu ozve...
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

niky79: cože? k tabletu připojovat klávesnici (btw. už jsi slyšel, že má Android HID drivery?) mi přijde poněkud nepochopení podstaty tabletu:-)
niky79
smartguru
smartguru

Post by niky79 »

uni: meles kravoviny, jako vzdy. Co je nepochopitelne na faktu, ze prijedu domu, dam tablet do drzaku a pripojim klavesnici, aby mohl rychle a komfortne zpracovat emaily ci napsat prispevek do diskuse? Toto ostatne umoznuje i iPAD (viz koncept doku a bezdratove klavesnice), takze opravdu nevim, zdali jsi tak skutecne natvrdly, nebo to jenom hrajes. Omlouvam se za urazku :-) Samozrejme, bezdratova klavesnice je lepsi, ale kupovat si tri DRAHE (!) klavesnice pro tri mista (abych je nemusel sebou tahat) mi prijde jako absurdni myslenka, kdyz tam klidne muzu strcit klasickou usb klavesnici za stovku. A mimochodem, vyuziti tabletu je jenom takove, jake si ho sam udelas.
uni
smartmaniak
smartmaniak

Post by uni »

Já nevím kdo je tu natvrdlý, ale popisuješ použití, které splňuje tablet/NB platforma, nikoli pouze tablet platforma. Trochu si utřiď smysly zařízení. Taky si jako "instalatér" nebudeš kupovat osobák a za něj vozík, ale dodávku....
niky79
smartguru
smartguru

Post by niky79 »

Fakt jsi natvrdly. Dokonce vice nez jsem cekal. No, alespon to mam potvrzeno :-))
prcko
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920, 520

Post by prcko »

Tento tablet som si z dlhej chvile kupil a naozaj su to v mojom pripade vyhodene peniaze divny soft hrozostrasne reakcie zle reagujuci display podla mojich nazorov to ani GPU nema velkostou a vahou mi to pripada ako 8,9 palcovy netbook staci si priplatit par korun a mate nieco co je naozaj spolahlive a nie tento divny pocin mivvy aj ked myslienka bola asi dobra

-- doplnění předchozího příspěvku (stř zář 01, 2010 18:07) --

Skoro nepouzitelne zariadenie podla toho co vsade citam je to asi kus od kusu ale aj tak to za tie peniaze nestoji
uni
smartmaniak
smartmaniak

Post by uni »

niky79: A teké tomu nerozumím a nevím, o čem mluvím:-)
Ale to je normální (tvůj postoj), vychází to z české mentality "chatařů", kdy prostě vše musí umět vše (odvézt rodinu, fošny, jet s tím do práce, apod.) a nic jiného nemá místo (třeba auto jen tak pro radost apod.). Ale má to více aspektů, kupní síla atd. atd.,. Taky mi docela leze krkem čecháčkovství ve stylu "pravda je kdykoli jinde než na straně Applu". No, trochu jsem si zafilozofoval a radši zpět k něčemu produktivnějšímu. Kde jsem to skončil v Mass Efectu...?:-)
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

1) vcelku hysterickým způsobem se dožaduješ odpovědi na triviální záležitost, na kterou si umí odpovědět i počítačový laik
2) osočuješ úroveň přispívajících a fóra, ačkoli neznalost faktů je na tvé straně a ani se neomluvíš
3) když už ti někdo v dobrém úmyslu odpoví, opět osočuješ a zakončuješ "pseudo-západo-evropskými" žvásty a anti-Apple fanatismem...

Radost diskutovat, aneb těžký život Moderního Evropana, který je právě tím největším "čecháčkem"... ;-)
_iNTERFACE
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone

Post by _iNTERFACE »

k tomu tabletu len jedno...ak si chudobny a nemas co do ust, tak ti bude urcite vyhovovat...inak je to len zbytocna strata vsetkeho :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=SjsGe_QMpUk" onclick="window.open(this.href);return false;
q-registration
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: BlackBerry 8310 Curve

Post by q-registration »

Vážení přátelé,
neznáte následující odpovědi na tyto dotazy ohledně Midroidu a715?

1. Jaká je přibližná výdrž baterie (s wifi)?
2. Jak je to s podporou flashe? Android 1.5 nejspíš flash neumí, je tedy možné přehrávat videa na youtube?
3. Je možné do USB připojit USB modem pro připojení k internetu?

Díky!
Post Reply

Return to “Operační systém Android”