HTC HD2 chyby ??
HTC HD2 chyby ??
Mám v telefone pár "chýb"... Mám ho dosť dlho mám tam aj dosť aplikácii možno to bude tým... ale k tým problémom:
napríklad pustím mobil a po zadaní pin kodu mi vyhodí chybu s programom service.exe neviem ani čo to je.. po každom spustení.. po čase ďalšia chyba len pri spustení mobilu... inak nie.. čím to može byť ?? a je to v poriadku ?? potom mi to liezlo na nervy tak som dal že nechcem zobrazovať chyby..
a navyše sa mi zdá že telefon sa dlhšie spušťa,,, keď je tam tá oranžová obrazovka s logom windows... dosť dlho to trvá.. 1-2 minúty ak nie viac..
ďalej sa mi dosť často stáva toto: odblokujem telefon a ten posuvník sa mi niekedy zasekne na pravej strane... nejde sním nič robiť.. tak zase ho zamknem odomknem a stále tam je nič nejde.. musel som vybrať baterku..
napr. mám pustený net cez wifi niekto mi volá a mám pustený FB... keď dovolám mi nejde položiť hovor... treba dlhšie čakať niečo postláčam a potom už ide net normálne ale treba reštartovať wifi zase..
napríklad ďalej som tiež pripojený na FB cez wifi.. FB chat, fim sa to volá keď sa mi zablokuje mobil že dlho sním nič nerobím zase nejde potom odblokovať tiež musím čakať lebo keď stlačím ten telefon na podkladanie hovoru aby sa odblokoval je len čierna obrazovka.. a wifi sa aj vypne..
tieto problémy ma štvú strašne.. mám verziu rom 1.66
čím to može byť ?? fakt prosím o rady.. mám vymeniť telefon kým sa ešte dá ??? lebo mám sto chutí to urobiť ísť do orangeu a zobrať tento HD len iný.. fakt neviem čo stým... Ďakujem
napríklad pustím mobil a po zadaní pin kodu mi vyhodí chybu s programom service.exe neviem ani čo to je.. po každom spustení.. po čase ďalšia chyba len pri spustení mobilu... inak nie.. čím to može byť ?? a je to v poriadku ?? potom mi to liezlo na nervy tak som dal že nechcem zobrazovať chyby..
a navyše sa mi zdá že telefon sa dlhšie spušťa,,, keď je tam tá oranžová obrazovka s logom windows... dosť dlho to trvá.. 1-2 minúty ak nie viac..
ďalej sa mi dosť často stáva toto: odblokujem telefon a ten posuvník sa mi niekedy zasekne na pravej strane... nejde sním nič robiť.. tak zase ho zamknem odomknem a stále tam je nič nejde.. musel som vybrať baterku..
napr. mám pustený net cez wifi niekto mi volá a mám pustený FB... keď dovolám mi nejde položiť hovor... treba dlhšie čakať niečo postláčam a potom už ide net normálne ale treba reštartovať wifi zase..
napríklad ďalej som tiež pripojený na FB cez wifi.. FB chat, fim sa to volá keď sa mi zablokuje mobil že dlho sním nič nerobím zase nejde potom odblokovať tiež musím čakať lebo keď stlačím ten telefon na podkladanie hovoru aby sa odblokoval je len čierna obrazovka.. a wifi sa aj vypne..
tieto problémy ma štvú strašne.. mám verziu rom 1.66
čím to može byť ?? fakt prosím o rady.. mám vymeniť telefon kým sa ešte dá ??? lebo mám sto chutí to urobiť ísť do orangeu a zobrať tento HD len iný.. fakt neviem čo stým... Ďakujem
HTC HD chyby ??
keď dám hard reset mi zmyzne úplne všetko hej ?? ostane tam len povodné nastavenie a povodné súbory..
a ešte ako sa to robí ? :D
a neviem prečo ale v telefone mám volných len 40mb zo 180.. všetko si dávam na kartu... dokonca tú hudbu čo tam ostala mi presunulo na kartu same od seba myslím lebo ja som to nerobil určite.. a bola v telefone určite.. a už sa tam nedá presunúť lebo je plná pamať.. čo može plniť pamať telefonu ?? alebo čo vymazať ?
a ešte ako sa to robí ? :D
a neviem prečo ale v telefone mám volných len 40mb zo 180.. všetko si dávam na kartu... dokonca tú hudbu čo tam ostala mi presunulo na kartu same od seba myslím lebo ja som to nerobil určite.. a bola v telefone určite.. a už sa tam nedá presunúť lebo je plná pamať.. čo može plniť pamať telefonu ?? alebo čo vymazať ?
HTC HD chyby ??
takže ešte sa ujistím
na karte mi ostane všetko... len pamať telefonu sa dá do stavu ako aj bola... ako je to stými súbormi čo mám na karte ?? myslím tie originál pesničky a obrázky ?? tie sa dajú do pamati telefonu naspať či ako ?
nechcem otravovať zbytočnými otázkami ale radšej sa ujistím čo všetko to spraví a čo všetko mi zmyzne...
a ďakujem za rady a dám vedieť či pomohlo a tak...
na karte mi ostane všetko... len pamať telefonu sa dá do stavu ako aj bola... ako je to stými súbormi čo mám na karte ?? myslím tie originál pesničky a obrázky ?? tie sa dajú do pamati telefonu naspať či ako ?
nechcem otravovať zbytočnými otázkami ale radšej sa ujistím čo všetko to spraví a čo všetko mi zmyzne...
a ďakujem za rady a dám vedieť či pomohlo a tak...
HTC HD chyby ??
dobre dobre.. teraz ma jedna vec napadla ešte... keď mám kontakty v telefone tie tiež zmyznú ?? lebo na kartu sa mi nedajú presunúť.. to je ďalší problém... presunie tak 8 kontaktov a druhé nie..
-
Qaz
- častý přispěvatel

- Zařízení: Acer neoTouch S200, Qtek 8310
HTC HD chyby ??
kontakty se též smažou...zálohuj je třeba přes Microsoft MyPhone nebo PPCPimBackup.
HTC HD chyby ??
a na sim kartu sa to nedá presunúť ?? musí to ísť v každom telefone to ide.. len tu mi presunie pár kontaktov iba..

