Nahravani hovoru

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Nahravani hovoru

Příspěvek od Vitezslav2 » stř zář 01, 2010 5:11

Já při pouštění záznamu,slyším toho druhého velmi slabě.

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

Nahravani hovoru

Příspěvek od tester1 » stř zář 01, 2010 7:01

A instaloval jsi to na kartu nebo do zařízení ?

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Nahravani hovoru

Příspěvek od Vitezslav2 » stř zář 01, 2010 7:41

Zkousel jsem obe moznosti.Kam se to ma instalovat?

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

Nahravani hovoru

Příspěvek od tester1 » stř zář 01, 2010 8:43

Já osobně jsem to instaloval raději do zařízení. Musím ještě podotknout, že mám přístroj od T-mobile s jejich romkou.

Argi
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: sob črc 24, 2010 10:21
Zařízení: Samsung Galaxy S III

Nahravani hovoru

Příspěvek od Argi » čtv zář 02, 2010 7:39

zkusil jsem nainstalovat vyse zmineny Auto Call Recording, ale nahraje se mi pouze minuta hovoru, da se nekde nastavit doba nahravani, nebo je to omezeno jen na tu minutu?

diky

Uživatelský avatar
tester1
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: stř říj 22, 2008 11:26
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Černošice

Nahravani hovoru

Příspěvek od tester1 » čtv zář 02, 2010 15:34

Dobrý postřeh, máš pravdu,musíme zapátrat :roll:
Tak na XDA píšou, že to je nastavením telefonu-v našem případě 1min-na vypnutí po určité době nečinnosti. Telefonování je zřejmě nečinnost :tlem: Nicméně jsem si to nastavil na 10min. a uvidíme.
Tak bylo to tím nastavením !

Argi
nováček
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: sob črc 24, 2010 10:21
Zařízení: Samsung Galaxy S III

Nahravani hovoru

Příspěvek od Argi » úte zář 07, 2010 21:45

vyreseno, toto je problem instalace aplikace na kartu, pokud nainstalujes ACR primo do zarizeni, hovor se bude nahravat bez problemu po celou dobu.

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Nahravani hovoru

Příspěvek od htctester » stř zář 08, 2010 21:57

já mám také naistalováno v zařízení a zatím žádné časové omezení ..no raději to vyzkouším zítra na delším hovoru v práci a pak dám vědět

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Nahravani hovoru

Příspěvek od icepoint » pát zář 10, 2010 12:11

Mám malý problém, funguje, ale když si hovor poslechnu je kouskující se a sem tam nějaké slovo chybí, dělá to někomu ???

Uživatelský avatar
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 240
Registrován: ned pro 28, 2008 13:07
Zařízení: Lumia
Bydliště: Havlíčkův Brod

Nahravani hovoru

Příspěvek od Nyny » pát zář 10, 2010 13:46

Me se nekouse, naopak sem kvalitou nahravky mile prekvapenej.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Nahravani hovoru

Příspěvek od Vitezslav2 » čtv zář 16, 2010 5:20

Samozřejmě jsem instaloval odsud,správnou verzi,do paměti telefonu i na kartu a stejně je protistrana neslyšitelná. :-(

icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 381
Registrován: pon pro 07, 2009 20:55
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Nahravani hovoru

Příspěvek od icepoint » čtv zář 16, 2010 7:42

a mne chybi v nahravce sem tam casti slov apod....

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Nahravani hovoru

Příspěvek od htctester » čtv zář 16, 2010 12:07

omezení délky hovoru není, kvalita hovoru vynikající , intenzivně jsem 4 dny zkoušel , jak jsem slíbil výše :)

pokud se seká, podívej se do nastavení , u někoho to může být i kvalitou signálu, vlivů je vícero :???:

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Nahravani hovoru

Příspěvek od Vitezslav2 » čtv zář 16, 2010 14:26

Nezáleží třeba na verzi ROM?Já mám brand od T-mobile s 1.72 ROM.

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Nahravani hovoru

Příspěvek od htctester » čtv zář 16, 2010 14:41

tak to si nemyslím, ja to testnul na t-mobile, offic 1.6 a nyní i
neoffiko rom elegance V4 final a vse ok

Uživatelský avatar
Jess
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pon črc 13, 2009 14:04
Zařízení: S.G.NOTE,HTC HD2,S4

Nahravani hovoru

Příspěvek od Jess » sob lis 06, 2010 17:10

Ahoj, funguje uz niekomu na HD2 Vito Audio Notes Touch :roll:

Lutri
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv lis 27, 2008 11:15
Zařízení: Samsung Note2 =o)

Nahravani hovoru

Příspěvek od Lutri » ned lis 07, 2010 14:00

Ano, nahrávání funguje i přes Audio notes touch, ale aby byla slyšet i protistrana, je potřeba nainstalovat z již výše uvedených stránek cab určený pro HD2. denně to používám a maká to na 100%. Na ROM nezáleží, testoval jsem to již cca na 4. i "uvařenejch" :-)

Uživatelský avatar
amirinda
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 19, 2010 13:41
Zařízení: HTC Evo 3D
Kontaktovat uživatele:

Nahravani hovoru

Příspěvek od amirinda » pon pro 27, 2010 11:45

Ahoj všem, zkoušel už někdo nějak dostat nahrané hovory z ALL CALL Recorder třeba do MP3, nějak mi to nechce PC přehrávat?

Uživatelský avatar
htctester
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: pon úno 08, 2010 14:24
Zařízení: HTC TOUCH PRO2, HTC HD2

Nahravani hovoru

Příspěvek od htctester » pon pro 27, 2010 23:01

....převodem v konvertoru , třeba v " aTube Catcher " aplikací je více viz ...google :wink:

Uživatelský avatar
mike007
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 77
Registrován: stř črc 11, 2007 19:06
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Nahravani hovoru

Příspěvek od mike007 » úte led 18, 2011 17:52

Vitezslav2 píše:Samozřejmě jsem instaloval odsud,správnou verzi,do paměti telefonu i na kartu a stejně je protistrana neslyšitelná. :-(
On v tom návodu zapomněl napsat, že po instalaci je potřeba provést restart (soft reset). Pak už je to OK. Teď jsem si to nainstaloval, vyzkoušel a je to super! :wink:

Odpovědět

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti