Junaio

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
Radek Jahoda
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950

Junaio

Post by Radek Jahoda »

Junaio- web výrobce

Určitě spousta z Vás zná aplikaci Junaio, ale i spousta z Vás tuto aplikaci nezná.
Nejlépe lze aplikaci popsat jako "rozšířenou realitu". Aplikace pracuje s fotoaparátem, gps a internetem.Pomocí těchto prvků dokáže ukázat na obrazovce dipleje různé informace, třeba hospody, které jsou v okolí. Samozřejmě aplikace není vševědoucí a proto si data tahá např. z Foursquare, případně jiných uživatelů. Až jsou tzv. POI stáhnuty,stačí namířit telefonem na okolní krajinu a pokud tam nějaké body jsou tak je ukáže.
Nejlepší je si prostě aplikaci vyzkoušet. Můžete zadarmo z webu výrobce, případně z marketu.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Junaio

Post by Jiří Hrma »

To je dobrá utilita, jakmile se mi do ruky dostane něco s Androidem, tak to hned vyzkouším. Btw podobnou aplikaci integroval Samsung do svého Galaxy S, ale příliš dobře mi to nefungovalo.
Matrix44
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S

Junaio

Post by Matrix44 »

v Samsungu Galaxy S je predinstalovana app. Layar. Mne funguje normalne. Testovane v Kosisiciach a na vyhladavanie som zvolil databazu zlatestranky.sk.

Majte sa,
Matrix44
Radek Jahoda
smartguru
smartguru

Junaio

Post by Radek Jahoda »

Aplikace je původně na iPhone ale byla integrovaná i na Android.
Je dobrý že třeba na foursquare přibývají v Brně denně nějaký hospody atd. Kolem mojí práce dneska někdo přidal 2 hospody. Tímto mu děkuji, zjistil jsem že v jedné dost dobře vaří.
Johnoo
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro II, LG GT 540 Optimus

Junaio

Post by Johnoo »

Zdravim!
Je to zajimava vec len neviete mi povedat ako tam pridat tie body poi resp vlastne podniky resp ci nieje nejaky chanell tu v bratislave ci setci fachcime len na tom wikipedia ???
Radek Jahoda
smartguru
smartguru

Junaio

Post by Radek Jahoda »

Abys mohl používat naplno kanály musíš být přihlášený a založit si vlastní. Ale kvůli databázi je asi nejlepší přidávat do Fousquare a následně používat tento kanál.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”