Řešení výdrže baterie ?

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Post Reply
peewee
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

Řešení výdrže baterie ?

Post by peewee »

S vydrzi HTC Desire mam momentalne zkusenost:

Po instalaci Froya jsem zaznamenal snad jeste horsi vydrz, nepomohl ani hard reset. Zjistil jsem ze i kdyz jsem nastavil delsi prodlevu nebo uplne vypnul synchronizace, stejne system sam synchronizoval napr. gmail a FB a kdovi co jeste kazdou chvili (spoustu programu v nastaveni synchronizaci vubec neni). Baterka tak byla pryc treba behem pul dne.
Proto jsem si stahl "Toggle Data" Widget, ktery po prepnuti vypne vsechny datove prenosi (samozrejme krome mms a wifi).
Takto mi telefon nyni vydrzi pres 2 dny uplne s prehledem (data zapinam vzdy kdyz potrebuju).

Toto reseni je sice ucinne, ale trochu nepohodlne, protoze pokazde musim data zapnout kdyz chci cokoliv synchronizovat.
Proto se ptam, nevite nekdo jak vyresit to, aby kdyz nastavim v systemu synchronizace na urcity casovy rozsah nebo je uplne vypnu, aby se delali opravdu jen kdyz maji, a ne pokazde kdyz zapnu obrazovku a tak zbytecne vybijel baterii ???
Pripadne jak by se dalo v menu synchronizaci doplnit i prodlevy pro jine programy nez jsou tam defaultne dispozici ??

Diky za kazdy postreh a radu, jiste to pomuze nam vsem :)
Post Reply

Return to “HTC Desire”