E Bay
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
E Bay
a to je anglická ebay..?
a ta karta je normální SD..nebo micro SD...
jinak...si zvolil docela špatnou sekci...na svůj dotaz...
a ta karta je normální SD..nebo micro SD...
jinak...si zvolil docela špatnou sekci...na svůj dotaz...
-
Ghormoon
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Universal 64Mb
E Bay
u tech extra levnych karet hlavne bacha at nejsou fake ... jak ti prijde tak to projed nakym testovacim softem nez das hodnoceni .. kdyz jim vynadas vcas tak se bojej negativu a prachy vetsinou vratej ...
-
jerry_stolarik
- smartguru

Re: E Bay
Presne proto jsek se ptal jestli je to micro sdhc nebo jenom normalni.... micro sdhc za 550 korun to by byl nejaky podfuk...
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
E Bay
Paměťové karty jsem vždy nakupoval na eBay a zatím ani jeden problém, naposled Toshiba 16GB microSDHC, kterou používám v pda. Potřebuješ si jen vytvořit účet na ebay a PayPal a zjistit jestli tvůj bankovní účet podporuje paypal.
-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
E Bay
To by mě zajímalo, v čem bude takto levná 32GB karta ošizená. Možná bídné rychlosti, nebo vadné sektory? Každopádně, já bych takovouto koupi neriskl (i když nejde o závratnou sumu).far4all wrote:OK,Dík přes Ebay ušetřím skoro 2 tisíce zatu kartumaj ji tak za 550 kč
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

E Bay
2 elcrys: Vítej ve světě eBay 
E Bay
Na ebay bych si uz zadnou kartu nekoupil. Uz jsem mel asi 5 a pokazde to byl fejk. Naposledy to byla 32micro SDHC..... 10 lidi prede mnou co si ji koupilo to nepoznali a dali prodejci kladne hodnoceni. Nechapu, jak to nemohli poznat, stacilo tam nakopirovat vice jak 4GB dat.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

E Bay
O fake kartách jsem slyšel taky, to je fakt, ty svý jsem hned jak dorazily zkontroloval a kapacita odpovídala. Nicméně ty Číňani, co to prodávají většinou na ebay, jsou hrozně háklivý na pozitivní feedback, takže jakmile se ti něco nelíbí, stačí pohrozit negativním feedbackem a oni udělaj první poslední jen abys jim dal pozitivní feedback.
-
jerry_stolarik
- smartguru

E Bay
Já koupil na ebay asi před dvěma lety 8 gb micro sdhc class 2 (v té době celkem novinka) za 350 Kč i s poštovným a byla ok..i tak se dá no....dražba uprostřed noci a nikdo nepřihazoval....
A kartu z číny bych si rozhodně nekupoval....
A kartu z číny bych si rozhodně nekupoval....
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
E Bay
Přesně tak - je v tom malý paměťvý čip, který se jen tváří jako velký.
Když se pak nahrajou data na místo, které tam fyzicky není, tak samozřejmě nejdou přečíst.
BUFU ale kontroluje karty tak, že tam nahraje pár souborů, které se zapíšou do paměti, která tam fyzicky je a až se začne zapisovat na neexistující místo, tak je dávno udělený kladný komentář a uživatel si navíc myslí, že si kartu pokazil sám - vždyť přece "do teď fungovala"
Když se pak nahrajou data na místo, které tam fyzicky není, tak samozřejmě nejdou přečíst.
BUFU ale kontroluje karty tak, že tam nahraje pár souborů, které se zapíšou do paměti, která tam fyzicky je a až se začne zapisovat na neexistující místo, tak je dávno udělený kladný komentář a uživatel si navíc myslí, že si kartu pokazil sám - vždyť přece "do teď fungovala"