tak jsem zvědavý, jak dlouho bude samsungu trvat, než uvolní pro sgs update na cz verzi android 2.2.???
na htc desire už je týden. taky mě zajímá, jak se o tom dozvím (mimo toto fórum , když jsem kies odinstaloval.
pokud někdo získáte aktuální info, dejte info sem. dík
Potvrzena informace přímo od Samsungu je, že finální upgrade bude někdy v průběhu září (já doufám, že to bude na začátku). Upravil jsem ti název tématu, byl tam překlep...
dnes mě kies upozornil na dostupnost aktualizace fw. podlehl jsem pokušení a nestačím se divit. pokusím se postupně popsat viditelné změny:
verze firmwaru 2.1-update1
verze základního pásma i9000xxjm1
verze jádra 2.6.29
jiná odemykací obrazovka> pomalejší a složitejší odemknutí
jiná notifikační lišta> místo vypínání repráčku je ovládání gps (druhá z prava)
btw: vymazal se mi celý obsah telefonu, včetně uživatelského nastavení, zpráv, emailů, záložek atd
systém se mi zdá stabilnější, ale pomalejší
největší problém je s aplikacemi z marketu. po aktualizaci byly všechny pryč. když jsem najel do marketu na stažené, byl tam seznam všech, které jsem měl nainstalované. odklikal jsem jejich opětovnou instalaci, ale dobrá třetina se nenaistalovala (hláška instalace selhala) a ze seznamu prostě zmizela. jaké bylo moje rozčarování, když je teď na marketu ani nemůžu najít (např český android, firmyCZ, digi clock widget atd)
bohužel pro mě důležitý problém se spracováním fotografií nebyl odstraněn. zůstává nemožnost kontroly aktualizací fw
velký "bordel se mi také udělal v kontaktech a kalendáři. nastavení synchronizace s účty, tak jak jsem to měl před tím nefunguje
jako plus tam vidím nového správce spuštěných aplikací, včetně sofistikovaného ukončování
Přátelé, prosím o pomoc. Telefon po nainstalování nového firmware umřel. Připojil jsem ho přes Kies, Pročetl instrukce a spostil aktualizaci.Celká aktualizace probíhala dle jednotlivých instrukcí až po sdělení, že byla úspěšná s že dojde k restartování telehonu. K tomu nedošlo, tak jsem jej odpojil od PC a restartoval.
Displej se rožne, proběhne uvítací melodie, probarví se písmeno S a poté displej zhasne. při jakékoliv snaze se rozsvítí dvě boční spodní ovládací senzory a už nezhasnou. S telefonem nelze nic udělat a končí to vytažením baterie. Po vložení se vše opakuje.
Dá se s tím něco udělat? Nebo jen servis?
Píšeš, že jsi odpojil telefon dříve než se restartoval (to může trvat několik minut)... Pokud je úplně mrtvý, budeš muset asi do servisu. Ještě zkus hart reset.
Chtěl bych všem, kteří se snažili pomoci, velice poděkovat za trpělivost s odpovědmi k mému problému.
Telefon je opět PLNĚ FUNKČNÍ a má v sobě nový motor - firmware JM2 nainstalovaný za pomoci ODINU.
Děkuji
Podle vyjádření twittru od samsungu má vyjít Android 2.2 do Samsung Galaxy S 23.9.2010. Celý „tweet“: RT @_Case: RT @SamFirmware: Samsung: “Galaxy S. 23 September Android 2.2“.
na ceskem android foru tam nekolik uzivatelu psalo ze by se update mel odlozit az na 20.10 ovsem se nejedna asi o duveryhodne informace tak se uvidi zitra...