Ahoj, mám HTC Touch2 a v posledních dnech mi nejdou přijímat SMS zprávy. Nevím co by mohl být za problém. Napadá mě jedině, že jsem nedávno psal sms a ta aplikace na jejich psaní (ve WM6.5) mi zatuhla, tak jsem musel vypnout a znovu zapnout telefon. A od té doby, myslím, mám problém s příjmem.
Stalo se někomu něco podobného, že mu nepřicházely SMSky? Jestli jo, jak jste to vyřešili? (bez nutnosti hardresetu)
Díky
Nejdou přijímat SMS zprávy
Podívej se do nastavení Inboxu (aplikace pro SMS), zda tam máš správně vyplněné číslo SMS centra zpráv, to by mohlo být příčinou.
řekl bych, že by to mohlo být ono. Nevím ale, kde se k této nabídce, kde lze vyplnit číslo SMS centra zpráv, dostanu :(
Nabídka -> Nástroje -> Možnosti jsem to nenašel. Prosím ještě o radu, díky
Nabídka -> Nástroje -> Možnosti jsem to nenašel. Prosím ještě o radu, díky
Moje chybka, špatně jsem tě nasměroval. Nastavení čísla SMS centra zpráv najdeš v nabídce Start - Nastavení - Osobní - Telefon. Tady vyber záložku Služby - Hlasová schránka a zprávy SMS a klikni na Zobrazit nastavení.
Nevadí, stane se
Díky za cestu ;) Bohužel budu mít problém někde jinde, protože Středisko služeb zpráv SMS mám nastaveno :?
Díky za cestu ;) Bohužel budu mít problém někde jinde, protože Středisko služeb zpráv SMS mám nastaveno :?
tak to vypadá na nějakou větší botu ve WM... takže bohužel asi nezbude nic jiného, než provést HR :(
toho jsem se právě obával
no co už