Zdravím, mám problém se svojí HD2.
Někdy se mi stane, že se mi snaží někdo dovolat a volajícímu se ozve hlasová schránka, stalo se mi to dvakrát, může to být zapříčiněno třeba přechodem sítě, soft. chyba nebo HW vada? ROM nejnovější
hlasová schránka
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
hlasová schránka
Ozve se mu hned? Pokud až po nějaké době (mezitím klasický vyčkávací tón), tak to je standardní chování a lze nechat zakázat hlasovou schránku u operátora (většina lidí to spíš uvítá). Tenhle postup vlastně bude fungovat i pokud se ozývá hned... Takže si zkus najít na webu operátora jak jí zrušit, mělo by to jít přes nějakou SMS, případně zajít do nějaké pobočky a zeptat se.
hlasová schránka
Zjistil jsem, že se mi tam hodí hlasová schránka, když telefon mění typ sítě(signálu), tak mezi tím je telefon mimo signál, lze nějak nastavit, aby používal pouze jeden typ? Jsem laik, takže se omlouvám za mé termíny 
hlasová schránka
Lze, můžeš používat buď 2G nebo novou 3G síť, při přechodu z 2G na 3g A NAOPAK tel. na chvíli vypadne ze sítě a naváže spojení s druhou. Lze v nastavení zvolit, kterou má používat, defaultně je to na auto. Nicméně ne všude je 3G a když zas zvolíš jen 2G, ochudíš se o rychlý internet. Vypnul bych hlas. schránku, pokud ji nepotřebuješ.
Nastavení : Menu-All Setting-Personal,-Phone-záložka dole GSM/UMTS Services-Band-ťapnout na
Get Setting-Network Type plus GMS/UMTS band -a vybereš si. Je na to i utilita na rychlé přepínání, jen nevím, kde jsem ji viděl, asi wmmania.cz
Nastavení : Menu-All Setting-Personal,-Phone-záložka dole GSM/UMTS Services-Band-ťapnout na
Get Setting-Network Type plus GMS/UMTS band -a vybereš si. Je na to i utilita na rychlé přepínání, jen nevím, kde jsem ji viděl, asi wmmania.cz