HTC HD chyby ??
spravil som hard reset.. a hneď vidím že telefon sa rýchlejšie spustil... to sa proste pozná na prvý pohlad že ide rýchlejšie... som zvedavý čo všetko mi z neho zmyzlo ešte inštaluje slovenčinu potom sa uvidí :D
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv srp 26, 2010 14:17) --
aa všetko mi zmyzlo :D keď dá menu tam neni nič... ale nevadí to posťahujem z market place...
zatial ide v pohode telefon uvidíme čo bude robiť keď tam zase všetky možné programy nahádžem ako aj boli...
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv srp 26, 2010 14:17) --
aa všetko mi zmyzlo :D keď dá menu tam neni nič... ale nevadí to posťahujem z market place...
zatial ide v pohode telefon uvidíme čo bude robiť keď tam zase všetky možné programy nahádžem ako aj boli...
HTC HD2 chyby ??
teraz nemám ikonky hier a aplikácii na ploche v štarte ale na karte sú a pustiť idú... chcem sa spýtať ako si dám ikonu istej hry alebo aplikácie na plochu ?? lebo to sa mi nechce spúšťať cez kartu..
HTC HD2 chyby ??
skus si stiahnut RESCO EXPLORER 2010 a tam najdes moznost ako to presunut do ponuky start
HTC HD2 chyby ??
dobre ďakujem.. a o5 tu mám ďalší problém... dám si nastavenia, bezdrotové ovládacie prvky, a predposledná kolonka je údajové pripojenie... ono sa mi to samé od seba zapína... je to internet... a to som ja nemal pred hard resetom.. toto sa mi vobec nestávalo až teraz prvý raz.. som sa čudoval že mi ide net bez wifi... a potom som zistil že som 3 hodiny pripojený... sakra ako to mám výpnúť ??

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv srp 26, 2010 18:24) --
proste je to zapnuté dám vypnúť a zase sa to samé zapne... nechápem.. určite prídu poplatky za net... mna drbne
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv srp 26, 2010 18:24) --
proste je to zapnuté dám vypnúť a zase sa to samé zapne... nechápem.. určite prídu poplatky za net... mna drbne
HTC HD2 chyby ??
hlavne klid
na to jsou dalsi programy, koukni se po programu "nodata", tam si muzes trvale vypnout pripojeni pres GPRS.
HTC HD2 chyby ??
to sa dá vypnúť iba natrvalo ?? nejde to tak vypnúť že to zapnem kedy chcem ??
-- doplnění předchozího příspěvku (pát srp 27, 2010 9:52) --
a ešte budem chcieť aby mi cez wifi pripojiť šlo bez problémov
-- doplnění předchozího příspěvku (pát srp 27, 2010 9:52) --
a ešte budem chcieť aby mi cez wifi pripojiť šlo bez problémov
HTC HD2 chyby ??
Vypneš to natrvalo, ale stejným programem to zase zapneš, kdy budeš chtít...
Wifi bude chodit normálně, to s tím nesouvisí.
Wifi bude chodit normálně, to s tím nesouvisí.
HTC HD2 chyby ??
super... chlapy díki... nemá to chybu... vypnut to je takže super... teším sa :D
ale nejde mi do hlavy ako je možné že pred HR som stýmto problém nemal vobec...
ale nejde mi do hlavy ako je možné že pred HR som stýmto problém nemal vobec...
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
HTC HD2 chyby ??
Myslím že se datové profily nenainstalují úplně, pokud při prvním spuštění není vložená SIM.
HTC HD2 chyby ??
ano ano to by sedelo... niesom si istý či sa púštal prvý krát bez sim karty ale je to viac než možné... v tom prípade by znamenalo keby som sa chcel dostať na net by mi to nešlo ani zapnúť vtedy ??
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
HTC HD2 chyby ??
Těžko říct
buď tam vůbec nebyli (nespustil se průvodce po vložení SIM), nebo tam byli a jen se nepřiřadily k internet přístupu. Teoreticky by ten průvodce měl jít při prvním spuštění zrušit, ale nejsem si tím jistý, protože třeba na mé ROMce dám zrušit a stejně se nainstalovali a při příštím restartu ten průvodce vyskočil opět (takže jsem ho musel potvrdit a pak ručně smazat profily).
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
HTC HD2 chyby ??
majo9: Máš hromadu dotazů, což chápu. Právě jsem ti smazal 2 témata, protože si se v nich ptal na to samé, co tady.
Zbytečně to tu plevelíš. Zkus více číst, používat vyhledávání a pokus se minimalizovat počet založených vláken na stejná témata.
good luck
Zbytečně to tu plevelíš. Zkus více číst, používat vyhledávání a pokus se minimalizovat počet založených vláken na stejná témata.
good luck
-
vaseks0001
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
HTC HD2 chyby ??
tetka mi zacla chyba service.exe vyskakovat klidne 3krat po sobe. Nevim cim to je pokusim se udelat hard reset. Ale stve me to pac mam vse nastavene podle sebe co se mi libi atd. nevite proc tahle chyba vyskakuje?
HTC HD2 chyby ??
zazalohuj si sve nastaveni (napr. SPB backup), pak dej HR a obnov si ho zpet, pokud budou problemy pretrvavat, dela ti to nejaka nainstalovana aplikace.