zopar otazok k MDA compact V

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
pan kapor
nováček
nováček
Zařízení: MDA Compact V

Post by pan kapor »

Hoj:-D
stiahol som si aplikaciu NoData, nato aby mi zablokovala spoplatnene T-d*b*l siete, lenze ako napotvoru, doma som bol pripojeny na domacu wifi a rano v robote mi pride sms ze bla bla preniesli ste tolko a tolko dat :-( ..preco ked v NoData boli vypnute ???...existuje spolahlivejsia utilitka abo da sa to vypnut priamo v nastaveni, ze pripajat len cez wifi siet ???

otazka c.1: tel. je synchoronizovany s pc cez Active Synch, berem dufam net z notasu ???
otacka c.2: existuje soft, ktory by natocil obrazovku aj pri pisani vo worde a v inych aplikaciach ???
otazka C.3: pri niektorych aplikaciach vyhadzyuje chybu, ze nemam aktualizovany net compact framework, stiahol som, prehodil na mobil a neslo vypisovalo chybu....ako to nainstalovat, ked to nebol cab subor ???

tot asi vse, snad si niekto najde cas a poradi mi, som neskuseny uzivatel :-)
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

Jestli se nestahk neco drive nez si to nodata zapnul, t-mobil to uctuje za cely den myslim o pulnoci, zapni nodata a nebud pripojeny k wifi a zkus se pripojit k netu. Nemelo by to jit, pritelkyne ma taky compactV a funguje bez problemu, druha vec, aktivuj si nove tarify od t-mobile a za 139kc mesicne mas 100mb mesicne neomezene internetu, pak se net zpomali,
mygodisa
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: T-Mobile MDA Compact V (a'la HTC TD 2)

Post by mygodisa »

- stačí zavolat na infolinku (bezplatnou), nechat si to všechno zablokovat a pak už není problém - tak sem to udělal já

1. ne?
2. "natočil" ?
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”