to je takové to malé, pro jedno dítě, takže jaký kufr?!
> ja kufor nehladam, to len ty a tebe podobni hladaju nieco kde to nie je treba, ako treba usb pri ipade alebo kufor na trikolke...
> mas trikolku a cakas ze to bude jazdit ako choper a budes nadavat ze to tak nie je budes urazat kazdeho kto si kupi tu trikolku a budes v kazdej diskusii poukazovat na to aka je ta trikolka zla a zbytocna, ale zabudas ze aj keby vyrobil apple tu trikolku alebo zhnitu tehlu, ktoru by ako si sam priznal predaval, tak opakujem kazdy jeden vyrobca by chcel prist so svojou tehlou, ktora by bola schopna konkurovat az v dobe, kedy by apple mal dalsiu verziu svojej zbytocnej tehlickya zas by bol o nieco v predu...
> problem je ten ze kazdy vyrobca, nie zakaznik sa chce podobat applu a preto ho viac ci menej kopiruje a preto ked raz apple naozaj vyrobi plesnivy chleba a bude ho predavat za 500eury, tak sa najde aj samsung aj lg jverizon ci sprint, ktori budu chciet mat tiez taky plesnivy chleba, ale za polovicnu cenu a so splesnetym maslom naviac ako bonus...
> uz to konecne chapes? chapes ze to je uplne jedno ci pre teba je potrebny ipad alebo nie, lebo kazdy vyrobca, aj ten, na ktoreho nedas dopustit bude ten ipad kopirovat a vytvarat svoje lepsie alternativy, ktore by ale bez toho polovicateho ipadu nevznikli a teda obycajni zakaznici ako ja ci ty by si nemohli tak jednoducho vybrat z tolkych zariadeni...
> ak ti vadi, ze apple povacsinou nakopava konkurenciu k cinom, tak s tym sprav nieco ty, lebo dovtedy to zatial bude tak a ci to je moj nazor alebo hocikoho ineho, tak cisla to budu kazdym stvrtrokom viac a viac
potvrdzovat...
> kedy konecne pochopis, ze ja som neni posadnuty, nemam doma povylepovane plagaty steava ani zhnite nakusnute jablko ako ozdoby po byte, som len jednoduchy zakaznik, ktory chce prist do ochodu a najprv si vybrat poriadne zariadenie ktore mu najviac pomoze pri danej PRACI a potom si take zaridenie aj kupit...
> myslim, ze v tomto sa asi zhodneme vseci...
> jedine co je mozno ine je to ze praxou som prisiel k zaveru, ze nebyt
*polovicnych* vyrobkov od applu, tak nikdy sa konkurencia nesnazi...ak si myslis ze klamem, tak to dokaz...a pochybujem, ze sa ti to podari, pri tolkych predanych milionoch mobilneho osx...
> a preto som rad, ked sa vyrobi nejaka konkurencia, lebo cely cas cakam na to, kto s niecim pride, ciuz do vrecka alebo na stol, ale ja ako ta najvacsia ovca by som kludne a rad presiel do ineho stada...takze ako poslusna ovecka si chcem vybrat to najlepsie stado a nie krvopotne branit len to jedno svoje..kapis?