Prezentace WP7 - Joe Belfiore
Pamatujete si, jak Joe pri vsech prezentacich WP7 predvadel "svuj telefon, ktery kazdodenne pouziva"? Mozna si vybavite i jeho kamarady Katie Jordan a Martina Berku. Tak jsem zjistil, ze vsechny ty jejich usmevave fotky, co ma v telefonu synchronizovane s Facebookem jsou vlastne z jakychsi "falesnych" profilu
A plati to i o profilu jeho sameho: http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 0742337382" onclick="window.open(this.href);return false;. Tak nevim, jak je to s tim jeho aktivnim pouzivanim telefonu pro sdileni vseho na Windows Live a FB je 
Tak jasně, to se dalo čekat, že pro potřeby prezentace vytvořily "falešné" profily plné usměvavých fotek, aby to na prezentacích dobře vypadalo. Věřím tomu, že Joe svůj telefon s WP7 každodenně používá, ale v zařízení určeném pro prezentace raději používají napojení na ty "hezky vypadající profily". Ale to nedělá jen Microsoft a nevidím na tom nic špatného 
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Re: Prezentace WP7 - Joe Belfiore
Asi taky soukromi lidi s tim ma neco co delat...
Ani ja na tom nevidim vubec nic spatneho
Bylo mi jasne, ze ty fotky jsou schvalne udelane hezke a usmevave a multikulturni, ale myslel jsem, ze jsou to skutecni lide s jejich skutecnymi profily, a ze opravdu ty fotky a statusy pomoci tech profilu sdileji...