Synchronizace PDA se dvěma PC

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
audis
nováček
nováček

Synchronizace PDA se dvěma PC

Post by audis »

Já už si nevím, rady, to je do zblbnutí. Mám HTC touch pro2, synchronizuju s winXp sp3, Outlook2003 skrz AC kontakty, ukoly, poznámky, maily, kalendář. Ok, to chodí normálně.

A ted mám pracovní notas Acer s Vista, Outlook2007 a HTc chci s ním synchronizovat jen kalendář a ukoly. předpokládal jsem, že tak jako v XP se zaktualizuje poslední změna, po připojení HTC k Vistám se také zaktualizuje na poslední změny a jednodušše to bude takto chodit. ale ono né :-(

1) provedu uspěšně synchr. v XP. (konatky+maily+ukoly+poznámnky+kalendár). v HTc v Active sync vidím, že jsem připojen k XP.
2) připojím HTC k Vistám, od minule opět vykliknu synchronizaci kontaktů, ponechám jen kalendář a ukoly, ULOŽIT, zesynchronizuju a z HTCčka mi všechny zmizí kontakty. V HTC v AC vidím, že jsem připojen k Vistám.
3) provedu bod 1, opět kontrola zda je použit profil v XP, opět v AC v Xpčkách kontrola položek (nutno zakliknout že i maily a kontakty, zmizelo od minule), zesynchronizovat, kontakty se načtou do HTC.
4) provedu bod 2, opět při nastavování položek k synchronizaci v Vistách musím vykliknout kontakty a maily (ze záhadného duvodu se tam furt samočinně nějak vnucují a zakliknou), ponechám kalendář+ukoly, zesynchronizuju. Opět zmizí kontakty z HTCčka.
5) opět připojím k XP ... a takto furt dokolečka.

jak mám docílit toho, aby trvale v XP bylo synchronizováno vše, v Vistách trvale jen kalendář a ukoly a nemizely po synchronizaci s Vistami kontakty z HTcčka?

už jsem z toho naměkko, to je jak u blbejch.

// Úprava názvu tématu. Farokh
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

problém s synchr. HTc se dvěma počítači

Post by Jiří Hrma »

Zkus v nastavení WMDC ve Vistách nastavit, aby se nepřepisovala data z PC v telefonu, ale opačně, tedy aby jako "hlavní" data byla brána ta v telefonu a měla prioritu na přepis dat v Outlooku na Vista PC. Jsem teď na Macu, takže tě přesně nenavedu na tu nabídku, ale neměl by to být problém najít a snad to pomůže.
audis
nováček
nováček

problém s synchr. HTc se dvěma počítači

Post by audis »

to nejak nechapu, ale to neva. vyresilo se to samo.

ve vistach v wmdc je sice zakliknuto, ze se maji sycnhro kontakty, ale po rozkliknuti jejich podrobnosti v wdmc se voli, se kterymi pocitaci se maji kontakty synchro a se kterymi ne. takze ja mam, ze s vistami vykliknuto a s xp zakliknuto. funguje to. analogicky kalendar, ukoly, maily.

ted musim rict, ze prehlednost a spolehlivost synchro wm s ruznymi pocitaci nic moc. obcas se pta kterou polozku preferovat kdyz byly obe zmeneny, obcas ne, obcas smazne vsechny napr. kontakty aniz by se v pristroji ptal. clovek se nekde uklikne a prijde o vsechno :(

dekuji za reakci.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”