A ted mám pracovní notas Acer s Vista, Outlook2007 a HTc chci s ním synchronizovat jen kalendář a ukoly. předpokládal jsem, že tak jako v XP se zaktualizuje poslední změna, po připojení HTC k Vistám se také zaktualizuje na poslední změny a jednodušše to bude takto chodit. ale ono né
1) provedu uspěšně synchr. v XP. (konatky+maily+ukoly+poznámnky+kalendár). v HTc v Active sync vidím, že jsem připojen k XP.
2) připojím HTC k Vistám, od minule opět vykliknu synchronizaci kontaktů, ponechám jen kalendář a ukoly, ULOŽIT, zesynchronizuju a z HTCčka mi všechny zmizí kontakty. V HTC v AC vidím, že jsem připojen k Vistám.
3) provedu bod 1, opět kontrola zda je použit profil v XP, opět v AC v Xpčkách kontrola položek (nutno zakliknout že i maily a kontakty, zmizelo od minule), zesynchronizovat, kontakty se načtou do HTC.
4) provedu bod 2, opět při nastavování položek k synchronizaci v Vistách musím vykliknout kontakty a maily (ze záhadného duvodu se tam furt samočinně nějak vnucují a zakliknou), ponechám kalendář+ukoly, zesynchronizuju. Opět zmizí kontakty z HTCčka.
5) opět připojím k XP ... a takto furt dokolečka.
jak mám docílit toho, aby trvale v XP bylo synchronizováno vše, v Vistách trvale jen kalendář a ukoly a nemizely po synchronizaci s Vistami kontakty z HTcčka?
už jsem z toho naměkko, to je jak u blbejch.
// Úprava názvu tématu. Farokh